Bence egzersizler çok kolay iki parmağı doktor eldivenine geçir ve yavaş yavaş ıkınarak al hop diye girmiyor zaten bence dene bak göreceksin çok kolayMrb 4.5 yıldır evliyim ilişkiye giremedik.tek parmak yapabildim .devamı olmadi.
Egzersiz yapıyomusunKizlarrr bana da yardımci olun nolurrr
Yapmaya çalışıyorum ama ilerlemiyoki aparat ileriEgzersiz yapıyomusun
bizede yardımcı olur musunuzmerhaba arkadaslar
vajınınısmus sıkıntısı olan arkdaslar sıkıntılrını yazabılırler bana ozelden yardımcı olmak ısterım yenelı 7 ay oldu benım ınsallah sızde en kısa zamanda yenersınız
merhaba arkadaslar
vajınınısmus sıkıntısı olan arkdaslar sıkıntılrını yazabılırler bana ozelden yardımcı olmak ısterım yenelı 7 ay oldu benım ınsallah sızde en kısa zamanda yenersınız
yapabiliyorsan çok büyük başarı aparat benim için korkutucu:) cesaretim hiçççç yok ona dokunmaya içime sokmaya çalışmaya...Bende aparat yapıyorum eş yapamıyorum sadece
Canım bi zaman sonra alışıyorsun ama işte bendeki p. Korkusuyapabiliyorsan çok büyük başarı aparat benim için korkutucu:) cesaretim hiçççç yok ona dokunmaya içime sokmaya çalışmaya...
Merhaba arkadaşlar 3 aylık evliyim vajinismusu yendim ve sizin tecrübeleriniz bana güven verdi bende birine güven verebilirsem ne mutlu bana. Kendi kendinizin doktoru olun bu doğanın kanunu herkes yapabiliyor bende yapabilirim diyerek beynimi buna kabullendirmeye başladım çok okudum bildiğim yanlışları doğruya çevirdim bir kere vajinanın Zaten açık olduğunu korkularımız ve kasmalarımız ile orayı kitlediğimizi unutmayalım peki diyeceksiniz ki nasıl kasmayacağım elimde değil bunu bende söyledim çünkü. Elinize bi ayna alın Bacağınızı olabildiğince açın ve bakın bu ayıp değil bu toplumun bize yüklediği altında ezildiğimiz değerlerden baskılardan bir kurtulalım önce. Olabildiğince ıkın göremeyeceksin daha çok ıkın vazgeçme asla nohut tanesi büyüklüğündeki deliği göreceksiniz. Bu sana bugünlük yeter başka bi gün tekrar yap vücudunu tanı ıkın ve parmağını koymayı dene bu bana çok güven vermişti ve parmak egzersizleriyle ugrasmadım öyle günlerdir cunku vücudumu tanımıştım vajinamın onun için yaratıldığını biliyordum bunun çok normal olduğunu da.. parmak egzersizi yerine eşimle denemeyi seçtim bana göre zaman çalıyor (yok bi gün ilk boğum diğer gün ikinci boğum aylarca uğraşmak zorunda kalırsın ) eşimle denememde ben üst tarafta daha rahat ve daha iyi hissettiğim için öyle denedim ve onun üZerinde uğraştım olmadı yılmadım kremler kullandım işe yaramadı üstündeyken bacağımı iyice açıp yatay şeklinde uzandım bacaklarımı içe doğru çekip iyice ıkındım hafif aldım sonra kendimi çok rahat bırakıp eşime hiç bi şekilde karışmamasını söyledim cunku tedirgin oluyodum o şekilde kasıyodum.yavaş bi şekilde hep aşağı doğru ittim çoook hafif bi yanma oldu normalde olsam hemen bırakırım olmadı diye ama beynime şunu söyledim krem kullandığında hafif bi yanma olur ya onun gibi birşey krem sürdüğünü düşün ve devam et ettim ve hiç bi şekilde acı hissetmeden olayı sonlandırdım çok şükür . Olay beyinde bitiyor arkadaşlar haplar kremler hikaye he kayganlaştırıcı yardımcı olabilir o da beyninizi kabullendirdikten sonra kabullenmezse hiç bişi etki etmez.
Banada yardım edebilir misiz
Arkadaslar su evde kendi yaptiginiz aparatlarin fotografi varsa ozel mesajdan atar misiniz lutfen?
Ama herkes para ile tedavi olamıyor ve bize kendimiz yapabileceğimiz takdikler lazımarkadaslar merhaba ben bu vajınısmus hastalıgını yenelı 2 hafta oluyor ve nasıl yendıgımıde sızlerle paylasmak ısterım kı bır kac kısıye bır nebze olsun ıyılıgım dokunsun ısterım
ınanın ÇOK KOLAY OLDU evlılıgım artık bıtmek uzereydı ve aglaya aglaya arastırma yaparken ınternette buldugum ve hıc tereddut etmeden aradıgım sevgılı op.dr.jınekolog EBRU UNAL a yaptırdıgım botoks uygulamasıyla 15.gunde ılıskıye gırdım ve hıc bırsey anlamadım esım oldu dedıgınde kendımı sevıncten aglarken buldum eger bılgı almak ıstersenız yazabılırım
Şöylekı kegel egzersizi hiç yapmadım ugrasmak ıstemedım cunku artık denemelerden yorulmustuk ıkımızde her defasında basarısız ılıskı denemelerı etrafa yalan gulucukler sacmaktan bıkmıstık ve ınternette arastırırken bu konuya denk geldım hemen esımle bırlıkte gıttık uygulama sadece 15 dk surdu agrısız acısız hıc bır sey hıssetmedım cunku hafıf sedasyon altında yapılan bır uygulama ve yarım saat sonra eve geldık dusumu aldım uyudum 15. gun deneyebılırsınız dedı dr hanım ve aynı sekılde o gune kadar bısey yapmadık ve 15. gun emlayı surdum ve ılk denemede 5 sn. gırdı dedı ve hepsını aldım ole ucunu falanda degıl yanı esımle mutluluktan agladık artık hersey yolunda emlaya bıle gerek gormuyoruz canım ıstedıgınde sabah aksam yapabılıyorum olekı esımı ben eve cagırıyorum yanı sızlerde bunu deneyın emın olun yapıcaksınız ben yaptıysam herkes yapar. zaman kaybetmeyın bosa para vermeyın kas gevsetıcılere sakınlestırıcılere gerek yok emın olun bunu okuyan arkadasım sen yanlız degılsın caresı var
Bende 2seneden sonra yendim arkadaslar bu site sayesinde tavsiyem bol bol egzersiz yapin ben o sayede astim sorulariniz varsa yardimci olurum