Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Süleyman eserdağ hera klinik istanbul şubesne randevu aldım. Saygın micozkadıoğlu ile ikisnin arasında kaldım ama en son artıl hera klınıge karar verdım. Eşim de artık başka doktor kesınlıkle arastırma dedi. Bunu seçtin bitene kadar buna gidiceksin diyo. İnş doğru tercih yapmışımdır
b
nezaman gideceksin
istanbulda nişantaşındamı

Ben anestol pomad kullandim be benik osome cok yaradi egzersizimin 4.gunumde kendime yaptgm.en buyuk boy aprtta canm acmsti bende parmgmla vajina agzina ve icine dpgru bolca anestol pomad surmustum 3 yada 4 dk bekledim ve apartla gene yaptm ve hiv bsey hssetmedgmi farketmistim.oyle olunca pesine esimle demestm ve hic biseycik anlamadan olmustu
anestol beni hiç uyuşturmadı

Ben penisi aldım yarısından fazlası ama çöm yanma hissi yaşadım olurken ama kızlık bozulma olmadı sanırım ama ilk defa eşimin penisi aldım hem de bu kadar çok .daha sonra peçeteyle vajinama sürdüğümde az lekelenme vardı sizce olmuşmudur

Ben penisi aldım yarısından fazlası ama çöm yanma hissi yaşadım olurken ama kızlık bozulma olmadı sanırım ama ilk defa eşimin penisi aldım hem de bu kadar çok .daha sonra peçeteyle vajinama sürdüğümde az lekelenme vardı sizce olmuşmudur
hadi maşallah darısı başımıza
nasıl yaptın bişe sürdünmü

Merhaba Ben 2 yıl ertelemenin ustune mart ayinda doktora gittim Aslinda guzek.basladi ilk aparati aldigimda inanilmaz mutlu oldum kendime guvenim geldi 2.aparatla da ilki kadar olmasa da yapabildim Sonra esli denemelerde basarili olamadim pek Araya biraz zaman girdi yine Ben ustte oldugum zaman bi kismi giriyor ama kasiliyorum sanirim hala Ne yapmaliyim su asmada oneriniz var mi?
1 ve 2. Aparatı yaptiysan düzenli olarak hergün yap en az 20 giriş çıkış yap bende 1 günde 3 aparatı birden doktorla beraber yapmıştım ama eşli denemede hemen olmadı bilinç altının kabul etmesi lazım kimi 1 günde kimi 3 ayda ama en fazla 3 ay sürer eşli denemede ilk zamanlar yarım giriyordu düzenli çalışmaya başladım hiç ummadiğimiz bir anda hepsi oldu kendiniz bile sasiriyorsunuz sonrada ben bunu nasıl yapamamışım diye kendinizin korkaklıgına sinir oluyorsunuz olay beynimiz de aparat çalışması da yaparken önce nefes alın nefes verirken ittirin çünkü ordaki kaslar nefes verirken açılıyor

1 ve 2. Aparatı yaptiysan düzenli olarak hergün yap en az 20 giriş çıkış yap bende 1 günde 3 aparatı birden doktorla beraber yapmıştım ama eşli denemede hemen olmadı bilinç altının kabul etmesi lazım kimi 1 günde kimi 3 ayda ama en fazla 3 ay sürer eşli denemede ilk zamanlar yarım giriyordu düzenli çalışmaya başladım hiç ummadiğimiz bir anda hepsi oldu kendiniz bile sasiriyorsunuz sonrada ben bunu nasıl yapamamışım diye kendinizin korkaklıgına sinir oluyorsunuz olay beynimiz de aparat çalışması da yaparken önce nefes alın nefes verirken ittirin çünkü ordaki kaslar nefes verirken açılıyor
Peki siz esli denemeyi hangi pozisyonda yaptiniz

ya bayanlar benim canim yaniyo bu normalmi
Merhaba senin bu aci hissetme durumunu cozmen icin bi cinsel terapiste gitmeni oneririm Ilk gunlerde sadece o bolgeye yonelik bideolar izletip fotograflar gosterip anlatiyor Akkindaki aciyacak aciyo hissini atmana yardimci oluyo Sonra yavas yavas sen hazirsan kucuk aparatlardan baslatiyo ve kademe kademe ilerleniyo Bende mesela com aciyacak gibi korkular yok 2 aparati da yaptim sadece esli uygulamaya geciste zorlaniyorum onu cozmeye cakisiykrum belki tekrar gider bir seans dr u dinlerim Bu olay psikolojik oldugu icin bilinc alti calismalari yapmalari gerekiyo anlayacagin

Merhaba senin bu aci hissetme durumunu cozmen icin bi cinsel terapiste gitmeni oneririm Ilk gunlerde sadece o bolgeye yonelik bideolar izletip fotograflar gosterip anlatiyor Akkindaki aciyacak aciyo hissini atmana yardimci oluyo Sonra yavas yavas sen hazirsan kucuk aparatlardan baslatiyo ve kademe kademe ilerleniyo Bende mesela com aciyacak gibi korkular yok 2 aparati da yaptim sadece esli uygulamaya geciste zorlaniyorum onu cozmeye cakisiykrum belki tekrar gider bir seans dr u dinlerim Bu olay psikolojik oldugu icin bilinc alti calismalari yapmalari gerekiyo anlayacagin
nekadar zor bi durum. ufacik çocukların becerdigini yapamamak cok üzücü

nekadar zor bi durum. ufacik çocukların becerdigini yapamamak cok üzücü
Malesef cok sinir bozucu Ama iste tedavisi var cok sukur diyerek olumlu bakmaya calismamiz lazim Tam yenemesem de umudumu kaybetmemeye calisiyorum Bikac ay icinde olacak bu is baska yolu yok Artik cocuk da istemeye basladim Umarim hersey bitti hallettim diye yazariz burdan

Geçen ay ayın 16 sında adet oldum ama bu ay bu gün kahverengi akıntım oldu neden acaba adet mi olucam hamilelik olabilir mi

X