Yok est.sorabilirsin canm ilk bn alttayken denedik bn yonlendirdim hatta tuttup aparat gbi snrasinda sikinti olmadi ama parmakla yapan arkadaslar genelde cok ugrastklarini syluyor aparat alabilir ya da yapabilirsin daha kolau diyorlar bn parmk hic yapmadim da
Ben capi 14 cm olana kdr egzersizlere dewam ettim aparati buyuterek max 15 gunde oluyo hergun yaparsan bmce ama yije kisiye gorebdegisiyodr tabiki. Ewet penis ebatinda egzerszle calistim sn zamanlarda o yusden peniste zorlanmadimAnladım canm aparatı yapmayı denicem evde kaç gün denedin peki kaç kez yaptiktan sonra ilişkiyi denedin ve ilk denemede oldumu
Anladımtavsiye edecegin başka bisey varmı bana canimBen capi 14 cm olana kdr egzersizlere dewam ettim aparati buyuterek max 15 gunde oluyo hergun yaparsan bmce ama yije kisiye gorebdegisiyodr tabiki. Ewet penis ebatinda egzerszle calistim sn zamanlarda o yusden peniste zorlanmadim
ilk giriste dik yerlestirip popoya dogru ittir canim yawas yawas poponun altina yastik koyarsan daha kolay olur egzerszde de iliski de de we nefes en onmli sey kasmamak baska sen kafana takilan olursa sor ole de ilerlerisAnladımtavsiye edecegin başka bisey varmı bana canim
Tamam canım teşekkür ederim bugünden itibaren aparatı yapıp baslicam ve denicem oglumdan fırsat buldukça inşallah bende sen gibi yenerim ve herşey yoluna girer Allahın izniyle desteğin için çok saolilk giriste dik yerlestirip popoya dogru ittir canim yawas yawas poponun altina yastik koyarsan daha kolay olur egzerszde de iliski de de we nefes en onmli sey kasmamak baska sen kafana takilan olursa sor ole de ilerleris
Sana yazdıktan sonra aparat yaptım denedim ama alamadım canm yandı baya nasıl yapcam bilmiyorum sen yapabilmiş mıydın ilk aparat denemendeilk giriste dik yerlestirip popoya dogru ittir canim yawas yawas poponun altina yastik koyarsan daha kolay olur egzerszde de iliski de de we nefes en onmli sey kasmamak baska sen kafana takilan olursa sor ole de ilerleris
Hani bnde 2 parmağa kadar alabildim ya onuda alabilirim diye dusundum. Kaç gün küçük mumla yapıp büyük muma gectin canmCanim bn ilk once bu kucuk pasta mumlari warya onu prezerwatife koyup kayganlasitirici surup yaptm drek buyukle baslamadim bildigimiz en kucuk pasta mumu.1 2 3 4 die toplu denedim snra buyuk mumlara gectim birden diil
Anladım canım inşallah bende yapabilirim senin gibi bende kurtulmayı çok istiyorum 3 sene oldum dile kolayWalla o kucuk 4 mumu birlestrmeyi ilk gun yaptim snra beyaz bakkal mumlarin bi kucugunu dedim 2 3 gub icinde dgerine gecmistim oyle hatrliyorum
Bende aynı şekilde deniyorum nefes egzersizide yapıyorum terapiye gidemeyeceğim için bi şekilde kendim yenmeye çalışıyorum bu sitedeki siz arkadaşlardan yaşayanlardan tavsiye alıp uygulayarak bende siz gibi yenmiş olurum inşallah evlilik hayatım düzene girerArkadaslar yapamamanizin en buyuk sebebi kendinizi kasmaniz kasinca ordaki kaslar da kitleniyor kendi kendinize eziyet etmis oluyorsunuz ben de eskiden vajinusmustum terapi ile yendim ama her seyin beyinde bittiğini bir kez daha gördüm. Egzersizleri sadece oraya odaklanip yapmak yerine muzik dinlerken tv izlerken telefonda dolasirken siradan birsey gibi yapmanız oraya cok odaklanmamaniz sizi 10 adim ileri goturcektir .Ben bu sekilde basardim
Yendiginiz gun cektiginiz acinin uzuntunun yersiz oldugunu anlayacaksınız parmak ve aparattan bile daha kolay olcak emin olunBende aynı şekilde deniyorum nefes egzersizide yapıyorum terapiye gidemeyeceğim için bi şekilde kendim yenmeye çalışıyorum bu sitedeki siz arkadaşlardan yaşayanlardan tavsiye alıp uygulayarak bende siz gibi yenmiş olurum inşallah evlilik hayatım düzene girer
Ben aparat kullanmıyorum canm egzersiz yaparken. Parmak kullaniyodum ama burdan bi arkadaşın tavsiyesiyle mumu aparat olarak kullanmaya başladımArkadaslarbu aparatlari nerden ve ne kadara aliyorsunuz? Ben internetten biraz baktim d a bulamadim
Ilk birkaç denemede aynı oldu Ama daha cesaretliydim canım.canım eşli birleşmeye geçtikten sonra hemen birdeen kesildi mi peki acısı
Ben de yatak ucunda yendim şöyle yaptım elimle açtım esimde önce degdirdi ben sakinleşince ucunu hafiften soktu benim komutlarimla beraber azar azar hepsini aldım agridigi yerde durduk ağrısı geçene kadar yarısından fazlası girince üzerine uzansin sonrası çok rahat giriyor iki kere git gel yapti mi bittimerhaba arkadaşlar :) vajinusmusu yenenlere bi sorum olacak.. poponun altına yastık koymak, yatak ucu pozisyon denemek, penisi popoya doğru eğimli almak dışında başka püf noktası var mı bu işin? :)
Canm ben bir sene çektim bu illeti. Her deneme sonrası ağlıyodum. Saçlarım dökülüyödü avuç avuç..sonunda hera kliniği buldum ve 3 günde kurtuldum.ben parmak egzersizi yapamıyodm cunku.su an şükürler olsun iyiyim.darısı sana inşallahKizlar merhaba! Yardiminiza ihtiyacim var! Nolursunuz yardim edin! Ben 5 yillik evliyim ve vajinismusu yenemedim! Ve su anki sorunumuz daha da kotuye gidiyo! Esim benimle iliskiye girmiyo! Ama beni cok seviyo cok guzel vakit geciriyoruz beraber benimle cok ilgileniyo her konuda ama bana cinsel yaklasimda bulunmuyo! Aydan aya bi yaklasirsa yaklasiyo oda zaten sadece surtusme yoluyla! Benim yuzumden tabi vajinismus oldugumdan! Ama son 1 senedir ben yaklasmasam o hic yaklasmiyo! Sizdede oldumu bu? Nolur cvp verin cok umitsizim!!
Hadi canim sukur kurtuldun sende cok gecmis olsun arkadaslar biz zeyneple istisare cok ettik sizlerde sessiz okumayin ozelden burdan yazin bizde yardimci olalim gercekten bitio yeilen bi hastalik bu neden siz yenen olmayasiniz bizden ne farkiniz var kizlaarBen de yatak ucunda yendim şöyle yaptım elimle açtım esimde önce degdirdi ben sakinleşince ucunu hafiften soktu benim komutlarimla beraber azar azar hepsini aldım agridigi yerde durduk ağrısı geçene kadar yarısından fazlası girince üzerine uzansin sonrası çok rahat giriyor iki kere git gel yapti mi bitti