Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Mart ayında yenilmesi avantaj biz sweethome la nisanın sonunda yendik tam ramazana denk geldi ondan sıkıntı yaşadık. Martta yeseydik alışırdıl şimdiye kadar
aynen öyle canm yaaa...yendiğim için içmde bi korku yok artık sadce terddt var ama esskisi gibi yapmaktan istemekten kaçınmıyorum öncedn denemedgmiz gün stresli olmazdmm ama gündz eşmle konşup akşam deneyelm dedysek o gün geçmezdi=)))ama şmdi öle değil ramazn btsede reglmde bi bitsede denesk diyormm :KK70: :KK70: :KK70: :KK70::KK70::KK70:

Yanlız bir anda alışılmıyor bu kadar süreye rağmen ufak bir tedirginliğim var ama bi kere oldumu olacağına inandığın için devamı geliyor sadece insan ara verdi mi biraz daha zorlandığına şahit oldum o yüzden Ramazan’da da fırsat bulmak gerekli diye düşünüyorum
zaten şmdi tekrr başlaynca spreyi ilk 2 sefrde falan yine kullanıcam riske atmicam

Yanlız bir anda alışılmıyor bu kadar süreye rağmen ufak bir tedirginliğim var ama bi kere oldumu olacağına inandığın için devamı geliyor sadece insan ara verdi mi biraz daha zorlandığına şahit oldum o yüzden Ramazan’da da fırsat bulmak gerekli diye düşünüyorum
İşte bazı sorunlar oldu bizim ve benim eşim vardiyalı çalışıyor herkes ister denemek.tabiki araya regl bile girse endişe duyar insan ama ramazanda normal evliler bile sıkıntı yaşıyor okuyorum bizim sıkıntı yaşamamız normsl

Merhaba . Bende parmagimi 2 parmagimi rahat sokuyorum . Ama p... girecegi zaman kendimi cok kasiyor ve canimin acidigini hissedyrum hemen geri itiyrum esimi p... konusunu yenemiyorum nasil yenebilirim bilmyrum cildiracak gbi oluyrum😢
Merhaba, işte tam o anda hırsla olacak diyip çekilme. İnan bu mu diyeceksin. Hiçbir şey yok korkacak.

2 aylık evliyim artık ve hala olmadı..Ramazan geldi yapamıcaz diye seviniyordum ramaznda bitti.Ne yapıcam bilmiyorum :KK43:((

Merhaba, işte tam o anda hırsla olacak diyip çekilme. İnan bu mu diyeceksin. Hiçbir şey yok korkacak.
Merhaba iyi bayramlar ... Tam o sırada kendimi geri çekiyorum çünkü vajinm patlıcak gibi hissdyrum krem de fayda etmiyo sözde uyuşturuyor ama ramazan bitti tam gaz çalışmaya başlıcam . Inşallah artık başarırım ve Rabbim evlat sahibi olmamıza yardım edrr

Evet dun cubugun girdigi yere kadar ileriye sıktım 2 tane sonra cıkarken 1 tane sıktım. Sonra aparat vardi onla 1 2 gir cık yaptım. Sonra aparati birz kalinlastrp yaptim hic kasılmadıgım anda p.p. yi denedik. 💪💪💪💪💪💪💪💪 Tabi boyle olunca biraz sertlesmede problem oldu ama. O durumda bile sonuna kadar girmesine 3 4 cm kalmisti😁 sadece baskı hissettim. Hic sıkmadım ama genisletmek icin ıkınmadımda sadece sıkmamakla bu kadar rahat girdi Allahim inanamiyorum. Allah razi olsun hepinizden ben 1 2 defa daha spreyle deneyip sonra bırakayım ozmn. Umarım problem yasamam 🙄
Merhaba bende ayni sorunlari yasiyorum bu sprey ne oluyo yardimci olurmusunuz banada

Merhaba bende ayni sorunlari yasiyorum bu sprey ne oluyo yardimci olurmusunuz banada
Merhaba. Dis doktorlarinin igne vurmadan once uyusturmak icin yaptigi sprey. Bende faydasini gordum. 1 kere denedim ama adet ve bayram girdi araya o yuzden bugun yarin deneyecegim tekrar. Mutlaka kullanin cunku sifir tedirginlik oluyor. Kasilma ihtiyaci duyulmuyor. Ne kadar dogru bilemiyorum ama boyle 3 4 iliskiden sonra spreysiz denemeyi dusunuyorum ☺️

Merhaba iyi bayramlar ... Tam o sırada kendimi geri çekiyorum çünkü vajinm patlıcak gibi hissdyrum krem de fayda etmiyo sözde uyuşturuyor ama ramazan bitti tam gaz çalışmaya başlıcam . Inşallah artık başarırım ve Rabbim evlat sahibi olmamıza yardım edrr
Yaparsınız, patlar mı hiç. O baskı kendimizi sıktığımız için oluyor. İnşallah aşarsınız kısa sürede ve evlat sahibi olursunuz 🙏

Yaparsınız, patlar mı hiç. O baskı kendimizi sıktığımız için oluyor. İnşallah aşarsınız kısa sürede ve evlat sahibi olursunuz 🙏
Bugün kadın doğuma gittim normal kontrol için mesela . Oda bisey mi soktu yada bakmak için genişletmeye mi calsti napti bilemyrum çok canım acıdı eşime yaptığım gbi ondada geri cekiverdim kendimi . Canımın çok acıdıgni hissedyrum ha biraz daha acıdı sonra sızısı bile kalmadı ama işte o anlık korkumu yenemyrum . Spreyle denicem bide inşallah olur. Temennimiz içinde ayrıca teşekkür edyrum rabbimin de izniyle inşallah 😊

Bugün kadın doğuma gittim normal kontrol için mesela . Oda bisey mi soktu yada bakmak için genişletmeye mi calsti napti bilemyrum çok canım acıdı eşime yaptığım gbi ondada geri cekiverdim kendimi . Canımın çok acıdıgni hissedyrum ha biraz daha acıdı sonra sızısı bile kalmadı ama işte o anlık korkumu yenemyrum . Spreyle denicem bide inşallah olur. Temennimiz içinde ayrıca teşekkür edyrum rabbimin de izniyle inşallah 😊
İnşallah ☺️

Arkadaşlar merhaba, öncelikle buraya yazmayı bir borç bilirim. Bende 2 ay önce evlendim, eşimle 2 defa başarılı birleşme oldu, diğerleri başarısız gerçekleşti malesef, bende herkes gibi acıyor, girmiyor, olmuyor diyordum, yine bende çoğunuz gibi kadın doğuma gittim fiziksel birşey olup olmadığını anlamak için. Bir problem olmadığını öğrendim. O zaman başladım araştırmaya, önce reddettim tabi yok değildir diye. sonra buradaki yorumları okumaya başladım ve çokta inanmayarak denemelere başladım, parmak egzersizi, kegel gibi denedim. Başından beri vajinama dokunmaktan rahatsız değildim neyse ki. 4 gün sonra misyoner pozisyonda birleşme oldu. En önemli husus nefes, ıkınmak ve popoya doğru itmek bana göre. Umarım herkes bir gün mutlu sona ulaşır

Bende yendddiiiimmmmmm. :) Merhaba kızlar. Bu sayfayı okuyarak çokça cesaretlendim ve onc3 parmak egzersizlerine başladım (su bazlı olmayan kayganlastiricilari asla kullanmayın cunku daha çok canınız yaniyor biz ezcaneden su bazlı jellia jel aldik ve hic yakmıyor cok rahat oluyor bebe yağı ve durexin katganlastiricilarini denedik ama çok yakıyor bu jel cok rahatti) parmak egzersizlerinde iki parmak alabilmekte rağmen denemeler başarısız oluyordu sonra netten dilator set sipariş ettik eşimle. Eşim bu dönemde cok anlayışıydı. Dilator şetle 4.sune geldigimde eşimle denedik ve olduuuu bazı arkadaşlar üstte denemiş olmus ama bizde olmadi ben yatak ucuna geldim eşim ayakta denedik ve oldu bide o dilatorle yapabilince kendinize güven geliyor kızlar inanın ve yapın mutluluklar bir an once yenmeniz dileğiyle..

26 Şubat 2018 tarihinde yazdığım bu hikayem birçok vajinismuslu arkadaşıma umut olmuştu. Buradan güzel insanlarla tanıştık. Destek oldum hep. Birçoğu yendi.

Şimdi buraya eski bir vajinismuslu, yeni hamile olarak yazıyorum. :) Yeterki inanın. Tekrar okumanız dileğiyle. Dua eder, dua beklerim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
26 Şubat 2018 tarihinde yazdığım bu hikayem birçok vajinismuslu arkadaşıma umut olmuştu. Buradan güzel insanlarla tanıştık. Destek oldum hep. Birçoğu yendi.

Şimdi buraya eski bir vajinismuslu, yeni hamile olarak yazıyorum. :) Yeterki inanın. Tekrar okumanız dileğiyle. Dua eder, dua beklerim. :)

Değerli arkadaşım, öncelikle belirtmek isterim ki sanki kan bağım olan bir insanın haberine sevinircesine sevindim hamilelik haberinize, ve bu vajinusmus illetinden kurtulmanıza. Darısı başıma. Dualarımda yer vereceğim şahsınıza, sizde şahsıma yer veriniz. Ziira gerçekten psikolojim allak bullak vaziyette ve evliliğimde :KK43:

Değerli arkadaşım, öncelikle belirtmek isterim ki sanki kan bağım olan bir insanın haberine sevinircesine sevindim hamilelik haberinize, ve bu vajinusmus illetinden kurtulmanıza. Darısı başıma. Dualarımda yer vereceğim şahsınıza, sizde şahsıma yer veriniz. Ziira gerçekten psikolojim allak bullak vaziyette ve evliliğimde :KK43:

Allah razi olsun. Allah inşaAllah tez vakitte sizide bu hastalıktan kurtarsın. 🙏🏻 Yazdıklarımı detaylı okuyun. Ben aldığım hipnoz eğitiminin tamamını yazdım. Yine takıldığınız yerde özelden yazabilirsiniz elimden geldiğince destek olurum. Güzel dualarla inş 🌿

Evet dun cubugun girdigi yere kadar ileriye sıktım 2 tane sonra cıkarken 1 tane sıktım. Sonra aparat vardi onla 1 2 gir cık yaptım. Sonra aparati birz kalinlastrp yaptim hic kasılmadıgım anda p.p. yi denedik. 💪💪💪💪💪💪💪💪 Tabi boyle olunca biraz sertlesmede problem oldu ama. O durumda bile sonuna kadar girmesine 3 4 cm kalmisti😁 sadece baskı hissettim. Hic sıkmadım ama genisletmek icin ıkınmadımda sadece sıkmamakla bu kadar rahat girdi Allahim inanamiyorum. Allah razi olsun hepinizden ben 1 2 defa daha spreyle deneyip sonra bırakayım ozmn. Umarım problem yasamam 🙄
Merhabalar, vajinusmus illeti ile hayatı, ruğ sağlığı darmadağın olmuş biri olarak bu spreyin ismini öğrenebilirmiyim acaba. Belki bi çare :KK43:

X