Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Benim bu durumu kabullenmem yaklaşık 3 yilimi aldi. Son bir yildir kabullendim ama cabalayacak enerjim ve cesaretim yoktu acikcasi. Yaz donemi zehir gibi gecti. Artik yataktan bile cikacak halim kalmamisti o kadar depresyona girdim. Ve ne yapip edip uzman biri ile gorusmeye karar verdim. Egomu ayip gunah igrenme gibi tum beni durduran seyleri bi kenara biraktim. Doktor arayisina basladim bir doktor buldum zarin esnek olmadigini ve kalinnoldugunu bu durumun tedavi esnasinda beni zorlayabilecegini soyledi. Zarimi aldirma operasyonu gecirdim. O arada bir suru kitap aldim vajinismus ile ilgili onlari okumaya basladim. Araya bayram ve tatil vs girdi operayonum da iyilesti tekrar doktora gitmek istedigimde artik istanbulda gorev vermedigini ankaraya gittigini orda tedavi surecini devam ettirecegini soyledi. Yikildim. Ama olsun daha iyi oldu baska doktor adayisina basladim cok unlu bir doktorun klinigini aradim ama hayal kirikligina uğradım sekreter cok lakaytti ve kocam seanslarda yanimda olamayacakmis. Iyi de vajinismus sadce kadinin hastaligi degilki es destegi ve onun da bigilenmesi cok onemli bu surecte. Sonucta ikimizde ilk defa yapitoruz bunu. Neyse ben devam ettim doktor arayisina atasehirde bir doktor ile gorustu esim. Enerjisi iyi geliyor bence gidelim dedi. Gittik. Evet bende cok isindim ve rahatladim doktorla tanisinca. Ilk gorusme muayene oldu. Sonra 2 seans bilgilendirme oldu. 3 seans da uygilama yaptik aparatlarla esim ben ve doktor. Yakladik 3 saatte bitti tum aparatlar ve cok sukur baya rahatladim. Eve geldik cok zorlandim tekrar esimle denerken ama oldu 2 defa. Ondan sonra yaklasik 1 hafta yapamadim cok ciddi sekilde hortladı bilincaltim. Ama sonra tekrR yaptik ve sukurler olsun artik zihnimi kontrol edebiliyorum. Zihninizi beyninizi kontrol ettiginizde ustesinden geliyorsunuz. Ben uzmandan yardim aldim cunku orama birak dokunmayi bakamiylrdum bile. Evde okuyarak cok ilerleyemedim. Doktor bize odevler verdi. Beynimizi bu duruma alistirmamiz icin onlari bol bol izledim nefes egzersizlerini yaptim zihnimi egitmwye calisyim ona istinaden bir seansda butun aparatlati deneyenildim cok sukut. Ben bun bagliyotum yardim isteyen olursa nolur yazsin elimden geleni yaparim.

Merhabalar ben size va başarmış arkadaşlara bir şey sormak istiyorum bir defa yapınca artık normal oluyor mu, yani her denemede tepki veriyor musunuz ya da bu ne zaman normalleşti sizde. Biz yeni başardık ama tamamını alamadım içeri hala bacaklarımla sıkıyorum eşimi ve ilerleyemiyor, zamanla bu da düzelecek mi yardımcı olur musunuz.

4. Iliskide normale dondu benim.2. Iliskimde sanki tekrar ediyor sandim hemen ara verdik iliskilere. 1 hafta kendim aparatlarla denedim. Sonra tekrar denedik oldu. Hatta 4. Iliskide cok ama cok rahat oldu. Kasilmamayi ogreniyorsun sende evde aparatlarla calis beynin alissin.

4. Iliskide normale dondu benim.2. Iliskimde sanki tekrar ediyor sandim hemen ara verdik iliskilere. 1 hafta kendim aparatlarla denedim. Sonra tekrar denedik oldu. Hatt

4. Iliskide normale dondu benim.2. Iliskimde sanki tekrar ediyor sandim hemen ara verdik iliskilere. 1 hafta kendim aparatlarla denedim. Sonra tekrar denedik oldu. Hatt
Çok çoook teşekkür ederim. Umarım benim de kolay olur tamamını alabilirim. Bir de burda Sümeyra Tatar ı tavsiye eden bir arkadaş vardı geçen günlerde yorum yazmıştı ben tam doktor arayışındayken yorumu gördüm ve ona gittim Allah o arkadaştan razı olsun, o bana vesile oldu ben de diğer arkadaşlara yardımcı olmak isterim süreci tamamen anlatabilirim.

Merhaba izmirde sumeyra tatar i da tavsiye ederim ben orda yendim
Merhaba Allah senden razı olsun arkadaşım bin defa, ben tam doktor arayışındaydım sümeyra hanım da fiyatından dolayı aklımdaydı derken sizin bu yorumu gördüm ve ani bir karar aldım 3 gün İzmire geldim şehir dışından çok çooook iyi gitti herşey şükürler olsun. Rabbim tüm kaderdaşlarımı bu dertten kurtarsın İnşallah

Gecmis olsun insallah cok daha guzel olacak hersey biraz daha sabir.

Ben istanbulda atasehirde bir doktora gittim. Doktorumdan cok memnun kaldim cok akilli bor kadin. Bu sureci hizlica yenmemde etkisi cok buyuktur.

Ben istanbulda atasehirde bir doktora gittim. Doktorumdan cok memnun kaldim cok akilli bor kadin. Bu sureci hizlica yenmemde etkisi cok buyuktur.
Allah razı olsun böyle işini özveri ile yapan doktorlardan. Şükür benim şansıma da iyi biri çıktı karşıma anlayışlı, nazik çok güzel yaklaşan biri. Ah şimdiye kadar nerdeymişim de gitmemişim bilmiyorum

2 parmağımı aldm ama devamı gelmiyor p...aşaması başarısız sürekli ne yapacağımı bilmiyorum çok sıkıldım artık

2 parmağımı aldm ama devamı gelmiyor p...aşaması başarısız sürekli ne yapacağımı bilmiyorum çok sıkıldım artık
Biz doktorla deneyimleyerek şunu öğrendik, sen eşini yönlendir kontrol sende olsun, öyle gözlerini kapatıp kendini sıkıp bekleme dedi. Acı yok ben sadece bir gerginlik hissedeceğim o da saniyelik bir şey diye kendinle konuş dedi. Şöyle yapıyorum ben eşime "şimdi bana dokunmana izin veriyorum(penisi kastediyorum) evet şimdi boğumu geçmene de izin veriyorum(o geçiyor tabi boğumu)sonra da evet şimdi ilerlemene izin veriyorum" diyorum ve ilerliyor. Bu taktik bende işe yaradı zihnimi bu şekilde kontrol altına alıyorum sen de dene işe yarayacağından eminim. Sadece bacaklarımla hala çok sıkılıyorum eşimi ve zihnim yine dirençli ertelemeye çalışıyor ama onu da başaracağım Allah İn izniyle, hepimiz başaracağız.

Kontrol sen de olup üstte olursan ii olur dediler onu hiç yapamıyorum cesaret edemiyorum..bildiğin pozisyon bulamıyorum ya

Kontrol sen de olup üstte olursan ii olur dediler onu hiç yapamıyorum cesaret edemiyorum..bildiğin pozisyon bulamıyorum ya
Evet onu ben de yapamıyorum bana da zor geliyor 3 gün üstüste 10 ar defa 2 parmak ve 20 şer defa 3 parmak denetti doktor ve eşimin 3 parmağını da denetti iyice genişletti orayı. Sonra 3.gün zorla da olsa biraz p.. Geçti. Şimdi daha iyi alabiliyorum sanki daha iyiye gidiyor. Sana tavsiyem bunu zamana yaymaman kendime 2 ya da 3 gün veriyorum başaracağım de ve zorla. Bu lafı çok duyardım şimdi ben diyorum; ben yapabildiysem herkes yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…