Ben de buraya üye olmadan önce nie olmuyo düşünüyordum ayna bakınca et parçası sadece görüyodum her ilişkiye girmemizde duvara çarpıyor canım inanılmaz acıyordu her deneme hüsrana sonuçlanıyordu özel bi kadın doğuma gittim kızlık zarı kalın biz açalım rahatça ilişki yaşarsın dedi sonrada devlet hastanesine iki ayrı dr gittim acaba sorun mu var die ameliyat diyecek mi bunlarda korktuğum gibi olmadı kızlık zarı normal dedi parmak egzersizleri yap kendini rahatlat dedi ewe geldim nasıl olacağını bilmiyordum nette araştırma yaparken burayı gördüm üye oldum kremlerle parmak egzersizi vede kegl egzersizlerini okudumn lavoboda idrarımı tutup bıraktım ilk başlarda yapamadım tabi kontrol edemiyordum sonra idrarımı yaptıktan sonra aynada denedim derin nefes alıp karnımı şişirip idrarımı yaparmış gibi ıkınmaya başladım ve deliği gördüm sonra serçe parmağıma vazelin sürüp ovdum ve ittim içeriye nefes alıp vererek girdi sonra işaret ve orta parmağımla yaptımm yine rahatça girdi birkaç gün böyle yaptım tekrar işaret ve orta parmağım la denedim oda oldu önce aşağı sonra yukarı şeklinde kayıyo zaten etrafına dokundum git gel yaptım tekrar çıkarıp soktum burdan biriyle konuştum aparat yada dilatör önerdi havlu peçeteyi rulo yap streç filme sar dedi iki boy yapTım çok kalın değildi yaptıklarım gözüm korkmasın diye orta bişeler yaptım parmaktan sonra onlarla denedim nefeslerimi kontrol ederek aldım içeri onları da akşamına p..s denedik ama olmadıı yine ağlama nöbetleri oldu tabi eşim her denemede bunu denedik olmuyor demekki olmayacak fln diyodu bu iyice yıpratıyodu ona göre olmasada olur böyle yaşayalım ama olmuyor kadın kendini eksik hissediyor ertesi gün ona yazdım yine deniyecez birdaha öyle söyleme olacak yapacaz fln dedim güzel bi gün geçirdik akşama da sadece sewişme olsun die başladık baya rahattım sonra krem sürelim sonra deniyelim dedik banyoda tekrar parmak egzersizi yaptım ve eşim otururken üste denedim kontrol bende olmalıydı elimle tutup yere getirdim ilk girmedi biraz da canımm acıdı ama devam ettim elimi çekince girdi ve biraz daha heyecendan tam anlamadım elime bakınca kanı gördüm biraz korktum açıkcası çünkü peçeteyle yaparkende biraz gelmişti acaba şimdi yanlış yeremi yaptık dedim hemen aynaya baktımm yok doğruydu ertesi gün tekrar aynı şekilde devam ettik yine ben üstte denedik ve bu sefer daha kolay girdii oarası inanılma bi yer kocaman gittikçe gidiyor bunu bilin hissedin ne tarafa parmağınızı soktuğunuzu hissedin bolca kayganlaştırıcı kullanın ilk de bi bacaklarınızı kapatamıyosunuz sonra banyodan sonra geçiyor rahat olun inş hepiniz başarırsınız ikin ci denememizde kan gelmedi herşey yolundaydı biraz uzun ve açık yazdım kusura bakmayınNasıl başardınız canım bizlede paylasir mısın?