Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

merhaba arkadaslar ben vajınısmusu yenelı 3 ay oldu . sadece bırsey sormak ve ogrenmek ıstıyorum gercı bır kadın dogum uzmanına gıdcem ama aynı seylerı yasayan varmı dıe merk ettım.3 ayda sadece 6 YADA 7 defa ılıskıye gırebıldım esımle yanlıs esım gıt gel yaptıkca vajınamda tuhaf uyuz bır hıs oluyor ..yanı o sınır bozucu hısten zevk bıle alamıyorum kafam otomatık ona takılıyor ..agrı dııl acı dııl bı yandanda cısın gelır gıbı hssedıosun vajınanın ıcınde ust kısımda hssedıorm bu normalmı zamanla gecıormuu
Evet ben kaç kere tuvaletim geldi diye ara verdirmiştim.ama o zamanla geçiyor

Bence sen ustte ol.o kendini biraksin.sen hazir oldugunda yavas yavas yap.vajinal jeller var.onlar kayganlastirdigi icin cok yardimci oluyor.gerekirse eşin once parmak egzersizleri yapsin sana.caninin acimadigini bilinc alti kabul etmeli.kesinlikle oraya odaklanma.ben canim acimiyor diye icimden tekrarliyordum.benimki tam vajinismus degildi ama ilk zmanlar iliskim cok acili geciyordu.aci cektigim icin korkuyordum yapmaktan.ve iliski sonrasi peceteyle temizlenirken pembe kan geliyordu.sonra doktora gittik bu kanama niye oluyor hep diye.orda alttan muayne olurken bile kastim kendimi.doktor boyle yapma yoksa vajinismus olursun dedi.elimde degil canim aciyor dedim.oda zarin etli oldugu icin canin aciyor hala tamami yirtilmamis kanamanin nedenide ondan dedi.bide zorladiginiz icin tahris oluyor dedi.jel verdi.onu surunce biraz daha rahat oldu.sonra dedigim gibi ilk basta kontrol bende olunca kendimi daha rahat hissettigimi farkettim ve boyle yapa yapa alistik.eger seninki ciddi boyutlardaysa daha hic birlesme olmadiysa olmadi doktora basvur.3 gunde tedavi edildigini okuyorum cogu yerde

Kızlar emla krem işe yarar mu sizce.? Uyuşturur mu? Çok yanmam oluyo. Kasıyorum yine kndimi
Emla yı sürünce 1 saat beklemen gerekiyor bu da çok saçma oluyor bekleye bekleye korkuya kapılıyorsun zaten doktor su bazlı jel ve krem verdi çok iyi ama bende daha yenemedim artık korkmadığını halde yenemiyorum bu duruma alışmış gibi psikolojim bozuldu

Emla yı sürünce 1 saat beklemen gerekiyor bu da çok saçma oluyor bekleye bekleye korkuya kapılıyorsun zaten doktor su bazlı jel ve krem verdi çok iyi ama bende daha yenemedim artık korkmadığını halde yenemiyorum bu duruma alışmış gibi psikolojim bozuldu
nezamandır evlisiniz

Herkese merhaba,
Uzun zamandır sitede hep varım ama ılk kez yorum yapıyorum. 3yıldır vajınısmusla ugrasıyorum ve artık haftaya suleyman eserdağa gidiyorum randevumu aldım. Tedavi en fazla kaç gün bilen var mı? Ücreti de telefonda öğrenemedim. Artık yapacak bir şey yok zaten gidicem ama çok stres yaptım.

Herkese merhaba,
Uzun zamandır sitede hep varım ama ılk kez yorum yapıyorum. 3yıldır vajınısmusla ugrasıyorum ve artık haftaya suleyman eserdağa gidiyorum randevumu aldım. Tedavi en fazla kaç gün bilen var mı? Ücreti de telefonda öğrenemedim. Artık yapacak bir şey yok zaten gidicem ama çok stres yaptım.
Burda giden bir ark tan 6000 olarak okumuştum.4000-10000 arası fiyat veriyormuş derecene göre yani

Yaaa ne kadar pahalı tamam önemli bir konu bu ama çok fazla ücretler, inşaallah değer.
Canım istersen kendine biraz yenmek için zaman tanı ben burda yendim çoğu Kışı burda yeniyo "10 Adımda vajinusmus tedavisi " adli kitabı al oku ben öyle Yaptım Boşa para vermene gerek yok doktor sana bişey yapmayacak sadece rehber olacak burda zaten herkes rehber ..vajinidmus nedir ? Tecrübe ve deneyimlerimizle vajinidmusu yenelim topiğine gel

Canım istersen kendine biraz yenmek için zaman tanı ben burda yendim çoğu Kışı burda yeniyo "10 Adımda vajinusmus tedavisi " adli kitabı al oku ben öyle Yaptım Boşa para vermene gerek yok doktor sana bişey yapmayacak sadece rehber olacak burda zaten herkes rehber ..vajinidmus nedir ? Tecrübe ve deneyimlerimizle vajinidmusu yenelim topiğine gel
O kitabı da mutlaka okucam kesınlıkle cok teşekkür ederim. :) ama 3yıllık evliyim. Sıkıyo canımı artık.
Ne guzel bi siteymiş bı ya keşke daha onceden konulara dahıl olsaydım. :)
Gittiğimde gelişmeleri yazıcam gene.

O kitabı da mutlaka okucam kesınlıkle cok teşekkür ederim. :) ama 3yıllık evliyim. Sıkıyo canımı artık.
Ne guzel bi siteymiş bı ya keşke daha onceden konulara dahıl olsaydım. :)
Gittiğimde gelişmeleri yazıcam gene.
hangi dr gitmeyi düşünüyorsun

hangi dr gitmeyi düşünüyorsun
Süleyman eserdağ hera klinik istanbul şubesne randevu aldım. Saygın micozkadıoğlu ile ikisnin arasında kaldım ama en son artıl hera klınıge karar verdım. Eşim de artık başka doktor kesınlıkle arastırma dedi. Bunu seçtin bitene kadar buna gidiceksin diyo. İnş doğru tercih yapmışımdır

İnşallah hepimiz yeneceğiz. Rabbim sen bizlere yardım et.

Ben anestol pomad kullandim be benik osome cok yaradi egzersizimin 4.gunumde kendime yaptgm.en buyuk boy aprtta canm acmsti bende parmgmla vajina agzina ve icine dpgru bolca anestol pomad surmustum 3 yada 4 dk bekledim ve apartla gene yaptm ve hiv bsey hssetmedgmi farketmistim.oyle olunca pesine esimle demestm ve hic biseycik anlamadan olmustu

X