- 28 Kasım 2019
- 55
- 21
- 34
Benim bu durumu kabullenmem yaklaşık 3 yilimi aldi. Son bir yildir kabullendim ama cabalayacak enerjim ve cesaretim yoktu acikcasi. Yaz donemi zehir gibi gecti. Artik yataktan bile cikacak halim kalmamisti o kadar depresyona girdim. Ve ne yapip edip uzman biri ile gorusmeye karar verdim. Egomu ayip gunah igrenme gibi tum beni durduran seyleri bi kenara biraktim. Doktor arayisina basladim bir doktor buldum zarin esnek olmadigini ve kalinnoldugunu bu durumun tedavi esnasinda beni zorlayabilecegini soyledi. Zarimi aldirma operasyonu gecirdim. O arada bir suru kitap aldim vajinismus ile ilgili onlari okumaya basladim. Araya bayram ve tatil vs girdi operayonum da iyilesti tekrar doktora gitmek istedigimde artik istanbulda gorev vermedigini ankaraya gittigini orda tedavi surecini devam ettirecegini soyledi. Yikildim. Ama olsun daha iyi oldu baska doktor adayisina basladim cok unlu bir doktorun klinigini aradim ama hayal kirikligina uğradım sekreter cok lakaytti ve kocam seanslarda yanimda olamayacakmis. Iyi de vajinismus sadce kadinin hastaligi degilki es destegi ve onun da bigilenmesi cok onemli bu surecte. Sonucta ikimizde ilk defa yapitoruz bunu. Neyse ben devam ettim doktor arayisina atasehirde bir doktor ile gorustu esim. Enerjisi iyi geliyor bence gidelim dedi. Gittik. Evet bende cok isindim ve rahatladim doktorla tanisinca. Ilk gorusme muayene oldu. Sonra 2 seans bilgilendirme oldu. 3 seans da uygilama yaptik aparatlarla esim ben ve doktor. Yakladik 3 saatte bitti tum aparatlar ve cok sukur baya rahatladim. Eve geldik cok zorlandim tekrar esimle denerken ama oldu 2 defa. Ondan sonra yaklasik 1 hafta yapamadim cok ciddi sekilde hortladı bilincaltim. Ama sonra tekrR yaptik ve sukurler olsun artik zihnimi kontrol edebiliyorum. Zihninizi beyninizi kontrol ettiginizde ustesinden geliyorsunuz. Ben uzmandan yardim aldim cunku orama birak dokunmayi bakamiylrdum bile. Evde okuyarak cok ilerleyemedim. Doktor bize odevler verdi. Beynimizi bu duruma alistirmamiz icin onlari bol bol izledim nefes egzersizlerini yaptim zihnimi egitmwye calisyim ona istinaden bir seansda butun aparatlati deneyenildim cok sukut. Ben bun bagliyotum yardim isteyen olursa nolur yazsin elimden geleni yaparim.