Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Ama herkes para ile tedavi olamıyor ve bize kendimiz yapabileceğimiz takdikler lazım
Peki ben sana şöyle soylıyım ben 4 sene boyunca kendi yapabileceğim takdikler uyguladım ve sonuç sıfıra sıfır el-de var sıfır o kadar cok cabaladimki mumlar aparatlar olmadi eşli eşsiz denemeler uyuşturucu kremler ilaçlar alkoller anestezi altında ilişkiyi bile düşündüm ama olmadi onada esim izin vermedi sonra artik biktim ve eşime ayrılalım demeyi dusunurken internette rastladım bu konuya ve youtubeda videolarda var izlemeni öneririm karar senin ve hemen gittik eşimle direkt uygulamaya karar verdik islemi yaptirdik geldik ve bekleme süresini bekledik ilacın etki süresini sonra bi denedik oldu inanmadım tekrar yaptik o zaman bumuymus dedim kaybettiğim zamanlarına uzuldum artik bebiş zamanı Alla h kısmet ederse bi düşünün derim

Allah sana hayırlı bi evlat versin ben inat ettim kendim yapıcam zor da olsa yapıcam korkumu yenicem çünkü eşimi çok ama çok seviyorum onun için yapıcam Allah için yapıcam onun hakkına girmemek için yapıcam ama ne olursa olsun yapıcam buu bile diyemeyen ben artık diyorum demekti yapabilme olanağım şuan daha yüksek inşAllaah

Arkadaşlar botox çözüm değil uzmanlar tavsiye etmiyorlar. Kendiniz yenmelisiniz. Sık sık egzersizle beyni duruma alıştırıyorsunuz. Asla pes etmeyin her gün egzersiz yapın ayna karşısında çalışmalısınız tabi alışıncada bakmadan yapmalısınız. Kendi kendine yenen arkadaşların tavsiyelerini muhakkak okuyun üstesinden gelinmeyecek bir problem değil kendinizi üzmeyin kararlı olun ve yapın...

Kesinlikle! ALLAH yardımcınız olsun..

Aynen egzersiz yapin arkadaslar orasi genisliyo egzersizle es denemesi de zor olmuyo orasi esnedigi icin .bende simdi hamile kalmak istiyorum ama hormonlarim bozuk polikistik overim ustelik bana da dua edin kizlar

Kızlar merhaba botox - uyuşturucu kremler ağrısız sızısız 5 yıl sonra saygın mizockadıoğlu sayesinde yendim.. yeri Bağdat caddesinde çok kalabalık kadın doğum uzmanı ayrıca internetten araştırın derim ...

Merhaba arkadaşlar ben vajinismusu yendim içine alabiliyorum ama yeterli ıslaklık olmuyor ve adet olamiyorum canım çok yanıyor ne yapmam lazım

Merhaba arkadaşlar ben vajinismusu yendim içine alabiliyorum ama yeterli ıslaklık olmuyor ve adet olamiyorum canım çok yanıyor ne yapmam lazım
Jel kullan ne güzel yemişsin işte biz yenemedik daha nasıl yendin bize de anlatırmısın bizede umut ol ve bence bi jinekologa görünmeni tavsiye ediyorum adet olmadığın için hamile olma olasılığın var mı

Canim ben 9 aylık evliyim ilk 6 ay kendim bile dokunamıyordum imkansız gibi geliyordu.psikiyatrise gittim parmak egzersizi yaptırdı baktım bebeyagi ile yapabiliyorum bu sefer mumdan aparat yaptım aparatında yapabildim ama penise gelince yine yapamadım..1 ay kadar ara verdim stres yapınca hiç yapamıyorsun
Sonra ben üste eşim altta içine almaya çalıştım nefes egzersiziyse yavaş yavaş aldım aslında yapılmayacak birsey değil ama bu seferde bende kuruluk başladı bir türlü ıslanma olmuyor hamile degilim adet olduğum da doktora görünecek ama doktorun vajina için kullandıkları ultrasondan korkuyorum....
KADIN OLMAK ÇOK ZORMUŞ

Her kadının başından geçen şeyler Allah yardım eder korkma penis aldıysan onu da alırsın Allah bizede nasip etsin inşAllaah

İyi gnler bende 3 aylık ewliyim buda benim kabusum penis girmiyo vajinama parmak denedik biraz giriyo ama çok acıyor sonra bende ayna karşısında şerçe parmakla girdim sonra işaret ve orta parmakla denedim rahatça giriyo tabi önce aşağıya sonra yukarı gidiyor vajina içinde ama sanki pe...sdaba kalın o nasıl girecek bundan sonra yapmam gereken nedir yardımcı olun

İyi gnler bende 3 aylık ewliyim buda benim kabusum penis girmiyo vajinama parmak denedik biraz giriyo ama çok acıyor sonra bende ayna karşısında şerçe parmakla girdim sonra işaret ve orta parmakla denedim rahatça giriyo tabi önce aşağıya sonra yukarı gidiyor vajina içinde ama sanki pe...sdaba kalın o nasıl girecek bundan sonra yapmam gereken nedir yardımcı olun[

bende 3 aylık ewliyim buda benim kabusum penis girmiyo vajinama parmak denedik biraz giriyo ama çok acıyor sonra bende ayna karşısında şerçe parmakla girdim sonra işaret ve orta parmakla denedim rahatça giriyo tabi önce aşağıya sonra yukarı gidiyor vajina içinde ama sanki pe...sdaba kalın o nasıl girecek bundan sonra yapmam gereken nedir yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…