- 16 Mayıs 2017
- 135
- 57
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar ben daha öncede yazmıştım ama çok ihmal ettim parmak egzersizi yapıyorum ama aparatla çok zorlanıyorum kayganlaştırıcıda sürüyorum neyse biraz alıyorum ama çok canım acıyor. Eşimle 1 2 kere zorla biraz alabildim ams çok canım yandı. Tekrar denedik ama yine olmadı. En sonunda artık doktora gitmeyi düşünüyorum 1 yıllık evliyim hala durum aynı. İzmirde bildiğiniz bir doktor yada hastane varmıdır ve ücretleri nedir bilen var mı
Ah bi bilsem herşeyi denedim tamam biraz boşluyorum bazen ama. Kadın doğumcuya gittim bi sorunmu var diye zorla muayene etti ultrason alet soktu dahada psikolojimi bozdu günlerce ağrısını çektimherkes yaparken bizim neden canımız acıyor
Ah bi bilsem herşeyi denedim tamam biraz boşluyorum bazen ama. Kadın doğumcuya gittim bi sorunmu var diye zorla muayene etti ultrason alet soktu dahada psikolojimi bozdu günlerce ağrısını çektim
peki acı olayı?Merhabaaaa :) ben balayindayim ve bugun evliligimizin 5. Gunu ve benim icinde buyuk bir sorun olmustu bir turlu olmuyordu bu siteyi buldum ve yazilanlari okudum 3. Gunumuzde okumaya basladim ve bugun mutlu sona ulastim yazmadan gecmeyeyim dedim sadece yazilanlari okudum ve parmak egzersizi ve ayna yontemini denedim ...yazan arkadaslara cok tesekkur ederim beni bu hastaliktan kurtardiklari icin bende ayni yazan arkadaslar gibi hic taniniyormusum kendi vucudumu once vucudumu tanidim ve parmak egzersizine basladim daha sonra kasildigim zamanlari anladim her pozisyonda olmuyor ilk baslarda ister istemez kasiyorsunuz ve pozisyonu ve esinizi siz yonlendirin en onemlileri bunlar oldugunu dusunuyorum... herkeze tekrardan tesekkur ederim olanlar sabirli olsun ve burada yazilanlari dikkate alsin :)))
Merhaba Ben 2 yıl ertelemenin ustune mart ayinda doktora gittim Aslinda guzek.basladi ilk aparati aldigimda inanilmaz mutlu oldum kendime guvenim geldi 2.aparatla da ilki kadar olmasa da yapabildim Sonra esli denemelerde basarili olamadim pek Araya biraz zaman girdi yine Ben ustte oldugum zaman bi kismi giriyor ama kasiliyorum sanirim hala Ne yapmaliyim su asmada oneriniz var mi?
Hayir canim ikindiginda vajina icindeki o duvar aciliyor ve icine daha rahat aliyorsun bunu bir ayna karsisinda dene ıkın ve nasil acilma oldugunu goreceksin ve en onemlisi esin vajina girisine p..ni koydugunda hafif git gel yapcak o oyle yaptikca sende o sira hafif ikindiginda basi ve bi kismi girmis oluyor bebe yagininda cok faydasi var :)Yendiğinize sevindim çok rahat olmuş ama ıkınınca benim anladığım dışarı çıkarır yani içerde bişey varsa bile ıkınınca dışarı çıkar. Örnek dışkı gibi.
peki ozaman acı olmuyormuHayir canim ikindiginda vajina icindeki o duvar aciliyor ve icine daha rahat aliyorsun bunu bir ayna karsisinda dene ıkın ve nasil acilma oldugunu goreceksin ve en onemlisi esin vajina girisine p..ni koydugunda hafif git gel yapcak o oyle yaptikca sende o sira hafif ikindiginda basi ve bi kismi girmis oluyor bebe yagininda cok faydasi var :)
Bence sen ustte ol.o kendini biraksin.sen hazir oldugunda yavas yavas yap.vajinal jeller var.onlar kayganlastirdigi icin cok yardimci oluyor.gerekirse eşin once parmak egzersizleri yapsin sana.caninin acimadigini bilinc alti kabul etmeli.kesinlikle oraya odaklanma.ben canim acimiyor diye icimden tekrarliyordum.benimki tam vajinismus degildi ama ilk zmanlar iliskim cok acili geciyordu.aci cektigim icin korkuyordum yapmaktan.ve iliski sonrasi peceteyle temizlenirken pembe kan geliyordu.sonra doktora gittik bu kanama niye oluyor hep diye.orda alttan muayne olurken bile kastim kendimi.doktor boyle yapma yoksa vajinismus olursun dedi.elimde degil canim aciyor dedim.oda zarin etli oldugu icin canin aciyor hala tamami yirtilmamis kanamanin nedenide ondan dedi.bide zorladiginiz icin tahris oluyor dedi.jel verdi.onu surunce biraz daha rahat oldu.sonra dedigim gibi ilk basta kontrol bende olunca kendimi daha rahat hissettigimi farkettim ve boyle yapa yapa alistik.eger seninki ciddi boyutlardaysa daha hic birlesme olmadiysa olmadi doktora basvur.3 gunde tedavi edildigini okuyorum cogu yerdeMerhaba arkadaşlar. Bnde bir yıllık evliyim. Vajinismusla boğusuyorum. Siteyi netten takip ediyordum. Mesajlarınızı okuyordum. Lütfen bana da yardım edin. Çok zor durumdayım. Kasıyorum kndimi ve içeri girmiyor. Hamile kalmak anne olmak istiyorum. Bunu herşeyden çok istiyorum. Ama öle bi korku ki tüm duygularımı etkisi altına alıyo. Yatak ucunda deniyoruz. Ama tam gireceği an kasıp atıyorum eşimi. Hangi şekilde denemeliyim. Lütfen yardım edin...
dr. hangi jeli verdi?Bence sen ustte ol.o kendini biraksin.sen hazir oldugunda yavas yavas yap.vajinal jeller var.onlar kayganlastirdigi icin cok yardimci oluyor.gerekirse eşin once parmak egzersizleri yapsin sana.caninin acimadigini bilinc alti kabul etmeli.kesinlikle oraya odaklanma.ben canim acimiyor diye icimden tekrarliyordum.benimki tam vajinismus degildi ama ilk zmanlar iliskim cok acili geciyordu.aci cektigim icin korkuyordum yapmaktan.ve iliski sonrasi peceteyle temizlenirken pembe kan geliyordu.sonra doktora gittik bu kanama niye oluyor hep diye.orda alttan muayne olurken bile kastim kendimi.doktor boyle yapma yoksa vajinismus olursun dedi.elimde degil canim aciyor dedim.oda zarin etli oldugu icin canin aciyor hala tamami yirtilmamis kanamanin nedenide ondan dedi.bide zorladiginiz icin tahris oluyor dedi.jel verdi.onu surunce biraz daha rahat oldu.sonra dedigim gibi ilk basta kontrol bende olunca kendimi daha rahat hissettigimi farkettim ve boyle yapa yapa alistik.eger seninki ciddi boyutlardaysa daha hic birlesme olmadiysa olmadi doktora basvur.3 gunde tedavi edildigini okuyorum cogu yerde