Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Yatarak biraz zorlanıyorum ama oturarak daha rahatım ilkde öyle oldu ondan galiba zamanla olucak inşallahh
Kızlar geçecek hepsi inanın ben başardıysam sizde basarirsiniz ben şuan çok rahat iliskiye giriyorum ve içimde hissetmiyorum bile o kadar kolaymış ki sadece girerken biraz zor oluyo inanın sonrası çok kolaymış

Fstkezmesi Ben mum egzersizini demedim basarili oldu baya girdi sonra biraz daha kalinlastirip tekrar denedim yine oldu ama yatar pozisyonda oturur pozisyonda denedim onu beceremedim ne yazıkki

Fstkezmesi Ben mum egzersizini demedim basarili oldu baya girdi sonra biraz daha kalinlastirip tekrar denedim yine oldu ama yatar pozisyonda oturur pozisyonda denedim onu beceremedim ne yazıkki
Otururken de olur biraz daha zor oluyor ama olacak dimdik yapma hafif arkaya eğimli yap ayakların yerdeyken çiş yapar gibi ikin öylede girecek

Gizli gizli okumak canıma tak etti artık 2aydır evliyim hala ilişkiye giremedik. Bende parmak egzersizi yapiyorum 2parmaga kadar yaptim fakat p..ns alamiyorum kasiliyorum ne yapabilirim

Gizli gizli okumak canıma tak etti artık 2aydır evliyim hala ilişkiye giremedik. Bende parmak egzersizi yapiyorum 2parmaga kadar yaptim fakat p..ns alamiyorum kasiliyorum ne yapabilirim
Canim nerdeyse az kalmis pes etme. Parmakla yapip penisle yapamiyosan buyuk ihtimalle yön probleminiz var. Internetten vajina yonu diye arat ve resimlere bak. Orda popo yonunde oldugunu goreceksin. Penisle yaparken tikaniyo gibi oldugunda nefes alip ver ve verdigin zaman esinde popo yonune itsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…