- 12 Temmuz 2017
- 53
- 10
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bebeyaginin zararı yokmusBebek yağını doktor mu önerdi peki
Açıklama için çok saolun ama egzersiz yapmadan direk eşimle yenemz miyim?
Bir sorum olacak ilk denemelerde hiç acı yada kanamanız olmadı mı?
Teşekkür ederim çok güzel yazmışsın darısı başımıza.Kizlar umidiniz tukenmesin egzersizlrnizi yapmaya devam edin .5gunde surebilir 5 haftada 5 ayda normal hayatnzdan asla kopmaniza izin vermeyin .ben tam 8 ay cektim bu durumu .sadece az bira cesaret gerekioo.bu bir hastalik ama tedavisi mumkun olan bisey .fiziksel bi durumunuz yoksa bu sadece piskolojik ve duzelebilck bisey .ben en sonunda artik kendi kendimi telkin etmeyi ogrendim.ogrendigim zamandada yendim zaten .dusundukce dunyanin en mutsuz insani gbi hssediydm kendimi zaman zaman bu hepinzde olmustur zaten .ama bu durumun mutllgnuzu etkileemsine sakin izin vermeyin .esinize daha cok sarilin hatta .bunu birlikte basarabilcegnze inanin.her basariz gecen egzersiinzde daha cok hirslanin hatta yenicem seni diyerek .kendime ben 1 hafta vermstim yeniceksin bunu baska kaicisin yok baska gunun yok demostim kendime egzersizim 4 .gununde bugun son artik esli denemeye gecicem dedim ve ogun oldu .basi giriyor dedgnz yerde kendinizi kasmasanz o is olck aslinda.kendinizi bayilms gbi rahat brakin.acir yada acimaz bilemem ama nrmlde gun boyu zaman zaman ne agrilar acilar cektik .onda biri diil inanin ki egzersizle denendiginde bu oran sifira iniyoo.ben egzersiz ve apart sonrasi denemistim ne oldgunu anlamamistim bile bu mu bunun icinmi bukdr kactim erteledim demstim .isteyen arkdslra her turlu yardimci olablrm.rabbim tez zamanda bu yuku ustunuzden atmayi nasip etsin insallah .inanin ne den sende basaramayasin.klasik bi laf ama ben yaptysam sizde yaparsinz inanin ...
Teşekkür ederim çok güzel yazmışsın darısı başımıza.
Saçma olacak ama bir sorum var. adet acısı gibimi
anladım peki devamını getirmek gerekirmi yani bi kere girdiğinde çıkarmalımıyızadet agrısı baska bısey bu baska .acı dııl aslında bı baskı oda alısık olmadıgınmız ıcın ..basındayken kastgnda hafıfı bı acı hıssedeblrsnkı kasmazsan onu bıle hssetmezsın ben egzersız snrası denemestm ınan oldugunu bıle anlamadım dedıgım gıbı tek sorun kasmamak kendınızı rahat bırakınca hıc bısey anlamıon bıle
anladım peki devamını getirmek gerekirmi yani bi kere girdiğinde çıkarmalımıyız
Yön demişsin nasıl yani anlamadım girdikten sonraEvet cikarma buyuk ihtimal ya kasiysun yada girsten sonraki yonunu egimini yapamamssnzdr.hafif baskisiz bi sekilde git gel yapmaya devam edin o noktada vajina yavastan kendi kendine esnicektir ve girisni kendi saglicktr
Yön demişsin nasıl yani anlamadım girdikten sonra
Yukarı değilde girince aşağı doğru zorlucan dimiBende bu sitede ogrenmistim yani iliskide girisi dumduz sanardim ama parmak egzersizi yaptgnda zaten anlicksn parmagni vajinan soktgnda yonu hafif popoya dogru egimlimli.zorlandgmz kisim iliskide bu zaten cnmizi acitan
Yukarı değilde girince aşağı doğru zorlucan dimi
gözün aydın cnm neler hissettin nasıl oldu4 buçuk aydır kendimi yiyip bitirdim ağladım..bir psikiyatriye gidene kadar
Parmak egzersizi yaparak ve aparat yaparak kendimi iliskiye hazırladım..
Ve bugün zorda olsa ilk kez birliktelik yaşadım hiçbirşey imkansız değilmiş.
Bugün ilkkez kendimi kadın olarak hissettim lütfen üzerine gidin pes etmeyin
alakası yok ikisi çok farklı ilaçlar ve de gereksizBişey sorucam sakinleştirci ilaçla kas gevşetici ilaç aynımı sakinleştrici ilaç kaslarıda gevşetiyomu
hayır bende ters etki yaptı hatta :)Alkol işe yarar mı yengem o şekilde girebilmiş te