Anladım denicem cnm çok sağoleşin ya yatakta yada kanepede otururken sende üst ol öyle dene üzerine otururmuş gibii yapacaksan elinle yerleştirerek deniyeceksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım denicem cnm çok sağoleşin ya yatakta yada kanepede otururken sende üst ol öyle dene üzerine otururmuş gibii yapacaksan elinle yerleştirerek deniyeceksin
Dene pes etme hemenn belki bi kaç denemeden sonra olur umutsuzluk yokkAnladım denicem cnm çok sağol
Ins olsa kurtulsam bu durumdan peki sen her ilişkiye girerken rahat girebiliyormysunDene pes etme hemenn belki bi kaç denemeden sonra olur umutsuzluk yokk
Yatarak biraz zorlanıyorum ama oturarak daha rahatım ilkde öyle oldu ondan galiba zamanla olucak inşallahhIns olsa kurtulsam bu durumdan peki sen her ilişkiye girerken rahat girebiliyormysun
Kızlar geçecek hepsi inanın ben başardıysam sizde basarirsiniz ben şuan çok rahat iliskiye giriyorum ve içimde hissetmiyorum bile o kadar kolaymış ki sadece girerken biraz zor oluyo inanın sonrası çok kolaymışYatarak biraz zorlanıyorum ama oturarak daha rahatım ilkde öyle oldu ondan galiba zamanla olucak inşallahh
Ins bizde başarırızKızlar geçecek hepsi inanın ben başardıysam sizde basarirsiniz ben şuan çok rahat iliskiye giriyorum ve içimde hissetmiyorum bile o kadar kolaymış ki sadece girerken biraz zor oluyo inanın sonrası çok kolaymış
Nasıl denediniz pozisyon olarakKızlar geçecek hepsi inanın ben başardıysam sizde basarirsiniz ben şuan çok rahat iliskiye giriyorum ve içimde hissetmiyorum bile o kadar kolaymış ki sadece girerken biraz zor oluyo inanın sonrası çok kolaymış
Normal yatar pozisyonNasıl denediniz pozisyon olarak
Nasıl denediniz pozisyon olarakKızlar geçecek hepsi inanın ben başardıysam sizde basarirsiniz ben şuan çok rahat iliskiye giriyorum ve içimde hissetmiyorum bile o kadar kolaymış ki sadece girerken biraz zor oluyo inanın sonrası çok kolaymış
Bende sizinle aynı durumdayım hiç-bir pozisyon olmuyorNormal yatar pozisyon
Otururken de olur biraz daha zor oluyor ama olacak dimdik yapma hafif arkaya eğimli yap ayakların yerdeyken çiş yapar gibi ikin öylede girecekFstkezmesi Ben mum egzersizini demedim basarili oldu baya girdi sonra biraz daha kalinlastirip tekrar denedim yine oldu ama yatar pozisyonda oturur pozisyonda denedim onu beceremedim ne yazıkki
Sende var mı canım ilerlemeKimse yazmıyor die sevinnim mi üzüleyim mi bilemedim. Sanki Bi ben kalmışım gibi :)
Ben kafaya koydum ya yapıcam inş tam cesareti topladım adetim başladı :) harbiden erteleme hastalığıSende var mı canım ilerleme
Canim nerdeyse az kalmis pes etme. Parmakla yapip penisle yapamiyosan buyuk ihtimalle yön probleminiz var. Internetten vajina yonu diye arat ve resimlere bak. Orda popo yonunde oldugunu goreceksin. Penisle yaparken tikaniyo gibi oldugunda nefes alip ver ve verdigin zaman esinde popo yonune itsinGizli gizli okumak canıma tak etti artık 2aydır evliyim hala ilişkiye giremedik. Bende parmak egzersizi yapiyorum 2parmaga kadar yaptim fakat p..ns alamiyorum kasiliyorum ne yapabilirim