Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

cok tesekkur ederım yardımların ıcın .. yenı evlendıgım zamanlar denemek ıcın daha cesaretlıydım sımdı ıse nerdeyse 6 aydır denemedık bıle . denedıgım zamanlar bırazcık gırdıgını hıssettgmde ıcerde duvar gbıı bıseye carpıyoo vede buda cok canımı acıtıyoduu aglamaya basladıgımda esım ban akıyamayıp bırakmak zorunda kalıyordu ..bu acıma duygusu bende korku yarattı ve uzunsuredır yaklasamadım gene. artık halıma hem kızar hem acır oldum . tuhaf bır hava sezıodum evde ılıskıyı dusununce dunyada sankı bı tek benım basıma gelmıs gıbı mutsuzluga burunuyodum . artık korkumu yenmek ıstıyorum .. ılıskıden kacmak ıcın pıskolojık olrak ısten eve gıder gıtmez uyku ve uyusukluk basıyodu ( kacıs pıskolojııs) adet donemınden sonra tavsıyelerını dınlıcem ve burdakı tumdıger arkadaslar gıbı bende sonunda basardım demek ıstıyorum .. yanlız parmak olayını dusunurken bıle vajınamın kasıldgıını garıp bı hıs hıssedıyorum one bunu atlatamam gerek sanırım .. jınekolog muaynelerdede cunku cok canm acımıstı

Canım eşin ne kadar anlayışlı olursa olsun 6 aydır denememek bile çok yanlış. Ben 3 aylık sürecimde yaparken canım acıyıp ağladığımda benimde eşim kıyamayıp bırakıyordu ama ne zaman denemek bile istemesem çaba sarf etmesem o zaman kızıyordu. Onlarında iyi niyetini suistimal etmemek lazım. Canının acıması tamamen kendini kastığından oluyor. Benim kuzenim bana şunu demişti ordan bebek bile çıkıyor kendini rahat bırakırsan genişler kasarsan kapı duvar olur. Bununda sürekli ilişki yaşayıp genişleyeceğini sanma çünkü 10 yıllık evliyim ben bile canım istemediğinde kendimi kastığımda çok zor giriyor canım acıyor demişti. Dediğide doğruymuş kendimi kasmamaya çalıştığım zaman yapacağıma inandığım zaman oldu benimkide. Şuan hamileyim 6 aydır düzenli ilişkimiz var yine bile zor girdiği zamanlar oluyor. İnşallah başarır ve güzel haberlerini verirsin.

Taammm 3 yıl dile kolay 3 yıl ve bir bebeğim var amaaaa bende yendim bu vajinismusu hemde 3 gün önce o kadar mutluyum ki eşimle aramin duzelmesine evliliğimin bu enkazdan kurtulmasına. Vajinama bakamayan ben dokunamayan ben o parmak oraya nasıl girer ben o aparatı oraya nasıl sokayım diyen ben yendim bu illeti önce Rabbime şükürler olsun duamı kabul etti yar ve yardımcım oldu. Tabi ki bu sitede bana yardımcı olan Leyla arkadasimda. Özelden yazdığım mesaja cevap verip beni cesaretlendirmesi bile yetti bana onada sonsuz teşekkürler. Allahım yenmek isteyenlerede yardımcı olsun bana bu sitede okuduklarım çok cesaret verdi hepsinide uyguladm sizede tavsiye ederim

Mutluluğun daim olsun canım Rabbim geride kalanların yardımcısı olsun gördüğüm mesajlara dönüş yapıp yardımcı olmaya çalışıyorum isteyen herkese de yardımcı olurum yeter ki dünya da hiç vajinusmus kalmasın yuvalar yıkılmasın herkes mutlu olsun

Merhaba ben parmağımı içine alabiliyorum bundan sonra ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim
Mrb canım ben yendim.parmağımı içime alabilmeye başladıktan sonra mum ile aparat yaptım kendime bir hafta onu hergün deneyerek onun sayesinde yendim sende deneyebilirsin

Klasik beyaz mumlardan aldım orta kalınlıkta olan.onu peçeteye doladım istediğim kalınlığa getirmek için biraz daha peçete sarıyorsun sonra da prezervatife geçirip biraz zeytinyağı sürdüm kaygan olsun diye o şekilde alabildim.önce derin nefes alıyorsun nefes verirken hafif hafif kaydır içine doğru ben bu şekilde alabildikçe peçete sararak daha da kalınlaştırıp pns kalınlığına getirdim.tabi her aparatı içine aldığında 20 dk beklettim.en son ki pns kalınlığında olan aparatı alırken zorlandım anestol pomad krem sürdüm uyuşturuyor acı hissetmiyorsun o şekilde aparatı çıkarıp ilişkiye geçiyorsun alabiliyorsun canım

Merhaba bende 1 senelik evliyim ve 8 ay boyunca iliskiye giremedik. Her denememizde canim okadar yaniyordu ki ve o kadar kasiyordum ki kendimi basini bile alamiyordum icime. Ve bu durum psikolojimi alt ust etmisti resmen depresyone girmistim her gun agliyordum. 1 ay once bu sayfaya denk geldim parmak egzersizlerini denemeye basladim gayet basariliydi ama is esime gelince yine icime alamiyordum parmaktan sonra muma gectim onda zorlandin ama surekli denedim 1 hafta boyunca aradan 2 hafta gectikten sinra esimle denemeye katat verdim ilkim cok aci oldu ve inanilmaz kastim kendimi bebe yagi aldim esimin penisine ve kendi vajinama surdum. Yavas yavas basini vajinamin girisne dayadi derin bi nefes aldim ıkındım ve icime girmisti ama inananiyodum resmen havalar uctum. Kizlar tek yapmaniz gereken dogum pozisyonunu almak bacaklarinizu acmak bebe yagi surmek ve ikinmak :))) Ben bunu yendim ve cok mutluyum. Rabbim bu durumu yasayan herkese yardimcu olsun

Yendiğinize sevindim çok rahat olmuş ama ıkınınca benim anladığım dışarı çıkarır yani içerde bişey varsa bile ıkınınca dışarı çıkar. Örnek dışkı gibi.

Yendiğinize sevindim çok rahat olmuş ama ıkınınca benim anladığım dışarı çıkarır yani içerde bişey varsa bile ıkınınca dışarı çıkar. Örnek dışkı gibi.
Canım ıkındıkça orası açılıyo açıldıkçada girmesi daha kolay oluyo bn 2,5 aydır ilişkiye giriyorum ve hala ıkınarak yaparım çünkü çok rahat oluyo

Merhaba canım ben doktora gidiyorum parmak egzersizlerinin tümünü yapıyorum çok rahat ama penise gelince korkuyorum Biraz ilerletmeye çalışıyorum kaygan olduğu halde gitmiyo sanki ve acı hissettiğim için korkuyorum

Ben ıkındığımda zorlanıyorum acaba yanlış yerdemiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…