Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Merhaba, ben mumla denemek yerine uyuşturucu kremlerle denemek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz
Mumdaki amaç yabancı bir cismi oraya kendi kontrolüm altında sokabilmekti. Ben de mum çalışması yapacağım zaman uyuşturdum zaten sonra yaklaşık üç parmağımın kalınlığında olan muma kondom geçirip denemelere başladım o geçmeye başlayınca kalın mumun bas kısmını yuvarlak keserek onunla denemelere başladım. Girmiyor diye asla vazgeçmeyin gerekirse bir saat uğrasın sadece bir santim bile girse bu size fayda sağlayacaktır bugün bir santim girer bir hafta sonra iki santim. vücudunuzun yabancı bir şeyin girmesine alışması lazım. Mumdan önce parmak demeleri yaptım parmağımın üzerine kondom geçirip önce bir parmak sonra iki sonra üç parmak solabildim.

Çok sevindim adınıza darisi bizlere olsun insallin diyorum. Ben 1 buvuk senelik evliyim maalesef bende bu sıkıntıdan muzdaribim nasik yendiniz lütfen bana da adım adım anlatabilir misiniz yardımını zaman çok ihtiyacım var psikologa gitme durumum yok maalesef parmak egzersizleri yapıyorum burda okuduğum kadarıyla 3 parmağımı girdirebiliyorum ama ilişkide olmuyor mumdan aparat yapılıyormuş nasil yapılıyor yardımcı olur misiniz

Bana da yardımcı olur musunuz lutfen bir buçuk senelik evliyim nasil yendiniz bende yenmeyi çok istiyorum gun geçtikçe moralim bozuluyor parmak egzersizleri yapiyorum 3 gündür bu sayfayı kesfedince okuduklarım bana moral oldu 3 parmağımı girdirebildim gunde ne kadar vakit ayirmaliyim bu egzersiler icin mumdan aparat nasıl yapılıyor eni genişliği masik olmalı psikologa gitme durumum da yok malesema lütfen yardım edin

Detaylı olarak özelden cevapladım

Merhaba arakadaslar yazınızı uzaktan hep okuyup bugün cesaret bulup üye olduk bir buçuk aylık evliyim ve eşimle ilişkiye giremedik bende vajinismus hastasıyım doktora gitmeyi düşündüm ama çalıştığımız için hafta içi izin alıp tedavi olmaya gidemedik şimdi kendim evde denemek istiyorum ama çok korkuyorum ne yapacağımı da bilmiyorum lütfen bana da yardımcı olur musunuz çok duacı olurum size

Lütfen nasıl yaptınız yardımcı olur musunuz

AJİNİSMUSUN KIZLIK ZARIYLA ALAKASI YOKTUR TAMAMEN PSKİLOJİK !!!! DUVAR HİSSETTİĞİMİZ ŞEY ASLINDA DUVAR YOK:)) BİLDİĞİNİZ YAYLA ORASI RAHAT OLUN:))) KIZLIK ZARI DOĞUŞTAN DELİKTİR OLMASAYDI ADET KANI AKAMAZDI ORDAN. KIZLIK ZARI DELİNEMEZ YIRTILAMAZ VE PATLAMAZ ZATEN DOĞUŞTAN DELİKTİR.
***********************************************ERTELEMEYİN********************************************************

Merhaba arkadaşlar bende vajinusmus sorunuyla 2yıl ugrastım kimseye birseye anlatamadım maddi durumumuz iyi olmadığı için tedavi de olamadım o iki yıl bana 20yıl gibi geldi sürekli göz yaşı tartısmalar ömrümden ömür gitti herkes ne zaman çocuk diyip duruyor seninle evlenenlerin 2.ci cocugu oldu diyip morelimi bozdular ben hiç yeneceğimi düşünmüyordum bu sayfayı tesadüfen gördüm okudum ve 2ay sonunda bu sıkıntıdan kurtuldum kurtulmam kolay olmadı çünkü hergün parmak egzersizi yaptım ve elimi kalçama doğru ittirince kendiliğinden girdi böyle bir süre denedim sonrasında eşimle birlikte olduk ve sonunda başardım cok agladım inanamadım bir türlü sonra yine denedik yine oldu ve vajinusmus sıkıntısını yendikten 6ay sonra hamile kaldım ve şimdi 6haftalık hamileyim allahıma cok şükür hergün dua ediyorum vajinusmus sıkıntısını yaşayan herkesin biran önce yenip hamile olması için

Birsey daha söylemek istiyorum bu sıkıntıdan kurtulmak için üstüne gidin yarın olur yarın olur diyip kesinlikle ertelemeyin orda bir duvar var sanki cok acıyor derdim eşime ama asla öyle birsey yok bu sıkıntıyı herkes atlatabilir konusması kolay diyorsunuz belki ama gercekten yenince bu sıkıntıyı ne kadar boşa vakit gecirdiğinizi anlarsınız

Duwar war diyip nasil yendiniz bende sanki duvar war nasil sizlama yanma hissi oluyo sanki orasi patlicak cok kanamam olucak oraya girmicek korku stresinden yapamiyorum

Şöyle birsey söylemek istiyorum eşim direk ittiriyordu bende de korku oldugu için acıyor orda duvar var diyordum direk ittirmeyecek popoya doğru ittirecek kendiliğinden giriyor o zaman hic acı falan hissetmiyorsunuz birde ben ilk denemem de zeytinyağ ile yapmıstım sonrasında normal olarak yaptım hiç bir acı yok olup bittikten sonra o kadar rahatladım ki bütün dünyanın yükü benim üstümdeymiş gibiydi bir yere oturmaya gezmeye gittiğimde hic zevk almazdım aklım hep bu sıkıntıdaydı

Canım walla ben de oyleydım ınankı yapabilirsin boyle diyenlere hep benimki Baska nasıl yaptılar ki derdim. Gercektn 1 hafta da yendim. Ewde kendim mumdan aparat yapıp ayna karsısında inceleyerek. Ben 1 bucuk sene wajılıydım hep erteledim yapamam oraya bakamam dedim hep. Simdi nasıl o kdr beklemişim diyorum bastakı yazılar ws war oku onları Bn de burası sayesinde yendim cok sukur

Duvar hissi herşeyin başı ! Orada bir duvar ve yirtilacak delinecek yıkılacak ve ortalık kan gölü olacak hissiyatı oluşuyor çünkü biz mabet gibi yıllarca sakladik oramizi! Halbuki vajina stres ortadan kalkınca sulanır ıslanır penisten gelen zevk suyu da orayı kayganlastirir ve mükemmel kolay bir giriş olur. Ellerini birbirine kuru iken surt yanar ama kremle kayar onun gibi. Ben bu olayı eşimle yendim. Ben hiç dokunamazdim orama. Eşim 3 ay boyunca milim milim parmaklarını yaglayarak girdi vajina ilk etapta 1 mmse o gün sadece 1 mm sonra 2 mm sonra 3 sonra ilk boğum girdi sonra iki boğum parmak aldım içime sonra tüm parmak girdi ..ben eşim bunları denerken
hep ikindim nefes alıp verdim bol bol çünkü ikindikca açılıyor vajina öbür türlü kasmaktan giremiyordu eşim ve birgün sıra penise geldi tam 3 ay sonra ! Önce onu kayganlastirici sürerek yine ikinarak başını aldım sadece başını 1 hafta denedikten sonra eşim yine parmak devam etti alıştırdı beni bak parmağı alabiliyorsun bunu yapabilirsin hem bu daha kaygan bunda tırnak da yok hiç acitmaz ve telkin telkin vere vere birgün dikkatimi bir dağıldı ona odaklanmisken pat diye giriverdi ! İyiki de pat diye yapmış bir baktım akmış gitmiş içimde yok ben bu korkuyla daha bir üç ay daha giderdim sonra dedim ki hani o duvar! Hani kan gölü? Meğer iki damla kan içinmiş onca korku ..ve hiç de canım yanmadi.. tabiki ağladım baya ağladım ama bu rahatlama ilk birleşme vs hepsinin bosalmasiydi canımın yanması falan değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…