Evde aparatla gün aşırı deneme yaparsan eşinle denerken çok rahat hissedersin. İlk birleşmeden sonra bende çok zorlanmıştım ama aparatlarla denemek işimi çok kolaylaştırdı.2 yıl olan veya bu sorunu uzun süre önce yenen arkadaşlar ne kadar süre sonra normal ilişki aşamasına geçtiniz. Mesela ben sanki ıkınmayınca orası açılmayacakmış gbi yada kolayca giremeyecekmiş gbi hissedyrum şuan için tahmini ne zman olur
Seni çok iyi anlıyorum. Sadece cesaret edip bir uzmana gitmen lazım. Bu üzüntünden eser kalmayacak. Çözümü sende. Şu anki psikolojinle değil sadece mantığınla hareket etmelisin. Lütfen bir uzmandan yardım al. Herşey senin elinde.Bana yardımcı olun lütfen çok mutsuzum çok kötü durumdayım jinekolojik muayene oldum sorun yok psikolojik mis bunuKod:bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler çok mutsuzum çok kötü durumdayım jinekolojik muayene oldum sorun yok psikolojik mis bunu yenmek için bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler Allah aşkına bana yardımcı olun cesarete çok ihtiyacım var 😖
Uzmana gidemem eşim onay vermiyo burda iki arkadaş sesimi duydu dün serçe parmak sonuna kadar girdi ence asacam az kaldı bn de umut olucam insAllahSeni çok iyi anlıyorum. Sadece cesaret edip bir uzmana gitmen lazım. Bu üzüntünden eser kalmayacak. Çözümü sende. Şu anki psikolojinle değil sadece mantığınla hareket etmelisin. Lütfen bir uzmandan yardım al. Herşey senin elinde.
Merhabalar. Şöyle yapabilirsin bir kliniğe gittiğini düşün hangi evrede olursan ol max. 3 gün diyor tüm bu iş için milyarlar isteyen doktorlar. O yüzden ev işini yemeği her şeyi unut 3 gün dışardan söyleyin. Kendini şehir dışına tedaviye gitmiş, evini de otelmiş gibi düşün. Sabah uyan kahvaltı yap ve doktor seansına başla (doktorculuk oyna) YouTubeden nefes egzersizi aç bir güzel dinle ve uygula peşine aparatlarla(ya da parmak) başla ilk gün ilk ikisini al sayısını artırarak yılmadan yorulmadan ara vermeden yap çünkü doktor öyle yapıyor. İlk seas bitti doktor ödev verip otele yolladı var say [ödevi de bana şöyle veriyordu: otele gider gitmez önce 20 defa 1 parmak sonra 2 parmak yap sonra eşin kendi parmağıyla aynı seriyi yapsın sonra ara verin 2.turu yapın sayıyı artırarak,sonra uyumadan 3.turu da sayıları artırarak yapın diyordu.] Sana gelecek olursak sen de kısa bir keyif molası ver çık bir temiz hava al, dön ve ev ödevlerine başla klinikte yaptığının sayılarını 2 katına çıkar tekrar yap, içeride oynat aparatı iyice alışsın oraya, gir çık yap canın acırsa da acısın zorla, pes etme sonra eşine yaptır aynılarını.moladan sonra 2.tura geçin sayıları artırarak yukarda dediğim gibi yapın, son turu da yapıp uyuyun. Sabah oldu kahvaltı yapıp kliniğe geldin şimdi nefes egzersizi 2 parmak ve 3 parmak 20 şer defa doktor yapsın ve uğurlasın sizi öğlen kendi seansına geçtin ödevler 2 ve 3 parmak sen ve eşin sayıları artırarak yaptınız sonra akşam seansını ve gece seansını da yapıp uyudunuz gördün mü bak 2.günün bitti bileUzmana gidemem eşim onay vermiyo burda iki arkadaş sesimi duydu dün serçe parmak sonuna kadar girdi ence asacam az kaldı bn de umut olucam insAllah
İnan bna bn parmak yapamadım ikinci fakat makyaj fırça dezenfekte edip onu yaptım iki parmak kalınlığında 10cm uzunluğu var onuda aldım git gel yapmaya başladı m aşırı ıslandım yarım saat içinde tuttum nefes yaptm ama yine penis kalın onu tahmini ne kadar sürede alırım burda n teşekkür edecem kişiler var başarırsa m mutlaka yazarimMerhabalar. Şöyle yapabilirsin bir kliniğe gittiğini düşün hangi evrede olursan ol max. 3 gün diyor tüm bu iş için milyarlar isteyen doktorlar. O yüzden ev işini yemeği her şeyi unut 3 gün dışardan söyleyin. Kendini şehir dışına tedaviye gitmiş, evini de otelmiş gibi düşün. Sabah uyan kahvaltı yap ve doktor seansına başla (doktorculuk oyna) YouTubeden nefes egzersizi aç bir güzel dinle ve uygula peşine aparatlarla(ya da parmak) başla ilk gün ilk ikisini al sayısını artırarak yılmadan yorulmadan ara vermeden yap çünkü doktor öyle yapıyor. İlk seas bitti doktor ödev verip otele yolladı var say [ödevi de bana şöyle veriyordu: otele gider gitmez önce 20 defa 1 parmak sonra 2 parmak yap sonra eşin kendi parmağıyla aynı seriyi yapsın sonra ara verin 2.turu yapın sayıyı artırarak,sonra uyumadan 3.turu da sayıları artırarak yapın diyordu.] Sana gelecek olursak sen de kısa bir keyif molası ver çık bir temiz hava al, dön ve ev ödevlerine başla klinikte yaptığının sayılarını 2 katına çıkar tekrar yap, içeride oynat aparatı iyice alışsın oraya, gir çık yap canın acırsa da acısın zorla, pes etme sonra eşine yaptır aynılarını.moladan sonra 2.tura geçin sayıları artırarak yukarda dediğim gibi yapın, son turu da yapıp uyuyun. Sabah oldu kahvaltı yapıp kliniğe geldin şimdi nefes egzersizi 2 parmak ve 3 parmak 20 şer defa doktor yapsın ve uğurlasın sizi öğlen kendi seansına geçtin ödevler 2 ve 3 parmak sen ve eşin sayıları artırarak yaptınız sonra akşam seansını ve gece seansını da yapıp uyudunuz gördün mü bak 2.günün bitti bile3. Gün sabahına uyandık artık parmakları çok rahat yaptığımız için doktor seansı çok hızlı ve başarılı geçiyor kendimiz de ilk turu yapıp denemeye geçiyoruz uzatmadan çünkü artık oraya birşey çok kolay giriyor beyin buna alıştı, sadece geçerken hafif bir Baskı ve gerginlik hissi veriyor bu da zaten saniyeler sürmüyor ilerleyince hemen geçiyor sadece giriş kısmında inatçı olup başaracağım demen lazım. Bir de kendini kandırma acımayacak vs deme hissettiğim her ne ise bunu ilk ilişki yaşayan tüm kadınlar yaşadı bu bir kaç ilişkiye kalmadan bitiyor zaten sonrası masal gibi diye telkinlerde bulun kendine.doktora vereceğin paraya da gidin tatil yapın çünkü bir ödülü hak etmiş oluyorsunuz
Bende evde parmak yapamıyordum o his bana çok kötü geliyordu ama doktor onunla çalıştırdığı için mecbur yaptm. Penis kalın evet ama parmaktan sert değil (kemiksiz sadece damarlardan oluşan bir et parçası) allık fırçası eğilip bükülemeyen vajina ya göre şekil alamayan bir şey ama penis vajinanın şeklini alıyor, içeri girer girmez yolunu buluyor. Fizyolojik olarak çok normal olan bir şey onun Oraya girip çıkması elimizi kulağımıza sokmak kadar normal aslında sadece ilk giriş hissi daha önce hissetmediğimiz bir şey çok yeni bir tecrübe ona zihnin aşılması da çok sürmüyor zaten bir kaç giriş sonrası tak diye oluyor ağrı, acı hiç hiç bir şey yok hissettiğin güzel bir gıdıklanma hissi oluyorİnan bna bn parmak yapamadım ikinci fakat makyaj fırça dezenfekte edip onu yaptım iki parmak kalınlığında 10cm uzunluğu var onuda aldım git gel yapmaya başladı m aşırı ıslandım yarım saat içinde tuttum nefes yaptm ama yine penis kalın onu tahmini ne kadar sürede alırım burda n teşekkür edecem kişiler var başarırsa m mutlaka yazarim
Penisi ne kadar sürede alırım deme. Kendine gün ver mesela haftasonuna kadar fazlasıyla egzersiz yapıp penisi içime almış olacağım de,şartla, zorla kendini, yoksa uzadıkça uzuyor. Bir de tak diye olmuyor zaten artık egzersizleri çok rahat yapıyorum penisi ilk de almam lazım deyip alamayınca pes edip yıkılmak yok defalarca olana kadar deneyeceksin eşlerimiz o kadar süre sert kalamıyor ama ara verip tekrar yapacaksın sırtımdan ve saçlarımdan terler akıyordu yorgunluktan, çabalamaktan ama yılmadım hadi çok yorulduk neyse yarına kalsın demedim başarmadan bırakmayacağım dedim ve öyle de oldu. Aşırı kararlı ol, kendine ve partnerine asla acıma, bir adım bile geri atma, başa sarma yorgunluktan ölsen de yapacağım de yap ve dünyanın en güzel uykusuna dal (kesinlikle öyle hissediyorsun)İnan bna bn parmak yapamadım ikinci fakat makyaj fırça dezenfekte edip onu yaptım iki parmak kalınlığında 10cm uzunluğu var onuda aldım git gel yapmaya başladı m aşırı ıslandım yarım saat içinde tuttum nefes yaptm ama yine penis kalın onu tahmini ne kadar sürede alırım burda n teşekkür edecem kişiler var başarırsa m mutlaka yazarim
Kesinlikle katılıyorum olucak bu sefer kafaya koydum birde acı hiç duymadım en son fırça sokarken hissediyor yaklaştım pes etmek yokPenisi ne kadar sürede alırım deme. Kendine gün ver mesela haftasonuna kadar fazlasıyla egzersiz yapıp penisi içime almış olacağım de,şartla, zorla kendini, yoksa uzadıkça uzuyor. Bir de tak diye olmuyor zaten artık egzersizleri çok rahat yapıyorum penisi ilk de almam lazım deyip alamayınca pes edip yıkılmak yok defalarca olana kadar deneyeceksin eşlerimiz o kadar süre sert kalamıyor ama ara verip tekrar yapacaksın sırtımdan ve saçlarımdan terler akıyordu yorgunluktan, çabalamaktan ama yılmadım hadi çok yorulduk neyse yarına kalsın demedim başarmadan bırakmayacağım dedim ve öyle de oldu. Aşırı kararlı ol, kendine ve partnerine asla acıma, bir adım bile geri atma, başa sarma yorgunluktan ölsen de yapacağım de yap ve dünyanın en güzel uykusuna dal (kesinlikle öyle hissediyorsun)Veeeee sabah 1 günlük gelin olarak uyan
Zaten acı hissi yok biz acı beklediğimiz için o hissi acı sanıyoruz. Hissedilen sadece gerginlik ve baskı gibi bir şey ve dediğim gibi bu sadece ilk girişlerde oluyor bunun kadar da normal bir şey olamaz çünkü ne burun gibi ne kulak gibi yıllardır kullandığımız bir organ değil o. Elimiz burnumuza ya da kulağımıza girerken his yok değil mi çünkü hem zihin alışmış hem yıllardır yapıyoruz (aklıma başka örnek gelmedi) ilişki de bir kaç girişten sonra çok normalleşiyor sıradan bir şeye dönüşüyor.Kesinlikle katılıyorum olucak bu sefer kafaya koydum birde acı hiç duymadım en son fırça sokarken hissediyor yaklaştım pes etmek yok
Hadi bakalım İnşallahBu gece bir deneme yapcm yazarım korku yok zaten
Veee müjdeyi veriyorum dün gece saat 11.30 başardık ve hikaye mi anlatayım 6aydir evliyim ve herkes gibi bu sıkıntıyı yaşadım ve bn öğretmen m hani bilgisizlik vs değil mevzu tamamen psikolojik kızlık zarı canımı acıtıyor mu vs düşünceler zeytinyağı ıkınma nefes kegel hepsini uyguladım olmadı bn pes etmedim neler yaptmHadi bakalım İnşallah
Yaaa tebrik ederim çok şükür çok sevindim senin adınaVeee müjdeyi veriyorum dün gece saat 11.30 başardık ve hikaye mi anlatayım 6aydir evliyim ve herkes gibi bu sıkıntıyı yaşadım ve bn öğretmen m hani bilgisizlik vs değil mevzu tamamen psikolojik kızlık zarı canımı acıtıyor mu vs düşünceler zeytinyağı ıkınma nefes kegel hepsini uyguladım olmadı bn pes etmedim neler yaptm
1.burada üyeliğim varmış şifremi bulup geldim
2.burdaki yaklaşık 3500 kadar mesajı tektek okudum
3.hepsini not aldım hepsini kim nasıl yenmiş
4.denedim olmadı
5.pes etmedim başaracam dedm inandım
6.3 kişi ile özelden yazmıştım onlara melek diyor m
7.7gunluk bir maraton başladı eşim memur olduğu için geceler çalıştı nöbetçi olunca bn hep okudum uygulama ve hüsran pes etmedim
8.ince doğru nefes kegel hep yaptm
9.aynada her gün el aynası alın sırt üstü yattım ıkınma nefes o kızlık deliği hafif gevsedikce beliyir bu arada yerini bile bilmiyordum isrrden aynadan baktm idra r çıkan yerin ve anüsün tam ortasindKi yer siz orayı kapali önü etle kapalı goruceksiniz olsun panik yok evet orası
10.serce parmak ilk boğum aldım sonra gün geçtikçe ikinci ve hatta anestol krem aldm 14lira biseydi inla denedim kaydı gitti krem hafif yanma 7sn suruyi serçe tam alında bekledim on dakka içinde sağa sola öne arkaya daireler çizdim
11bu fikir bende makyaj fırça sapi parmagimdan büyük onunla bir temiz eldiven geçirdim onunla denedim oda girdi hatta çok isladim bildiğiniz isedim sandım sonra bu olayı sabah akşam yaptım canım ne çekerse yedim tahin pekmez bal fındık ceviz kabak çekirdeği bol çikolatalı kek yedim
12 artık cesaret geldi bu yaşadıklarımı meleklerine yaziodum resimli paylaşıyorum
13yilbasi gecesi TM cesaret geldi eş işte sabhda geldi uyudu neyse hatun gezelim dedi buz gibi havada sahilde gezdik eve geldik
14sicaj duş yaptım yatak odası geçtik fırçaya anestol krem sürdüm yapamadım eşim yanimdayken olmadı ya kolay giriyidu yok derin nefes on sevişmeli derin fırça girdi dedim bunu çıkar hmm sen sok gözlerimi kapattim anestol krem sürdüm yaniyo hafiften eşim diyi canın acır sen susssskonuşma neyse baktım ilmucak dedim sen yat
15esimi sırtüstü yatırdım elimle bn yerlestirdim ikina ikna aşama aşama aşama indim TM pes edecem evet evet bak bitti derken hepsini aldım ivinde çıkmadım agladim inanamadik olmuştu gerçekten çok az bir sızı 6ay boşana Durmuş'uz bu muymus dedim
16sayfa kk meleklerim başta;
ASELCİİ
Aysmn
Gnc10 olmak üzere teşekkür ve şükranla
kk üyeler i korkmayın akıl bize oyun oynuyor Şükürler olsun mutlu ym
Not:ilk önce bir kadın doğum jinekoloji o muayene şart kızlık zarı kalın vs bir perde yoksa uygulama baslanmali
Bu arada doktor çok araştırdım 5 bin fiyat veriyorlar onla tatile gidin bn bir haftada yendim evlilik borcu derkn Dr bütçe m de yoktu eşinin onayida iyimi yokmuş .
Amin inşallah cnm ya klişe olucak ama bn yapabildim ise herkes yapar 30 yaşında 6 aydır evliyim bu korkumyuzundrn evlilik istemiyor dm tamamen elimizdeymis bunu bilelim.Yaaa tebrik ederim çok şükür çok sevindim senin adınaRabbim ne olur buraya yazan ya da yazamayan tüm arkadaşları da kurtar bu hastalıktan
Bana da yardımcı olur musun çok istiyorum hu konuyu aşmayımerhaba arkadaşlar bende dilatör yardımıyla yendim vajinüsmüs olayını yeni isterseniz sizlerede yardımcı olabilirim hepimize büyük geçmiş olsun başaracağım dediğin zaman başaramadığımız hiçbirşey yoktur umutlu olun yapacağım diyeceksiniz dilatör dördünü yapabiliyorum .