Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

merhaba arkadaslar

vajınınısmus sıkıntısı olan arkdaslar sıkıntılrını yazabılırler bana ozelden yardımcı olmak ısterım yenelı 7 ay oldu benım ınsallah sızde en kısa zamanda yenersınız

Arkadaslar su evde kendi yaptiginiz aparatlarin fotografi varsa ozel mesajdan atar misiniz lutfen?

arkadaslar merhaba ben bu vajınısmus hastalıgını yenelı 2 hafta oluyor ve nasıl yendıgımıde sızlerle paylasmak ısterım kı bır kac kısıye bır nebze olsun ıyılıgım dokunsun ısterım
ınanın ÇOK KOLAY OLDU evlılıgım artık bıtmek uzereydı ve aglaya aglaya arastırma yaparken ınternette buldugum ve hıc tereddut etmeden aradıgım sevgılı op.dr.jınekolog EBRU UNAL a yaptırdıgım botoks uygulamasıyla 15.gunde ılıskıye gırdım ve hıc bırsey anlamadım esım oldu dedıgınde kendımı sevıncten aglarken buldum eger bılgı almak ıstersenız yazabılırım
Şöylekı kegel egzersizi hiç yapmadım ugrasmak ıstemedım cunku artık denemelerden yorulmustuk ıkımızde her defasında basarısız ılıskı denemelerı etrafa yalan gulucukler sacmaktan bıkmıstık ve ınternette arastırırken bu konuya denk geldım hemen esımle bırlıkte gıttık uygulama sadece 15 dk surdu agrısız acısız hıc bır sey hıssetmedım cunku hafıf sedasyon altında yapılan bır uygulama ve yarım saat sonra eve geldık dusumu aldım uyudum 15. gun deneyebılırsınız dedı dr hanım ve aynı sekılde o gune kadar bısey yapmadık ve 15. gun emlayı surdum ve ılk denemede 5 sn. gırdı dedı ve hepsını aldım ole ucunu falanda degıl yanı esımle mutluluktan agladık artık hersey yolunda emlaya bıle gerek gormuyoruz canım ıstedıgınde sabah aksam yapabılıyorum olekı esımı ben eve cagırıyorum yanı sızlerde bunu deneyın emın olun yapıcaksınız ben yaptıysam herkes yapar. zaman kaybetmeyın bosa para vermeyın kas gevsetıcılere sakınlestırıcılere gerek yok emın olun bunu okuyan arkadasım sen yanlız degılsın caresı var
Arkadaslar su evde kendi yaptiginiz aparatlarin fotografi varsa ozel mesajdan atar misiniz lutfen?

Ama herkes para ile tedavi olamıyor ve bize kendimiz yapabileceğimiz takdikler lazım

Aynanin karsisinda oraniza bakin ben makyaj fircalariyla basladim sonra da strec film rulosuna deodorant kapagini koydum onuda strecledim sikica uzun birsey oldu onla yapmaya baslayinca es denemesine gectim bol bol ikindim ve oldu mucadele edin birakmayin dakikalarca egzersiz yapmadim bi kac dk yaptim biraktim hep yapacaginiza inanin kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…