Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Gözün aydın canım seninde. İnşallah bende yenicem Allah'ın izniyle sende mı mumla egzersiz yapiyodun
Allah razi olsun darısı başına :) penis kalinligindaji mumu yaptıktan sonra parmağa geçtim o şekilde yendim

Mumu iki gün dene sonra kalinlastir bi daha dene sonra yine kalınlaştır o şekilde yap sonrapenis kalinligina geldin mi parmağa geç iki sonra üç paagi aldın mi yapabilirsin artik :)

Merhabalar acaba bende vajinismuyum bilmiyorum içine giriyor fakat tam değil canım yanıyor çok korkuyorum bu arada 9 aylık evliyim hala bişey yapamadık bir tek Zar zorda olsa kızlığım gitti o kadar sonrası olmadı

Bence tam anlamiyla waji degilsin ama korkun agir basio yani burda bnde dahil cogu arkadasim bacaklarini dahil acamiyordu ama yendik sukur. Sende ki daha once zorda olsa olmus kendini kasmassan hatta egzerisz yaparsan hepimizden daha kolay halledersin diye dusunuyorum canim

Aslında korku mu Onu da bilmiyorum sadece olamayacağını düşünerek bu şekil oluyor istemsiz oluyorum egzersiz derken ne yapmam gerek

3 senelik evli İzmirde yaşayan bir çiftiz.Evliliğimiz boyunca psikiyatri psikoloj jinekolog ve hocalar dahil elimizden geleni yapmış fakat başarılı olamamıştık.. Vajinusmustum.. fakat daha büyük bir sorunumuz vardı eşim bana hiç yaklasamiyordu cinselligi istemiyordu.. vajinusmus tedavisi olursam buna da çözüm olacağına inanarak ınternetten birçok sayfa okuyor, bu kadarı da gerçekmi acaba diye tereddut ediyordum.Dr ulusoyu ınternetten araştırdım yazılanları okudum uzunca bir sure sessiz kaldik sonra bir tanıdığımız yurtdışından gelip tedavi olmuş şuan 3 çocuk sahibi mutlu bir evliliğinin olduğunu da kendilerinden duyunca güvenimiz katlandı ..Aradık.. Güvendik.. Inandik.. ve gittik kendimden korkuyordum ama ona inanıyordum hipnoz ile bütün meselenin beynimde bittiğini öğretti ve eğitim verdi benim bedenimi benden iyi tanıyordu buda bana güven veriyordu.Odevler verdi yapabilince artık hazırsın dedi saskin ve mutluydum sonra Allahın izniyle çözülüverdi... inanamadık boşuna ertelenmiş bunca sene eksik bir insan olarak gecirdigim her geçen saniyeye yazik olmus evcilik oynamaşiz 3 senedir mutluyuz diye kendimizi kandırmisiz esas mutluluk bir bütün olarak aynı pencereden bakabilmekmis. Dr beye teşekkürü borç biliriz.. tecrübesine ,emeğine ,kişiliğine son derece guvenebilir Tereddütlerinizi bırakıp hemen tedavi olmanızı ve mutluluğunuzu gelecek guzel gunlerinizi ertelememenizi tavsiye ederim...

Bende evliliğimin 2.5 ayı çektim bu sıkıntıyı. 5 ay oldu yeneli. İlk başlarda yaklaştırmıyodum bile. İlaç krem sakinleştirici falan kullandım hiçbi işe yaramadı. Sonra hem dualarla hemde kendime inancımla yendim. Bigün dedim bugün ya olacak ya olacak ucunda ölüm varsa ölürüm o zaman dedim çünkü canıma tak etmişti. Evliliğimin en güzel günleri ağlama sızlamadı hayal kırıklığı ile geçiyordu. Eşim anlayışlıydı ama ben kendimi yetersiz hissediyordum. Sonuç olarak kendime inandığım gün yaptım. Önce biraz girdi sonra kendimi kasmadım biraz daha. Kasıldığım yerde bekledim sakinleştim ama hiç çıkmasına izin vermedim kaldığım yerden devam ettim. Bu şekilde yendim. Olay tamamen kasmada. Kasınca kürdan inceliği de bi şey bile girmez kasmazsanız kocaman şey bile girer. Lütfen kendinize inanın ve hayatı zehir etmeyin. Bol bol dua edin. Allah yardımcınız olsun.

Merhaba kızlar :) ben yeneli yaklaşık bir ay olacak. Aslında buradaki yazıları her gğn okuduğum için bi gün bende yensem de yazsam hikayemi diye çok hayaller kurdum. bi watsap grubuna girdim orda kızlarla her gün her dk konuştuk çok destek oldular ve atlatınca içimi onlara dökünce burda o heyecanı paylaşma gereği duymadım. Fakat yardım etme isteğim tabiki vardı sonuçta bunu en acı şekilde tecrübe etmiştim. Bu aralar sizlerden mesajlar alıyorum fakat mesaj bildirimi çok geç geliyor vaktinde dönüş yapamıyorum ve bu aralar rahatsızım çok detaylı anlatamıyorum. Şimdi size bomba gibi bi hikayemi anlatacağım ve sizde sadece yazımı okusanız yetecek yenmenize. Arkadaşlar öncelikle ben vaji olduğumu bile bi arkadaşımdan duydum. Bu rahatsızlık hakkımda bilgim yoktu. İlk 1bucuk ay sadece deneyip ağlamakla geçti jinekologlara gitmeye başladım. Son olarak devlet hastanesinde bi psikolog dan eşimle birlikte destek aldım. 5 ay kadar da doktora gidip geldim fakat bu destek bana yeterli gelmedi. Hikaye kısmını geçip size yaptıklarımı anlatayım :
1) kegel egzersizi yaptım bu egzersiz şu şekilde başlıyor her tuvalete gittiğinizde çişinizi tutup bırakıyorsunuz. ( başta ne işe yarıyor bu diyebilirsiniz fakat bu vajina içindeki kaslarınızı size kontrol etmeyi öğretiyor) devamı şu şekilde bunu nefes egzersizleri ile birleştiriyorsunuz. Her parmak yada aparat egzersizi yapmadan önce yatağa uzanın nefes alırken kendinizi 5 saniye sıkın sonra 5 saniye nefes verirken kendinizi olabildiğince gevşetin. Nefes egzersizleri ile aynı anda kegel yapıp vajina içindeki kaslarınızı hareket ettirin.
2)egzersiz yapacağınız ortam sıcak olmalı kesinlikle bacaklarınız üşümemeli üşümekte sizin kasmanıza sebep olur. Buna ilişki denerken de dikkat edin.
3) nefes egzersizi bitince klitoris bölgenize kendinizi rahatlatıncaya kadar masaj yapın.
4 )ben başta parmakla başlayp devam edemeyince aparata geçtim. O yüzden aparatı anlatacağım. Ben kulak çubuklarını bitleştirdim streç sardım ve 3-5-7 çubuk derken beyaz bakkal mumları boyutuna geçtim. Daha sonra bakkal mumlarına peçete sarıp üstüne doktor eldiveni parmağını geçirip kesip bağladım. Bu eldivenleri marketlerde bulabilirsiniz 50li satılıyor. Bende 4 adet mum vardı hepsi bir diğerinden 1 cm daha kalındı. Hepsini yapınca daha da kalınlaştırdım. Ve son olarak penis boyuna en yakın olan aparatı da aldım.
5) aparat egzerisizinde şuna dikkat edin girişi yaptıktan sonra bi yerde baskı hissedeceksiniz orada ve tüm egzersiz hatta ilişki denemenizde geri çıkarmayın bekleyip derin nefes alıp verin ve ıkının girdiğini ilerlediğini göreceksiniz.
6) egzersiz yaparken ve ilşki denerken mutlaka kayganlaştırıcı kullanın. Ben daha uygun fiyatlı ve daha fazla miktarı olduğundan durex marka mor şişe jeli kullandım ismi masaj jeli olarakta geçiyor egzersiz yaparken çok işinize yarayacak.bu arada bu kelleri kullanırken yanınızda su bulunduran kuruduğunda yada kayganlık azaldığında ıslatırsanız daha kaygan olacak. (Not: kayganlaştırıcılar sperm kalitesini düşürdüğü için bebek düşündüğünüz zaman kullanmamanızı tavsiye ederim)
7) egzersiz ilerleyip aparatlar kalınlaşınca kasmanız gecmezse ve baskı hissedersiniz anestol krem kullanın ben öyle yaptım. İşe yaramıyor diyenlere inanmayın genelde kullanımını yanlış yapıyorlar anestol vajinanın iç kısmına sürülecek dışa sürmeniz bi işe yaramaz. Ben aparatlarıma ince bir tabaka sürüp yapıyordum öyle de deneyebilirisiniz.
Son olarak söyleyeceğim şey asla pes etmeyin her gün egzersiz yapın süresi önemli değil bıkana kadar yapın. Veeee bir zaman gelecek penisi yarıya kadar alıp devam edemeyenler olacak özellikle onlara sesleniyorum inanın devamının da o yarısından bi farkı yok aynı şey. Bu arda unutmadan söyleyeyim buda kişiden kişiye değişir fakat genel olarak üst pozisyonda kasmanız daha az olur. Ama ben kontrol bendeyken yapamam diyenler de yatak ucunda denesinler . açık açık yazdım yadırgayıp utanmamızı bekleyen kişiler lütfen yorum yapmasın hatta okumasınlar. Bunu yalınızca çeken bilir bende çok iyi biliyorum. Kızlar bu söylediklerimi yaparsanız yenmemesi gbi bi oalsılık yok ne kadar süre de yeneceğiniz de size bağlı hersey elinizde kullanma şeklide size bağlı bol bol dua edin ve pes etmeyin moralinizi yüksek tutun ve olacağına inanın. Allah yardımcınız olsun Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…