Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Dilatör denicem korkumu yenemiyorum bi türlü
Ben de evde yapamadım doktor 3 gün üst üste zorla hem ultrason cihazıyla hem benim hem de kendi parmaklarıyla denedi zorla o şekilde yendim. Yani zorlamak pes etmemek en önemli şeymiş ben bunu anladım

Ben de evde yapamadım doktor 3 gün üst üste zorla hem ultrason cihazıyla hem benim hem de kendi parmaklarıyla denedi zorla o şekilde yendim. Yani zorlamak pes etmemek en önemli şeymiş ben bunu anladım
Farklı cisim sokmamm lazım halen p...bana sert büyük korkulu bişi geliyor çünki..siizn süreç ne kadar sürdü yenme süreci

Farklı cisim sokmamm lazım halen p...bana sert büyük korkulu bişi geliyor çünki..siizn süreç ne kadar sürdü yenme süreci
Afyon dan İzmire gittiğim için üst üste seans verdiler iznimiz yoktu. 3 günde yendim ben. İlk gün doktor kendi eliyle cihazla ve benim elimle defalarca yaptı sonra otele gidince orda da sayı verdi bu kadar yapacaksın önce sen sonra eşin dedi sonra 2.gün tekrar aynı şeyler oldu ve p..denemesi ne de gün sonunda geçin dedi ben parmağı faln çok rahat aldığım için kendime güvenim geldi p.. De alırım dedim ama olmadı tüm emeklerim gitti asla yapamayacağımı ve eşime 3.günki seansa gitmeyeceğimi evimize dönmek istediğimi söyledim zor bela ikna etti beni gittim 3.seansa doktora düşündüklerimi söyledim seninki 3.evre dedi öyle kolay olmayacağını ben biliyordum yine de denemeni istedim dedi. Sonra tekrar kendi 3 parmak 3 parmak benim 3 parmak cihaz defalarca yaptı korkum başa sardı ama yendim hemen çok yardımcı oldu Allah bin defa razı olsun sonra eşimi çağırdı eşimin 3 parmağını bile orda çok rahat yapabildim sonra hemen otele gittik o moralle ve gazla bir kaç parmaktan sonra hemen denedik ve oldu bir değil bir çok defa oldu. Beni doktor yüreklendirdi kendime inancımı getirdi tektar o yüzden ben buradan çıkmayacağım her gün yazılanları okuyacağım bir kişiye bile vesile olursam ne mutlu bana. Arkadaşlar yemin ederim zor değil Vallahi billahi değil ama kendi kendine çok zaman alır bu iyi bir hekimden destek alın uzamadan daha fazla bitsin. Üzerinizden dünyanın yükü kalkmış, bulutların üstünde yürüyormuş gibi hissedeceksiniz

Herhangi bir krem bişey kullandınız kı peki bide pozisyon olarak bişey önermişmydi

Herhangi bir krem bişey kullandınız kı peki bide pozisyon olarak bişey önermişmydi
Kayganlaştırıcı kullandık. Evet bir kaç pozisyon anlattı. Ben bacaklarımı çok kastığımdan sadece bacaklarını tut kendine doğru çek eşinin ilerlemesine izin ver yeter dedi. Ben yatay bir şekilde bacaklarımı kırıp kendime doğru çektiğim pozisyonda yapabildim sadece

Egzersiz yaptirirken oncesinde uyusturmuyomu krem falan sürmedi mi kayganlastirici disinda

Ben parmak egzersizlerine kadar gelmiştim ayna kegel derken gittim danışman a hiçbi işe yaramadı hatta soğuttu cinsellikten video verdi izleyin masaj yapın die iğrenç videolardı afedeesiz sevişmeyi öğretiyor gibi po... ydü resmen...sonra evde madem bu zamana kadar geldim evde devam edeym dedm ama 2 parmak a geldim sonrası olmuyordu hatta kendi parmağıma alıştığımdan eşiminkini almak bile istemiyorm sert geliyo bana.şimdide farklı bi cisim denemeye karar verdim dilatör sipariş ettim arkadaşlar onunla daha kolay aşama kaydedildiğini söylemişlerdi bakalm en Azından pe... yapay ı gibi bişi onu alabilirsem alırım inşallah..parmaktan sonra denedm yapabilirim dedm yok sert kalın geliyordu p...o yüzden dilatörle denicem parmağımla bütünleşmiş gibi başka cisim sokamıyorum çünki

Parmaktan daha kolay dilatörler emin olabilrsiniz parmak sokmak can alıcı geliyordu bana .

Belinizin altına yastık fln koydunuz mu peki yoksa sadece bacaklarını kendinze çekip tutmanız yetti mi

Egzersiz yaptirirken oncesinde uyusturmuyomu krem falan sürmedi mi kayganlastirici disinda
Hayır kayganlaştırıcıdan başka bir şey kullanmadı doktor ben de kullanmadım. Zaten gerek olmuyor öncesinde öyle bir rahatlattı ki nefes alıp verdirdi vs. Zihnimi kontrol etmeyi öğretti kendini kandırma dedi acımayacak deme ama acı da bekleme sadece şunu düşün geçerken hafif bir gerginlik veya baskı hissedeceğim ve bu 1 saniyeden bile az olacak. İlk uygulamada epey zorlandım çünkü ben kendi başıma parmak yapamıyordum kendime aparat yapmıştım sadce onu çok az alabiliyordum parmağın verdiği his beni ürperiyor gibi geliyordu ama şimdi anlıyorum bunlar hep zihnimin oyunuymuş bir kaç defa yapınca 3 parmağa kadar çıktım doktorun yapmasına da başta tepki verdim ama dediğim gibi kendimi kontrol edince tepki diye bir şey kalmadı.

Hemen hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz canım. Şöyle yap kendine ödev ver bugün 20 defa 2 parmak 10 defa 3 parmak yapacam de ertesi gün sayıyı artır ve eşinin 1 parmağını zorla da olsa al girene kadar zor oluyor biliyorum ama bir girince peşine bir kaç tane daha yapınca bu kadar mıymış diyorsun çünkü biz o kadar ertelemeye o kadar strese çok acı birşey bekliyoruz ama öyle birşey olmadığını görünce şaşırıyoruz yenen herkesin tepkisini ben burda bu şekilde okudum. İnanıyorum diktatörü aldığın gün gaza gelip eşle denemek isteyeceksin ben de de öyle oldu kendime güvenim geldi sonra da aşama aşama çözüldü

Belinizin altına yastık fln koydunuz mu peki yoksa sadece bacaklarını kendinze çekip tutmanız yetti mi
Aslında doktor yastık desteği al dedi ama yapamadım onu. Normal uzandım bacaklarımı kırıp kendime doğru çektim. Yani bizim için en doğru pozisyon bu oldu sanki

İnş ya dilatör ii gelecektir parmak hiçbişi gelmiyor bana..eşiminkini şekerm ara ara da alıyorum da girişi çok acıtıyor öle hissediyorum yani ondan almak istemiyorm heralde 3 parmak i denemicem dilatör gelsin de onunla başlıcam inş

#246.324
Arkadaşlar bu kitaplar elimde çöpe atmak istemiyorum sizden birine yollamak istiyorum isteyen olursa yazabilir

Arkadaşlar bu kitaplar elimde çöpe atmak istemiyorum sizden birine yollamak istiyorum isteyen olursa yazabilir

Eklentiler

• IMG_20191214_114908.jpg
    111,4 KB · Görüntüleme: 42
Arkadaşlar ben de buradaki olumlu yazıları okuyarak bu saçma takıntı hastalığımı yendim. ne parmak yöntemi ne de dilatör kullandım. Eşimin anlayışı ve onunla yaptığımız denemeler sonucunda aştık. Hemen olmayabilir ben altıncı ayımızda sadece içime aldım. Yedinci ayda artık tam anlamıyla oldu. Bakın buradakilerin çoğunun yaşadığı kaygıyı, üzüntüyü, bu işi yapamayacağım, boşanır benden duygusunu yaşadım.9 aylık evliyiz ve üç ay önce yendim çok şükür. ilk denememiz de ben altta eşim üstte idi. İnanılmaz kasmıştım kendimi ve sonuç olarak herkesin söylediği duvar gibi bişey var hissini hissettiğim pozisyondu. Sonrasında acaba sıkıntı mı var diye Kadın Doğum doktoruna gittik. Zarınız ameliyat ile müdehale gerektiren bir zar değil ama kolay bir zar da değil demişti. Ona rağmen çok şükür bu problemden kurtulduk. Sonrasında daha önce denemiş olduğumuz pozisyona karşı ön yargım oluşmuştu. Bu nedenle kontrolün bende olduğu eşimin sırt üstü yatar durumda benim de yüzüm ona dönük ve üstte olduğum pozisyonu denemeye başladık. Sırtım dönük olanı da denedim ama bu şekilde yüzünü görmek ve beni cesaretlendirmesi iyi geliyordu. Heyecandan ilerleme olup olmadığını bazen anlayamadığımı söylemiştim o da evet hayatım oluyor devam et gibi şeyler söyleyip boşuna uğraşmadığımı ispatlıyordu. Bu denemelerde iki tarafında keyif almasını beklemeyin. Sadece psikolojik olarak bunu aşmaya odaklanın.bu arada daha önce zeytinyağı önerenlerden Allah razı olsun ben onunla aştım ve hala da kullanıyorum :)eşiniz sırt üstü yatarken bolca yağ sürün hem onunkine hem kendinizinkine. Aman içine süremedim olmayacak falan diye de düşünmeyin zaten eşinizinkini bolca yağladınız o bile yeter. Yağı sürdükten sonra üste geçin elinizle yerleştirin iteklerken nefes vererek ıkının. Bu arada biraz daha ilerleyecek. Benim bir kaç hafta yarım girdi. Bir süre de böyle takıldım. Yarısı giriyor ve ilerlemiyordu. Yarısını almak altı ay sürdü. Sonra birazı girdikten sonra dikleştim ve tam dik olacak şekilde birazcık daha göbeğine doğru ilerledim. Daha önce hafif eğik durduğum için girmesi engele takılıyormuş gibiydi. O posizyonda tamamı girdi. Tamamı girince ben dedim artık biraz böyle beklemek hakkım aylarca bunun için uğraştım :) ama çok hafif bir gel git denedim ama bana bu kadar yeterli idi bir ay bu içine almanın pratiğini yaptık. Sonraki aylarda normal birleşme sürecimiz gerçekleşti çok şükür.Allah herkesin sıkıntısını gidersin O zaman kendi kendime söz vermiştim bir gün yenersem bu problemi ben de birilerine Umut olmak isterim diye. İnanın zor bir şey değil ben yaptıysam hepiniz yaparsınız

Kod:
bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler çok mutsuzum çok kötü durumdayım jinekolojik muayene oldum sorun yok psikolojik mis bunu yenmek için bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler Allah aşkına bana yardımcı olun cesarete çok ihtiyacım var 😖
Bana yardımcı olun lütfen çok mutsuzum çok kötü durumdayım jinekolojik muayene oldum sorun yok psikolojik mis bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…