2 parmak denkyemedim.tukendim.anlamiyorum eşle deneyince 1 yere geliyor canım çok acıyor
Mrb kizlar ben çok uzun zamandır vajinismusum ve hala bi yol kat edemedim. Parmak egzersizi yapamıyorum. Ayna karsisinda bakıyorum evet ikininca delik ortaya cikiyo ama o deliğin ortasinda bi et parçası var gibi görüyorum aynada. Dokundugumdada bi hassasiyet hissediyorum içine sokamiyorum parmağımı. Napacagimi sasirdim. Tedavi Olmak istiyorum ama kime nereye gideceğimi bilemiyorum. Farklı bi sehire gitsem etraftakilere ne dicez bide esimde calisiyo napicam şaşırdım iyice. Aynada gördüğüm o deligin içindeki duvarimsi yer ne ?
Canım. O erkeklerin zevk alması için olan birşey Allah göstermesin hani bazı kadınların rahim alındı derler ya ozaman orası bomboş oluyormuş ve erkek hiç birşey anlamiyormus o gördüğün şey hepimizde var ama engel olacak bişe degil normal doğumda dahada belirginkesip aşağı iniyormus parmağını sokarken aynaya bakafan yapınca daha kolay oluyo bide ayaktayken daha rahat oluyor benceMrb kizlar ben çok uzun zamandır vajinismusum ve hala bi yol kat edemedim. Parmak egzersizi yapamıyorum. Ayna karsisinda bakıyorum evet ikininca delik ortaya cikiyo ama o deliğin ortasinda bi et parçası var gibi görüyorum aynada. Dokundugumdada bi hassasiyet hissediyorum içine sokamiyorum parmağımı. Napacagimi sasirdim. Tedavi Olmak istiyorum ama kime nereye gideceğimi bilemiyorum. Farklı bi sehire gitsem etraftakilere ne dicez bide esimde calisiyo napicam şaşırdım iyice. Aynada gördüğüm o deligin içindeki duvarimsi yer ne ?
evet o et parçası da ne ole yaMrb kizlar ben çok uzun zamandır vajinismusum ve hala bi yol kat edemedim. Parmak egzersizi yapamıyorum. Ayna karsisinda bakıyorum evet ikininca delik ortaya cikiyo ama o deliğin ortasinda bi et parçası var gibi görüyorum aynada. Dokundugumdada bi hassasiyet hissediyorum içine sokamiyorum parmağımı. Napacagimi sasirdim. Tedavi Olmak istiyorum ama kime nereye gideceğimi bilemiyorum. Farklı bi sehire gitsem etraftakilere ne dicez bide esimde calisiyo napicam şaşırdım iyice. Aynada gördüğüm o deligin içindeki duvarimsi yer ne ?
Sendemi görüyorsun o et parçasını canim. Ya anlamadığıevet o et parçası da ne ole ya
Ya canim o et parçası ikinsam da orda duruyor. Anlamadığı m şey affedersin nereye itcem parmağımı aptal gibi bilmiorm. Bakıyorum sağa sola çekip bakıyorum aynada oraya. Sagda solda delik var ama o et parçası ortada neresine sokcam affedersiniz bilmiyorum. Yanlis yere ittiririm korkusuda var içimdeCanım. O erkeklerin zevk alması için olan birşey Allah göstermesin hani bazı kadınların rahim alındı derler ya ozaman orası bomboş oluyormuş ve erkek hiç birşey anlamiyormus o gördüğün şey hepimizde var ama engel olacak bişe degil normal doğumda dahada belirginkesip aşağı iniyormus parmağını sokarken aynaya bakafan yapınca daha kolay oluyo bide ayaktayken daha rahat oluyor bence
Sendemi görüyorsun o et parçasını canim. Ya anlamadığı
Ya canim o et parçası ikinsam da orda duruyor. Anlamadığı m şey affedersin nereye itcem parmağımı aptal gibi bilmiorm. Bakıyorum sağa sola çekip bakıyorum aynada oraya. Sagda solda delik var ama o et parçası ortada neresine sokcam affedersiniz bilmiyorum. Yanlis yere ittiririm korkusuda var içimde
Yani o et parçasının alt kismindada delik var oraya doğru itcem öylemi?Kızlar et parçası sadece ilk girişte görünen o da zaten vajinanın yapısıyla alakalı. Sonrası penis girecek şekild E ilerliyor
Egzersiz yaparken ilk birkaç defa hafif sızlıyor ama sonra geçiyor yani bi ağrı siz konusu degil
haklısın canım bende 2 yıllık evliyim bende hala bakireyim. Ama çabalamamız lazım atlatacağız inş.daha evleneli 2 ay oldu. ama hala birlikte olmadık. olmak içinde artık bi çabamız kalmadı. herşey dahada kötüye gidiyor.. şuan sunu yazarken bile ağlıyorum kimseye bişey anlatamıyorum herşeyimi annemle paylaşan ben ona bile anlatamıyorum eşim ailesinin yanında beni devamlı azarlıyor hiçbir hareketimden memnun deil adeta hataınıda kabul etmiyor. üstünü örtüyor hiçbişey olmamış gibi davranıyor. herşey sorun olamaya başladı iyce çok severek evlenmeme rağmen pişman olmaya başladım bile herşeye bağıyor devamlı iki gözüm iki çeşme. hayat dolu şensakrak biri iken şimdi mutsuz evli bi bakire oldum adeta kusura bakmayın sadece vajinismus bölümü ama bende hepsi birikti bi yerlere yazıp rahatlamak istedim hepsi bu.
daha evleneli 2 ay oldu. ama hala birlikte olmadık. olmak içinde artık bi çabamız kalmadı. herşey dahada kötüye gidiyor.. şuan sunu yazarken bile ağlıyorum kimseye bişey anlatamıyorum herşeyimi annemle paylaşan ben ona bile anlatamıyorum eşim ailesinin yanında beni devamlı azarlıyor hiçbir hareketimden memnun deil adeta hataınıda kabul etmiyor. üstünü örtüyor hiçbişey olmamış gibi davranıyor. herşey sorun olamaya başladı iyce çok severek evlenmeme rağmen pişman olmaya başladım bile herşeye bağıyor devamlı iki gözüm iki çeşme. hayat dolu şensakrak biri iken şimdi mutsuz evli bi bakire oldum adeta kusura bakmayın sadece vajinismus bölümü ama bende hepsi birikti bi yerlere yazıp rahatlamak istedim hepsi bu.
Bizde baslarda öyleydik canım. Sonra erkekde kabullenmeye basliyo. Basta çok aşırı kavgalar ettik ama zaman gectikce birazda sorun oldugunu anlamaya basliyo erkekler. Şöyle düşün biz şuan kendi içimizde kargasadayiz erkeklerde kendi icinde emin ol daha kotu durumdalar. Biz 5 yıldır evliyiz ne egzersiz yapabiliyorum ne bisey. Napicagmi da bilmiyorum. 5 senede ancak kabullenip destek olmaya başladı eşim. Önceden hep suçladı beni. Tek değilsin. Esinle otur güzelce konuş. Onu ne kadar sevdiğini bu ilişkiyi ondan çok istedigini ama başaramadığını söyle. Destegine ihtiyacın olduğunu söyle faydası olur canım. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. O senden daha çok uzgundur emin ol. Oda sinirini bi şekilde atmaya calisiyo onuda anla. Bizim bu durumumuzu u anlamaları çok zor. O yüzden sende konuş eşinle onu anladığını söyle. Çünkü eşim de erkekliğini ispat etmeye çalışırdı hep çünkü kendini erkek gibi hissedemiolar doğal olarakdaha evleneli 2 ay oldu. ama hala birlikte olmadık. olmak içinde artık bi çabamız kalmadı. herşey dahada kötüye gidiyor.. şuan sunu yazarken bile ağlıyorum kimseye bişey anlatamıyorum herşeyimi annemle paylaşan ben ona bile anlatamıyorum eşim ailesinin yanında beni devamlı azarlıyor hiçbir hareketimden memnun deil adeta hataınıda kabul etmiyor. üstünü örtüyor hiçbişey olmamış gibi davranıyor. herşey sorun olamaya başladı iyce çok severek evlenmeme rağmen pişman olmaya başladım bile herşeye bağıyor devamlı iki gözüm iki çeşme. hayat dolu şensakrak biri iken şimdi mutsuz evli bi bakire oldum adeta kusura bakmayın sadece vajinismus bölümü ama bende hepsi birikti bi yerlere yazıp rahatlamak istedim hepsi bu.
Bana da yardımcı olur musun canmcanim hepimiz belki farkli hikayelerle ama ayni hislerle ayni durumdayiz veya ayni durumdaydik. ben 1.5 sene cektim bu cileyi bizden baska kimse anlamaz icimizdeki firtinalari. nolur ümitsizlige kapilma. sende basaracaksin. seve seve yardimci olurum. egzersiz yapiyormusun?
Kızlar galiba oldu tam anlayamadım ama benden kan geldi tekrar ne zman denemeliyim bilmiyorum ama korkmayın sadece parmak egzersi şart derin nefes alın bolca krem vazelin ne kullanıyorsanız ayna karşısında deneyin orda bir şey var parmakla ovun önce sonrada girdirin parmağınızı giriyo orası kocaman bi yer inş tekrar birleşme olur
Ben parmak egzersizi yapıyodum aparat gibi birşeylede yapmıştım gayet giriyodu ama p..sgirmiyodu bi türlü dün de yine parmak egzersizi yaptım eşim oturur pozisyonda bende üzerindeydim elimle git gel yaptık sonra oturmaya çalışdım üzerine önce çok acıdı ama sonra hafif girdiğini hissettim elimle tutuyordum tam girsin diye tam girdi galiba o heyecendan tam hissemedemedim elimi çektim elim kan olmuştu biraz içimde kaldı öyle sonra çıkardık ki kan olmuş peçeteyle sildik daha devam edemedim inş tekrar deniyecemm
Nasıl başardınız canım bizlede paylasir mısın?Kızlarr çok mutluyum şükür olduu bizde yapabildik eylül 17 düğünümdü ocak 17 de tam olduu Rabbim herkesin yardımcısı olsunn umutsuzluğa kapılmayın bundan bir hafta önce yapamamıştık o yatak ta ağlamam çok kötüydü elden bişe gelmemesi sağolsun eşim hep yanımdaydı ama olmuyorduu inş hepiniz kurtulursunuz