Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Kesinlikle sana katılıyorum canım bende aynı bu adımlarla yendim ve yeni yendim aynı şeyleri uygulamışız doktorlara boşu boşuna para vermeyin arkadaşlar. Arkadaşımız açık açık yazmış sağolsun bence bu şekilde 1 aya kalmaz yenersinz inşallah canlarım ben asla yapamam diyodum parmaktan sonraki 2 ci aparat denememde yendim ben anestol yerine emla kullandım anestol yanma hissi oluşturdu bende kayganlaştırıcı krem yerinede zeytinyağı kullandım zeytinyağının yenmemde çok büyük faydası var p.. başı giriyo ilerlemiyo diyen arkadaşlara öneririm sormak istediğiniz bişey olursa cevaplarım ☺️
Merhaba kızlar :) ben yeneli yaklaşık bir ay olacak. Aslında buradaki yazıları her gğn okuduğum için bi gün bende yensem de yazsam hikayemi diye çok hayaller kurdum. bi watsap grubuna girdim orda kızlarla her gün her dk konuştuk çok destek oldular ve atlatınca içimi onlara dökünce burda o heyecanı paylaşma gereği duymadım. Fakat yardım etme isteğim tabiki vardı sonuçta bunu en acı şekilde tecrübe etmiştim. Bu aralar sizlerden mesajlar alıyorum fakat mesaj bildirimi çok geç geliyor vaktinde dönüş yapamıyorum ve bu aralar rahatsızım çok detaylı anlatamıyorum. Şimdi size bomba gibi bi hikayemi anlatacağım ve sizde sadece yazımı okusanız yetecek yenmenize. Arkadaşlar öncelikle ben vaji olduğumu bile bi arkadaşımdan duydum. Bu rahatsızlık hakkımda bilgim yoktu. İlk 1bucuk ay sadece deneyip ağlamakla geçti jinekologlara gitmeye başladım. Son olarak devlet hastanesinde bi psikolog dan eşimle birlikte destek aldım. 5 ay kadar da doktora gidip geldim fakat bu destek bana yeterli gelmedi. Hikaye kısmını geçip size yaptıklarımı anlatayım :
1) kegel egzersizi yaptım bu egzersiz şu şekilde başlıyor her tuvalete gittiğinizde çişinizi tutup bırakıyorsunuz. ( başta ne işe yarıyor bu diyebilirsiniz fakat bu vajina içindeki kaslarınızı size kontrol etmeyi öğretiyor) devamı şu şekilde bunu nefes egzersizleri ile birleştiriyorsunuz. Her parmak yada aparat egzersizi yapmadan önce yatağa uzanın nefes alırken kendinizi 5 saniye sıkın sonra 5 saniye nefes verirken kendinizi olabildiğince gevşetin. Nefes egzersizleri ile aynı anda kegel yapıp vajina içindeki kaslarınızı hareket ettirin.
2)egzersiz yapacağınız ortam sıcak olmalı kesinlikle bacaklarınız üşümemeli üşümekte sizin kasmanıza sebep olur. Buna ilişki denerken de dikkat edin.
3) nefes egzersizi bitince klitoris bölgenize kendinizi rahatlatıncaya kadar masaj yapın.
4 )ben başta parmakla başlayp devam edemeyince aparata geçtim. O yüzden aparatı anlatacağım. Ben kulak çubuklarını bitleştirdim streç sardım ve 3-5-7 çubuk derken beyaz bakkal mumları boyutuna geçtim. Daha sonra bakkal mumlarına peçete sarıp üstüne doktor eldiveni parmağını geçirip kesip bağladım. Bu eldivenleri marketlerde bulabilirsiniz 50li satılıyor. Bende 4 adet mum vardı hepsi bir diğerinden 1 cm daha kalındı. Hepsini yapınca daha da kalınlaştırdım. Ve son olarak penis boyuna en yakın olan aparatı da aldım.
5) aparat egzerisizinde şuna dikkat edin girişi yaptıktan sonra bi yerde baskı hissedeceksiniz orada ve tüm egzersiz hatta ilişki denemenizde geri çıkarmayın bekleyip derin nefes alıp verin ve ıkının girdiğini ilerlediğini göreceksiniz.
6) egzersiz yaparken ve ilşki denerken mutlaka kayganlaştırıcı kullanın. Ben daha uygun fiyatlı ve daha fazla miktarı olduğundan durex marka mor şişe jeli kullandım ismi masaj jeli olarakta geçiyor egzersiz yaparken çok işinize yarayacak.bu arada bu kelleri kullanırken yanınızda su bulunduran kuruduğunda yada kayganlık azaldığında ıslatırsanız daha kaygan olacak. (Not: kayganlaştırıcılar sperm kalitesini düşürdüğü için bebek düşündüğünüz zaman kullanmamanızı tavsiye ederim)
7) egzersiz ilerleyip aparatlar kalınlaşınca kasmanız gecmezse ve baskı hissedersiniz anestol krem kullanın ben öyle yaptım. İşe yaramıyor diyenlere inanmayın genelde kullanımını yanlış yapıyorlar anestol vajinanın iç kısmına sürülecek dışa sürmeniz bi işe yaramaz. Ben aparatlarıma ince bir tabaka sürüp yapıyordum öyle de deneyebilirisiniz.
Son olarak söyleyeceğim şey asla pes etmeyin her gün egzersiz yapın süresi önemli değil bıkana kadar yapın. Veeee bir zaman gelecek penisi yarıya kadar alıp devam edemeyenler olacak özellikle onlara sesleniyorum inanın devamının da o yarısından bi farkı yok aynı şey. Bu arda unutmadan söyleyeyim buda kişiden kişiye değişir fakat genel olarak üst pozisyonda kasmanız daha az olur. Ama ben kontrol bendeyken yapamam diyenler de yatak ucunda denesinler . açık açık yazdım yadırgayıp utanmamızı bekleyen kişiler lütfen yorum yapmasın hatta okumasınlar. Bunu yalınızca çeken bilir bende çok iyi biliyorum. Kızlar bu söylediklerimi yaparsanız yenmemesi gbi bi oalsılık yok ne kadar süre de yeneceğiniz de size bağlı hersey elinizde kullanma şeklide size bağlı bol bol dua edin ve pes etmeyin moralinizi yüksek tutun ve olacağına inanın. Allah yardımcınız olsun Allaha emanet olun :halay::KK68:

Son düzenleme:
Bugun tekrardan denedim 4.aparatı aldım ilk başta başramıyorum sanırım olmuycak diyorum ama biraz gayret edince oluyor. Sonrasnda tekrar tekrar yapabiliyorum. Hafif bi kanamam oldu bugün. Sonunda zarı açabldm galiba sanırım artk eş denemsne başlayablrm.

Aslında kafamızda büyüttüğümüz bir şey hastalık bile değil biraz bilgisizlikten vajinayı bilmiyoruz. Bir haftada yendim. Parmak egzersizi sonra apart mumdan daha sonrada oluyor. Kayganlaştırıcı da kullandım o da acımamasını sağladı kolay girişi için.

Olmadı aparatlarla olan şey eşli denemede olmadı. Hemde bugün aparatları bile zor aldım bi eşli deneme hüsrnla bitti. Anestol de karşı tarafa yan etkı yaptı. Ne kadar korunsada. Kendimi çok kötü hissettim. O kadr emindim ki

Aynı zamanda bebek yağı kullanyrm ama bugün çok kastım kendmi. :110:

Bebe yağı yerine zeytin yağı kullan canım. Hem sen hem eşin. Derin derin nefes al. Sakin ol. Başarırsınız inşaallah.
Çok zor biliyorum. Başına gelmeyen bilemez. Ama atlatabilirsin. Erkek için de kadın için de çok yıpratıcı. Allah yardımcın olsun. ❤️

Olmadı aparatlarla olan şey eşli denemede olmadı. Hemde bugün aparatları bile zor aldım bi eşli deneme hüsrnla bitti. Anestol de karşı tarafa yan etkı yaptı. Ne kadar korunsada. Kendimi çok kötü hissettim. O kadr emindim ki
İnşallah olur canım ya çok kasma apart olduysa oda olur oyle düşün çok kasma kafanda bitiyor apartla çok dene sonrada eşli kayganlaştırırcı bişeylerle dahda kolay oluyor

Aynı zamanda bebek yağı kullanyrm ama bugün çok kastım kendmi. :110:
yatak ucu pozisyonunu dene canım ben o şekilde yendim şöyle ki önce anestol kremi vajinanın içine sur ( istersen parmaginla istersen kulak cubuyla yapabilirsin )birazda dışına eşinde bolca kayganlastirici JEL ya da ne kullaniyosaniz sürsun sonra youtubeden bilinçaltı özgüven diye bi müzik var onu da AC çok faydası olur sonra

yatağın ucuna uzan altına yastık koy bacakları ni kendine doğru cek elinle vajinani AC esin ayakta olsun senin komutlarinla birlikte yavaş yavaş denemeye çalışın önce p. ucunu degdirsin biraz kasilman gidince ucunu sadece soksun sonra bekleyin kasilman ve acisi gidince biraz daha soksun yine bekleyin sonra biraz daha biraz daha derken bi Bakmışsın hepsi girmiş ve inan ki çok kolay oluyor yaşamış biri olarak bu kadar kolay olacağını sanmiyodum

yatak ucu pozisyonunu dene canım ben o şekilde yendim şöyle ki önce anestol kremi vajinanın içine sur ( istersen parmaginla istersen kulak cubuyla yapabilirsin )birazda dışına eşinde bolca kayganlastirici JEL ya da ne kullaniyosaniz sürsun sonra youtubeden bilinçaltı özgüven diye bi müzik var onu da AC çok faydası olur sonra

yatağın ucuna uzan altına yastık koy bacakları ni kendine doğru cek elinle vajinani AC esin ayakta olsun senin komutlarinla birlikte yavaş yavaş denemeye çalışın önce p. ucunu degdirsin biraz kasilman gidince ucunu sadece soksun sonra bekleyin kasilman ve acisi gidince biraz daha soksun yine bekleyin sonra biraz daha biraz daha derken bi Bakmışsın hepsi girmiş ve inan ki çok kolay oluyor yaşamış biri olarak bu kadar kolay olacağını sanmiyodum
Anestol kullandım ama karşı tarafa yan etki yaptı o kadar dikkat etmemize rağmen.İnşallah bende kurtulurum bu durumdan :KK14::KK14:

kızlar8 aylık evliyim ve ılıskıye gıremıorum canım okadar acıokı anlatamam yanı aten esım yaklaşamaya başladığında acıyacak dusuncesı oturuo kafama ve gıtmıo kendımı kastığı

Merhaba bende vajinismusum. 18 ekim 2015 te evlendık. Denemediğim yoll kalmadı . Aklınıza gelebılecek herr yolu demedım. Sonra birgun yıne çok daralmıştım nette dolaşırken vajinal botoks u gördüm . Çokk araştırdım ve çokk mantıklı geldı . Eşimle konuştuk ve yaptırmata karar verdik. 4 mayıs 2017 adana ebru hanımın kliniğine gıttık . Çok stres yaptım ama gayet sakin yaklaştılar . 10 dk da oldu . Vajen içine dildatör yerleştırdıler ve oldukça kalındı . Kızlığım bozuldu kanamam oldu bi kaç saat . 10 gün donra ilişkiye gireceğim . Ve sizinle paylaşacağım. Ücret 5500 verdim .

canım önce o korkunu yenmen lazım lazım parmak egzerizi ve apart denedin mi ?
.
Merhaba bende vajinismusum. 18 ekim 2015 te evlendık. Denemediğim yoll kalmadı . Aklınıza gelebılecek herr yolu demedım. Sonra birgun yıne çok daralmıştım nette dolaşırken vajinal botoks u gördüm . Çokk araştırdım ve çokk mantıklı geldı . Eşimle konuştuk ve yaptırmata karar verdik. 4 mayıs 2017 adana ebru hanımın kliniğine gıttık . Çok stres yaptım ama gayet sakin yaklaştılar . 10 dk da oldu . Vajen içine dildatör yerleştırdıler ve oldukça kalındı . Kızlığım bozuldu kanamam oldu bi kaç saat . 10 gün donra ilişkiye gireceğim . Ve sizinle paylaşacağım. Ücret 5500 verdim .

kızlar8 aylık evliyim ve ılıskıye gıremıorum canım okadar acıokı anlatamam yanı aten esım yaklaşamaya başladığında acıyacak dusuncesı oturuo kafama ve gıtmıo kendımı kastığı

Herkese merhaba, oncelikle tum anne ve anne adaylarinin anneler gunu kutlu olsun, Allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin insallah. 10aylik evliyim, daha birkac saat once ben anne olamiycam iliskiye giremiyorum diye agliyordum. Hicbirsey imkansiz degilmis, biraz once denedik ve sanirim artik basardim. Esim tamamen icime girebildi, o kadar tuhaf bir duygu ki anlatamam. Tamamen kendimizi kastigimiz icin olmuyormus. Bunu yapabilrn atkadaslara sorum olucak baya icme girebildi uzun sure kaldi vs denedik birkac defa yaptik ama acayip bir yanma ve baski hissettim birde oyle kan falan gelmedi, sadece biraz once sildigimde belli belirsiz pembe leke vardi bunlar normal dimi? Suan vucudumu hala kaskati hissediyorum. Bundan sonraki denemelerimde de umarim sorun yasamam, kapanicak diye korkuyorum resmen:KK43: Allah hepimizin yardimcisi olsun, gercekten yasayan bilir vajinismusu

Herkese merhaba, oncelikle tum anne ve anne adaylarinin anneler gunu kutlu olsun, Allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin insallah. 10aylik evliyim, daha birkac saat once ben anne olamiycam iliskiye giremiyorum diye agliyordum. Hicbirsey imkansiz degilmis, biraz once denedik ve sanirim artik basardim. Esim tamamen icime girebildi, o kadar tuhaf bir duygu ki anlatamam. Tamamen kendimizi kastigimiz icin olmuyormus. Bunu yapabilrn atkadaslara sorum olucak baya icme girebildi uzun sure kaldi vs denedik birkac defa yaptik ama acayip bir yanma ve baski hissettim birde oyle kan falan gelmedi, sadece biraz once sildigimde belli belirsiz pembe leke vardi bunlar normal dimi? Suan vucudumu hala kaskati hissediyorum. Bundan sonraki denemelerimde de umarim sorun yasamam, kapanicak diye korkuyorum resmen:KK43: Allah hepimizin yardimcisi olsun, gercekten yasayan bilir vajinismusu
Canım öncelikle senin adına çok sevindim baskı ve ağrı hissetmen normal ilk deneme olduğu için bikaç deneme daha bu şekil olabilir hiç kafana takma pes etmeden devam et kasmaların azaldıkça ağrın da azalıp bitecek. Bende yeneli yaklaşık 2 ay oldu ve ondan sonra çok kez yapabildim ve hiç birinde kanamamm olmadı zarın esnek olduğu kişilerde bu şekilde oluyor merak etme herşey normal herşey yolunda

herkese merhabalar . 9 aylık evlıyım uzun suredır bu hastalıgımı ınternetten arasıtırıyorum okumadıgım yazı ızlemedıgım vıdeo kalmamıstı ılk evlendıgımde bır kac kere esımle denedık ama olmadı ben hep kendımı kastım ve hep ıttım . aylarca esım bana anlayıs gosterdı ama zaman zaman skntılarmzda olmuyor dııldı oda haklıydı tabı . annemın bılmesıde skntı oluyordu bazen cunku benım hep doktora gıtmem ıcın baskı yapıyordu bense pıskolaga gtmekten hep kacıyordum. kadın dogum uzmanlarına gttım vajınamda bı problem olmadıgını soledıler .parmak egzersızı yapmaktan hep kactım .. neyı beklıyordum bılmıyorum ama bı gun olur dıye dusunuyordum oysakı gun gectıkce bu evlılıgıme zarar verıyordu . ılıskıye gırmeyı dusundukce mutsuz oluyorum basıma sankı kotu bısey gelcekmıs gıbı hssedıyorum oysakı bnunnsacma bır dusunce oldugunuda bılıyorum . artık bundan kacıs olmadıgını dusundum ve annemın baskısıylada pıskolaga gtmeye krar vermsken forumda basarı hıkayelerını okudum ve bende bu egsersızlerı ve uygulamaları deneme cesaretı geldı .suan adet donemındeyım deneyemıyorum ama bıter bıtmez bende calısmalara baslıcam .. ve vajınısmus gercekten oyle buyuk bır kacısmıskı aksamları kocamla oturup ıkı sohpet bıle edemez oldm erkenden uykularım gelıyordu . bende denemelerımı paylasmaya devam edıcem bu daha ılk yazım benım . daha kolay cozumlerı olan arkadaslar yardımcı olrsa sevınırım

herkese merhabalar . 9 aylık evlıyım uzun suredır bu hastalıgımı ınternetten arasıtırıyorum okumadıgım yazı ızlemedıgım vıdeo kalmamıstı ılk evlendıgımde bır kac kere esımle denedık ama olmadı ben hep kendımı kastım ve hep ıttım . aylarca esım bana anlayıs gosterdı ama zaman zaman skntılarmzda olmuyor dııldı oda haklıydı tabı . annemın bılmesıde skntı oluyordu bazen cunku benım hep doktora gıtmem ıcın baskı yapıyordu bense pıskolaga gtmekten hep kacıyordum. kadın dogum uzmanlarına gttım vajınamda bı problem olmadıgını soledıler .parmak egzersızı yapmaktan hep kactım .. neyı beklıyordum bılmıyorum ama bı gun olur dıye dusunuyordum oysakı gun gectıkce bu evlılıgıme zarar verıyordu . ılıskıye gırmeyı dusundukce mutsuz oluyorum basıma sankı kotu bısey gelcekmıs gıbı hssedıyorum oysakı bnunnsacma bır dusunce oldugunuda bılıyorum . artık bundan kacıs olmadıgını dusundum ve annemın baskısıylada pıskolaga gtmeye krar vermsken forumda basarı hıkayelerını okudum ve bende bu egsersızlerı ve uygulamaları deneme cesaretı geldı .suan adet donemındeyım deneyemıyorum ama bıter bıtmez bende calısmalara baslıcam .. ve vajınısmus gercekten oyle buyuk bır kacısmıskı aksamları kocamla oturup ıkı sohpet bıle edemez oldm erkenden uykularım gelıyordu . bende denemelerımı paylasmaya devam edıcem bu daha ılk yazım benım . daha kolay cozumlerı olan arkadaslar yardımcı olrsa sevınırım
Canım ben 8.5 aylık evliyim. İlk yaklaşık 3 ay bu sorunu yaşayan biri olarak yazıyorum. parmak egzersizi yaparsan belki oraya bir şeyin girdiği hissi seni rahatlatır. Ama parmakla yapsan bile ilişki sırasında yeniden hayal kırıklığına uğrayan çok oluyor çünkü aynı şey değil. Öncelikle ilişkiden önce kendine güven herkesin yaptığı gibi kendininde yapabileceğine inan ve ucunda ölüm olacağını bilsem yapacam diye kendini şartla ki emin ol kimse ölmüyor. Ben öyle yapmıştım. İlişki sırasında kontrol sende olması açısından ilk denemede senin üstte olmanı tavsiye ederim. Ikınırmış gibi yaptığında orda bir şeyin açıldığını hissediceksin istersen ayna ile baktığında bile görünüyor. Çok azcık bile girse çıkmasına asla izin verme derin nefes al bekle. Sonra yeniden kaldığı yerden ıkın milim milim ilerle gerekirse. Bi nokta var orda duvar varmış gibi hissediceksin tekrar kendini topla nefesini al kendini aşağı doğru it bu sırada eşinde girmesi için minik minik ittirebilir. Tamamı girdiğinde kendine güvenin gelecek ve git gel yapacaksın. Ben bu şekilde bu vajinismus sorunumu yendim tamamen kendine inanmaktan geçiyor. Çünkü ben evliliğimin 15.günü doktora gittim bana sakinleştirici kas gevşetici ve vajinayı uyuşturan krem verdi kullandım ama hiç işe yaramadı. Ne zaman kendime inandım o zaman oldu. Ve o cehennem gibi günlerden kurtuldum eşim destek olsa bile gerçekten çok kötü günlerdi şimdi yeni hamileyim. Allahım sanada nasip eder inşallah.

X