Selam arkadaslar vajinismusu yeneli yaklasik 1 bucuk ay oldu daha onceki yazilarimi okuyan arkadaslarda bilir .nasil yendigimide onceki yazilarmda yazmistim zaten herkes gbi egzersiz ve aparatlarla oldu benimde egzersizimin 4.gununde yendim .ilk iki gun sadece parmak egzersizi yaptm parmak egzersizini yaparken git gel devamli yapilacak daraldiginzda parmgnizi icerde bekletin ben oyle yapmstim.daha sonra iki parmaga gecmistim.egzersizim 3.gununde once gene parmak daha sonra orta kalinlikta apartla calistim.aparati ilk basta sokmak zor olmustu.tabi bu arada elinizden aynayi eksik etmeyin girise bakabilesiniz.vajina agzina dayafim aparti ucunda yavas yavas gel git yapar gbi oynattm yana saga sola sonra kendi cuk diye grdi .girdikten snra icersi koca bir arazi gbi .duz sokup hafif asgya eglimli yonude bu arada.4.gun tekrrdan parmk egzersizyle baslayp daha snrasnda gene apartla dedim ve ekstrdan kendine penise yakin kalinlikta bi apartla devam ettim .yeni yaptgm aprt biraz cnmi acitiyor gbiydi ama vazgecmedik denedim .daha snrasnda eczaneden aldigim anestol pomad adindaki merhemi aldim uyusturma ozelligi var ve cok uucz fiyatida.onu surdum vajina agzina ve iceri dogru parmakla bolca 3 dk falan bekledim .daha snra tekrr apartla denedim .baktim hic bisey hssetmiyorum.hazir bu durumdayken esimi cagrdim ve esimle direk denedik ve elimle yununu ayarlayip ucunda hafif gel git yaparak basrdik nasil oldgnu ne oldgnu anlamadim bile .ufak notlarim olck 1.ilk denemezide sevisme falan beklemek yanlis olur cunku kafada bu olay stresliyken seviserek ben yapamazdim sahsen direk egzersiz yontemiyle daha kolay bence 2.arkaniza iki yastik koyun hafif yari oturur yari yatar pozisyon daha kolaylik saglayacaktir . mutlaka esinizle denemelernzden once egzersiz yapiniz 4.egzersizlernzde jel halis zeytnyagi vb.kayganlasitircilar kullnmnzda yarar varm 5. Egzersizlernzde eldiven kullaniniz..herkese basari dolu egzersizler diliyrum