Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Ben galiba açısını tutturamiyorum 😅 ya ileride ya geride kalıyorum yanlıs bisey yapcam diye zaten ödüm kopuyor. Sanki yanlıs biseyi zorlıcakmisim gbi hessediyorum. ıkınir gibi yapıyorum bakıyorum beceremicem hemen pesss 😅 ama şu spreyin baya baya faydası varya.
AYNEN CANM SPREYLE YENEN ÇOK KİŞİ VAR ..BEN EGZERSZ YAPABİLİYORDUM FAKAT EŞLE DENEMEDE YARIM OLUYORDU SPREY SAYESNDE YENDMM

Evet dun cubugun girdigi yere kadar ileriye sıktım 2 tane sonra cıkarken 1 tane sıktım. Sonra aparat vardi onla 1 2 gir cık yaptım. Sonra aparati birz kalinlastrp yaptim hic kasılmadıgım anda p.p. yi denedik. 💪💪💪💪💪💪💪💪 Tabi boyle olunca biraz sertlesmede problem oldu ama. O durumda bile sonuna kadar girmesine 3 4 cm kalmisti😁 sadece baskı hissettim. Hic sıkmadım ama genisletmek icin ıkınmadımda sadece sıkmamakla bu kadar rahat girdi Allahim inanamiyorum. Allah razi olsun hepinizden ben 1 2 defa daha spreyle deneyip sonra bırakayım ozmn. Umarım problem yasamam 🙄
AYNEN CANMMM ÇOK SEVNDMMM GÖZN AYDIN...BUNDAN SONRAKİLER DAHA KOLAY OLACAK AMA ARA VERME SANA TAVSİYEM SADECE BU..BEN RAMZNDAN ÖNCE YENMİŞTM ARA VERMEK ZORNDA KALDIM YORGUNLUK İŞ EV MİSAFİR DERKEN BİRLEŞME OLARAK YAPAMADK PEK FAZLA...OYUZDEN RAMAZNDAN SONRA TEKRAR 1 2 DENEMEMDE SPREYLE YAPICAM

AYNEN CANMMM ÇOK SEVNDMMM GÖZN AYDIN...BUNDAN SONRAKİLER DAHA KOLAY OLACAK AMA ARA VERME SANA TAVSİYEM SADECE BU..BEN RAMZNDAN ÖNCE YENMİŞTM ARA VERMEK ZORNDA KALDIM YORGUNLUK İŞ EV MİSAFİR DERKEN BİRLEŞME OLARAK YAPAMADK PEK FAZLA...OYUZDEN RAMAZNDAN SONRA TEKRAR 1 2 DENEMEMDE SPREYLE YAPICAM
Bu sprey cozum olacak yani hepimize.. ay kurtuluyoruz cok sukuurr 🤭🤭 hic tanimadan cani gonulden hepinizi nasilda sevdim arkadasim oldunuz sirdasim yoldasim. Gazamiz mubarek olsun💪☺️ ben her gelismede yazicam yine. İnsallah da halledersem sonra baska arkadaslara yardim edicem🙂 sizleri cok seviyorum

Şimdi rahat bir sekilde spreysiz yapabiliyomusun. Zevk alabiliyomusun.yoksa o icimzdeki huzursuzluk gerginlik hic gitmicekmi😐😐😐
YENDKTEN SONRA BENM 5 KERE FALAN OLDU CANM SONUNCUSNDA DAHA RAHATTIM..AMA ARA VERDİĞİM İÇN SPREY İLE DENİCEM TEKRAR...AMA TABKİ ESKİ HUZURSUZLK İSTEMSİZLİK YOKKK AKSİNE BEN İSTİYORUM YAPMAK DENEMEK

Bu sprey cozum olacak yani hepimize.. ay kurtuluyoruz cok sukuurr 🤭🤭 hic tanimadan cani gonulden hepinizi nasilda sevdim arkadasim oldunuz sirdasim yoldasim. Gazamiz mubarek olsun💪☺ ben her gelismede yazicam yine. İnsallah da halledersem sonra baska arkadaslara yardim edicem🙂 sizleri cok seviyorum
İNŞALLAH CANM BENM YAAA İNAN BENDE DUYDUKÇA HERKESE OKADAR SEVİNİYORUMKİİİ...EGZERSZ YAPANLARA YENENLERE...ÇOK MUTLU OLUYORUM

YENDKTEN SONRA BENM 5 KERE FALAN OLDU CANM SONUNCUSNDA DAHA RAHATTIM..AMA ARA VERDİĞİM İÇN SPREY İLE DENİCEM TEKRAR...AMA TABKİ ESKİ HUZURSUZLK İSTEMSİZLİK YOKKK AKSİNE BEN İSTİYORUM YAPMAK DENEMEK
Bende ramazan dolayısıyla baya ara verdim cnm 3 kere olmuştu bizim de yine endişe var içimde olmazsa diye😑 sizin ara ne kadar oldu biz ramazan başladığından beri deneyemiyorız adet oldum eşim vardiyalı çalıştı davetler misafirler derken olmadı 😑

İnsallah bende istedigim zamanlara gelirim 🤭 sen yenmissin bitmis zaten hic tereddut etme bence adini bile alma artk:))

Bende ramazan dolayısıyla baya ara verdim cnm 3 kere olmuştu bizim de yine endişe var içimde olmazsa diye😑 sizin ara ne kadar oldu biz ramazan başladığından beri deneyemiyorız adet oldum eşim vardiyalı çalıştı davetler misafirler derken olmadı 😑
Aynen bizde 1 kere yaptık canm..birlşme olmadn bişyler yaptk oda özlüyo insan oyuzdn ama yorgnlk apır basıyo...inşallah düzene girer...haberleşelm birbrmzle aynı durumda gibiyiz ben 18 nisanda yenmiştim

A
İnsallah bende istedigim zamanlara gelirim 🤭 sen yenmissin bitmis zaten hic tereddut etme bence adini bile alma artk:))
ynenn inşallah ama tam bu alşma süresnde ara vermk kötğ oldu gibime geliyo o yuzden tavsyem 3 günde bir falan yapmaya çalş alışana kadrda spreyi bırkma ben ne güzl tam bırktm diyodm yine kullanıcam tereddtlerm var

Aynen bizde 1 kere yaptık canm..birlşme olmadn bişyler yaptk oda özlüyo insan oyuzdn ama yorgnlk apır basıyo...inşallah düzene girer...haberleşelm birbrmzle aynı durumda gibiyiz ben 18 nisanda yenmiştim
Bende 21 nisanda cnm. Bizde Bi kere denedik hem moralim bozuktu hem tam hazır değildim olmadı tam üzüldüm bidaha da denemek istemedik ramazanda cidden zor oluyo ya. Aynen cnm haberleşelim bayramdan sonra üzerine gidicrm çünkü 4 yıllık evliyiz biz herkes bebek beklşyo hep erteledik 😑

Bende 21 nisanda cnm. Bizde Bi kere denedik hem moralim bozuktu hem tam hazır değildim olmadı tam üzüldüm bidaha da denemek istemedik ramazanda cidden zor oluyo ya. Aynen cnm haberleşelim bayramdan sonra üzerine gidicrm çünkü 4 yıllık evliyiz biz herkes bebek beklşyo hep erteledik 😑
AYY HADİ İNŞALLAH CANM YAA OLCAK AMA İNAN...HİÇ OLMAMASNDANSA SPREYLE 2 FIS 1 FIS SIKARAK PSİKOLOJK OLARAK KENDNİ RAHATLATARAK YAP EN AZNDAN TAM OLSUN...BENDE ALTTA YAPAMIYORM NEDENSE

AYY HADİ İNŞALLAH CANM YAA OLCAK AMA İNAN...HİÇ OLMAMASNDANSA SPREYLE 2 FIS 1 FIS SIKARAK PSİKOLOJK OLARAK KENDNİ RAHATLATARAK YAP EN AZNDAN TAM OLSUN...BENDE ALTTA YAPAMIYORM NEDENSE
Benim tenim çok hassas cnm ya spreyi Bi kere denedim aşırı cnaım yandı alerji yaptı normal yapıyoruz. Bende yatak ucu pozisyonundan başka denemedim onda da bacaklarım çok ağrıyo ya. Sen ne kadarlık evlisin

Benim tenim çok hassas cnm ya spreyi Bi kere denedim aşırı cnaım yandı alerji yaptı normal yapıyoruz. Bende yatak ucu pozisyonundan başka denemedim onda da bacaklarım çok ağrıyo ya. Sen ne kadarlık evlisin
Bende 20 aylık evliyim 19.ayımda yendm canm..yatak ucnda denemene gerk yok canm altta bele yastk alnca yapabliyorm ben ama üstte daha rahatm yada üstte ilk bi giriş yaptktan sonra alta geçiyorm şuan zevk aşaması çok olmuyor ben bilerk çıkma diyormki eşime alışsın vajina diye

A

ynenn inşallah ama tam bu alşma süresnde ara vermk kötğ oldu gibime geliyo o yuzden tavsyem 3 günde bir falan yapmaya çalş alışana kadrda spreyi bırkma ben ne güzl tam bırktm diyodm yine kullanıcam tereddtlerm var
Pekala, tavsiyelerin icin cok tesekkur ederimm🤗🤗🤗 sende denediginde yazsana zorlancakmisin bakalim. Ben aslinda zorlanilcagini dusunmuyorum cunku vajinada o boyuta alisiyor bence umarim cok guzel gecer 💜

Bende yenenlerdenim Mart ayında yaklaşık bir buçuk yıldan sonra bu site sayesinde yenmiştim şimdi Ramazan falan bile dinlemiyoruz geçen hafta hergün gusül aldığımı biliyorum gusül almak yordugu için biraz kaçıyorum ben doğrusu uzun sure ara vermek biraz geriletebilir ama başa sarmaz bence

Bende yenenlerdenim Mart ayında yaklaşık bir buçuk yıldan sonra bu site sayesinde yenmiştim şimdi Ramazan falan bile dinlemiyoruz geçen hafta hergün gusül aldığımı biliyorum gusül almak yordugu için biraz kaçıyorum ben doğrusu uzun sure ara vermek biraz geriletebilir ama başa sarmaz bence
maşallah canm benmmm valla eşimde bende erken kalktıgımız için çok yorucu oluyor misafirlik gelen giden iftarlar bitmedi..bende sakin kafyla alışma sürecimi yaşamak istiyorum

Mart ayında yenilmesi avantaj biz sweethome la nisanın sonunda yendik tam ramazana denk geldi ondan sıkıntı yaşadık. Martta yeseydik alışırdıl şimdiye kadar

Mart ayında yenilmesi avantaj biz sweethome la nisanın sonunda yendik tam ramazana denk geldi ondan sıkıntı yaşadık. Martta yeseydik alışırdıl şimdiye kadar
Yanlız bir anda alışılmıyor bu kadar süreye rağmen ufak bir tedirginliğim var ama bi kere oldumu olacağına inandığın için devamı geliyor sadece insan ara verdi mi biraz daha zorlandığına şahit oldum o yüzden Ramazan’da da fırsat bulmak gerekli diye düşünüyorum

X