- 26 Şubat 2018
- 10
- 3
- 33
Bana da yardımcı olabilir misiniz?Yardımcı olurmusunuz??
Mumdaki amaç yabancı bir cismi oraya kendi kontrolüm altında sokabilmekti. Ben de mum çalışması yapacağım zaman uyuşturdum zaten sonra yaklaşık üç parmağımın kalınlığında olan muma kondom geçirip denemelere başladım o geçmeye başlayınca kalın mumun bas kısmını yuvarlak keserek onunla denemelere başladım. Girmiyor diye asla vazgeçmeyin gerekirse bir saat uğrasın sadece bir santim bile girse bu size fayda sağlayacaktır bugün bir santim girer bir hafta sonra iki santim. vücudunuzun yabancı bir şeyin girmesine alışması lazım. Mumdan önce parmak demeleri yaptım parmağımın üzerine kondom geçirip önce bir parmak sonra iki sonra üç parmak solabildim.Merhaba, ben mumla denemek yerine uyuşturucu kremlerle denemek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz
Mumdaki amaç yabancı bir cismi oraya kendi kontrolüm altında sokabilmekti. Ben de mum çalışması yapacağım zaman uyuşturdum zaten sonra yaklaşık üç parmağımın kalınlığında olan muma kondom geçirip denemelere başladım o geçmeye başlayınca kalın mumun bas kısmını yuvarlak keserek onunla denemelere başladım. Girmiyor diye asla vazgeçmeyin gerekirse bir saat uğrasın sadece bir santim bile girse bu size fayda sağlayacaktır bugün bir santim girer bir hafta sonra iki santim. vücudunuzun yabancı bir şeyin girmesine alışması lazım. Mumdan önce parmak demeleri yaptım parmağımın üzerine kondom geçirip önce bir parmak sonra iki sonra üç parmak solabildim.
Çok sevindim adınıza darisi bizlere olsun insallin diyorum. Ben 1 buvuk senelik evliyim maalesef bende bu sıkıntıdan muzdaribim nasik yendiniz lütfen bana da adım adım anlatabilir misiniz yardımını zaman çok ihtiyacım var psikologa gitme durumum yok maalesef parmak egzersizleri yapıyorum burda okuduğum kadarıyla 3 parmağımı girdirebiliyorum ama ilişkide olmuyor mumdan aparat yapılıyormuş nasil yapılıyor yardımcı olur misiniz4 ayin sonunda ben de başardım buradaki başardım sonunda oldu yazılarını okurken öylesine imreniyordum ki sanki ben hiç bir zaman bu mutluluğu yaşayamayacakmisim gibi geliyordu. Arkadaşlar ben mumla çalışma yaptım sizde mutlaka deneyin. Soru sormak isterseniz cevaplarım
Detaylı olarak özelden cevapladımBana da yardımcı olur musunuz lutfen bir buçuk senelik evliyim nasil yendiniz bende yenmeyi çok istiyorum gun geçtikçe moralim bozuluyor parmak egzersizleri yapiyorum 3 gündür bu sayfayı kesfedince okuduklarım bana moral oldu 3 parmağımı girdirebildim gunde ne kadar vakit ayirmaliyim bu egzersiler icin mumdan aparat nasıl yapılıyor eni genişliği masik olmalı psikologa gitme durumum da yok malesema lütfen yardım edin
Lütfen nasıl yaptınız yardımcı olur musunuz4 ayin sonunda ben de başardım buradaki başardım sonunda oldu yazılarını okurken öylesine imreniyordum ki sanki ben hiç bir zaman bu mutluluğu yaşayamayacakmisim gibi geliyordu. Arkadaşlar ben mumla çalışma yaptım sizde mutlaka deneyin. Soru sormak isterseniz cevaplarım
Arkadaşlar,
Vajinismus kabusunu yaşayan her kadın, bunu dünyanın sonu olduğunu, asla diğer kadınlar gibi normal bir birliktelik yaşayaayacağını, bu sorun usadece kendisinin yaşadığını düşünür ama öyle değil. Günümüzde birçok kadın malesef bu sorunla mücadele ediyor ve kazanna hep biz kadınlar oluyoruz. Vajinismus %99 oranında tedavi edilebilen psikolijk bir rahatsızlık ve bizler bu kabusu yenne insanlar olarak burada sizler için moral olması açısından başarı öykülerimizi yazmak istedik. hikayelerimizle, vajinismusla mücadele eden arkadaşlarımıza bir nebze yardımcı olabilirsek ne mutlu bize. Lütfen bu sayfaya sadece başarı öykülerimizi yazalım, birbirimize destek olalım.
Teşekkürler,
Duwar war diyip nasil yendiniz bende sanki duvar war nasil sizlama yanma hissi oluyo sanki orasi patlicak cok kanamam olucak oraya girmicek korku stresinden yapamiyorumBirsey daha söylemek istiyorum bu sıkıntıdan kurtulmak için üstüne gidin yarın olur yarın olur diyip kesinlikle ertelemeyin orda bir duvar var sanki cok acıyor derdim eşime ama asla öyle birsey yok bu sıkıntıyı herkes atlatabilir konusması kolay diyorsunuz belki ama gercekten yenince bu sıkıntıyı ne kadar boşa vakit gecirdiğinizi anlarsınız
Orda birsey yok canim korkma hersey bu kadar mi imis diyeceksinDuwar war diyip nasil yendiniz bende sanki duvar war nasil sizlama yanma hissi oluyo sanki orasi patlicak cok kanamam olucak oraya girmicek korku stresinden yapamiyorum
Canım walla ben de oyleydım ınankı yapabilirsin boyle diyenlere hep benimki Baska nasıl yaptılar ki derdim. Gercektn 1 hafta da yendim. Ewde kendim mumdan aparat yapıp ayna karsısında inceleyerek. Ben 1 bucuk sene wajılıydım hep erteledim yapamam oraya bakamam dedim hep. Simdi nasıl o kdr beklemişim diyorum bastakı yazılar ws war oku onları Bn de burası sayesinde yendim cok sukurMerhaba arakadaslar yazınızı uzaktan hep okuyup bugün cesaret bulup üye olduk bir buçuk aylık evliyim ve eşimle ilişkiye giremedik bende vajinismus hastasıyım doktora gitmeyi düşündüm ama çalıştığımız için hafta içi izin alıp tedavi olmaya gidemedik şimdi kendim evde denemek istiyorum ama çok korkuyorum ne yapacağımı da bilmiyorum lütfen bana da yardımcı olur musunuz çok duacı olurum size
Canım bastan basla yazıları okumaya cok faydasını gorursun Bn bu sekılde yendim kegel aparat nefes ws DİEMeraba arkadaşlar lütfen banada destek olurmusunuz çok çaresizim
Meraba arkadaşlar lütfen banada destek olurmusunuz çok çaresizim
Ben 1 senelik evliyim ama simdiye kadar p. Yarısını alabildim dahada ilerliyemedim kac aydır napcam bilmiyorumCanım bastan basla yazıları okumaya cok faydasını gorursun Bn bu sekılde yendim kegel aparat nefes ws DİE