Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Yatak ucu diil ben normal misyoner de denedim ama aparatla calisirken de son zamanlarda yatarak bakmadan bulmaya calisiyordim ustte de yaptm 2 sini de aparatla calisirken yapmstm kayganlastirici kullandim ilk 2.sinde unutmusuz surmeyi :KK66: hepsi yazdiklarindan ibaret canim kafana takilan olursa sor :KK66:
Bende Yen'i yenenlerdenim canim ama bir hafta regl olunca eşimde şehir dışındaydı yaklaşık bi 12 gün filan giremedim ilişkiye tekrar denediğimizde sadece başını alabildim ve hala acı duyarak girebiliriuorum senin de yendikten sonra girerken acı duyma durumun nedir

Bende Yen'i yenenlerdenim canim ama bir hafta regl olunca eşimde şehir dışındaydı yaklaşık bi 12 gün filan giremedim ilişkiye tekrar denediğimizde sadece başını alabildim ve hala acı duyarak girebiliriuorum senin de yendikten sonra girerken acı duyma durumun nedir
Hadi g olsun kuzucummm :KK66: esin yokken egzersizlere dewam etseydin keske bi sure. Walla bmde aci falan olmadi da gaz birikmesi oluyor sanirim git gel yaptikca gaz cikarcam gbi hissediyorm mide sisligim oldu ama onun disinda aci ws yok elh.

Aynen acıdan kastım o dediğin oluyor işte canim gaz patlaması yaşayacakmışım gibi oluyor Buda şiddetli olduğundan dolayı rahat yapamıyorum acıdan kasıt bu bende ki.regl olunca devam edemedim egzersize ama çok egzersiz yaptığımdan bu ay bir hafta önce adet oldum ona yordum bende

Aynen acıdan kastım o dediğin oluyor işte canim gaz patlaması yaşayacakmışım gibi oluyor Buda şiddetli olduğundan dolayı rahat yapamıyorum acıdan kasıt bu bende ki.regl olunca devam edemedim egzersize ama çok egzersiz yaptığımdan bu ay bir hafta önce adet oldum ona yordum bende
O gaz sanirim iliskiye yeni basladigimizdan dolayi hawa girisinden olurmus midede sikinti olunca da olabiliyorms bilmiyrm ki biras daha deneyelim bakalm nolcak

Arkadaslar merhaba, lutfen bana da yardimci olun 8 aylik evliyim ve artik tum umudumu kaybettim cok mutsuzum:KK43: esimle aramiz cok iyi cok seviyoruz, sukur ki bir problemimiz yok ama neden yapamiyorum anlayamiyorum:KK43: iliskiyi denemek istemiyorum korkuyorum erteliyorum. Acik acik yazmak da hos degil belki ama, denemeye kalktigimizda on sevismeyi uzun tutmaya calisiyoruz bu sefer de esimde erken b.salma oluyor nasil cozucez bu sorunu inanin bu olay yuzunden kendimden sogudum. Parmak egzersizleri deneyemiyorum dusununce bile bir tuhaf oluyor. Erken bosalma konusunda benim gibi problem yasayan var mi nasil cozebiliriz arkadaslar yardim lutfen:KK43:

Canım ben anestol pomad kremi sayesinde yendim ama tabi öncesinde parmak egzersizleri yaptım genişlettim esnetmiştim vajiyi bir hafta boyunca onları aldıkça alıştım kremi de sürünce hiç girişte ki yanma ve acıyı hissetmedim o krem pnse sürüldüğünde gecikme de yapıyormuş diye okudum burdaki yazanlardan.ama herkeste farklı sonuçlar verebiliyor tabi

Arkadaslar merhaba, lutfen bana da yardimci olun 8 aylik evliyim ve artik tum umudumu kaybettim cok mutsuzum:KK43: esimle aramiz cok iyi cok seviyoruz, sukur ki bir problemimiz yok ama neden yapamiyorum anlayamiyorum:KK43: iliskiyi denemek istemiyorum korkuyorum erteliyorum. Acik acik yazmak da hos degil belki ama, denemeye kalktigimizda on sevismeyi uzun tutmaya calisiyoruz bu sefer de esimde erken b.salma oluyor nasil cozucez bu sorunu inanin bu olay yuzunden kendimden sogudum. Parmak egzersizleri deneyemiyorum dusununce bile bir tuhaf oluyor. Erken bosalma konusunda benim gibi problem yasayan var mi nasil cozebiliriz arkadaslar yardim lutfen:KK43:
Canm bnce ilk once sen egzersiz ws ile yenmeye calis esli denemeyi oyle yaparsinz cnku yendiginde esinde ne erken bosalma ne sertlesme olmicaktr die dusunuyorum. Cnku bnm esimde de sertlesme sorunu olmstu bn yenme asamasindayken surekli bn durdurdugum icin tabi uzunca sure sert kalmiyordu.egzersizlerimi bitirip deneme yaptigimzda bn giriste ck bekletmedigim icin hic sertlesme problemi olmadi.yani oncelik sen wajiyi yenmeye calis gerisi gelir bmce ki erken bosalma icin ilaclar da wardr sanirim ilk etapta

Merhaba ben de bir yıllık evliyim vajinusmus oldumu bi kaç gün önce anlayabildim parmak egzersizin burası sayesinde cesaretlenip denedim işaret serçe parmak yaptım iki parmağı zor ikina ikina yaptımucu denemek istedim basaramdim ancak egzersizde kendimi çok kasiyorum bi kaç kez yaptım daha egzersiz alisincaya kadar tek parmak mi yapmalıyım tedirginliğimi kasilmami nasıl yencem yardım eder misiniz lütfen :KK43::KK43: yeni üyeyim tavsiyelerinizi bekliyorum ha bi de ben de delik yoksanan cahillerdendim:) bu topik sayesinde öğrendim aynada bakip bu arada egzersizde hicbsy kullnamdim vazelinokur mü

Egzersizin sonra bacaklarım acayip kasilmis oluyor ve dizlerimn bağı çözülüyor bi kaç saat cansız cansız geziyorm resmen

Merhaba ben de bir yıllık evliyim vajinusmus oldumu bi kaç gün önce anlayabildim parmak egzersizin burası sayesinde cesaretlenip denedim işaret serçe parmak yaptım iki parmağı zor ikwsina ikina yaptımucu denemek istedim basaramdim ancak egzersizde kendimi çok kasiyorum bi kaç kez yaptım daha egzersiz alisincaya kadar tek parmak mi yapmalıyım tedirginliğimi kasilmami nasıl yencem yardım eder misiniz lütfen :KK43::KK43: yeni üyeyim tavsiyelerinizi bekliyorum ha bi de ben de delik yoksanan cahillerdendim:) bu topik sayesinde öğrendim aynada bakip bu arada egzersizde hicbsy kullnamdim vazelinokur mü[/QUOT
Canim bnde 1 hafta once yendim cok sukur bu hastaligi 1 haftadir aktof iliskiye girebiliyorum cok sukur. Ama parmakla hic egzersiz yapmadim ben. Kendime mumlardan buyuterek aparat yapip prezervatife gecirip kayganlastirici surerek egzersiz yaptim. Ne yon ne bisey bende bilmiyordum :KK66: yardimci olacagim sey olursa elimden geleni yaparim insaallah :KK66:

Dil-i bitab Dil-i bitab Canim bnde 1 hafta once yendim cok sukur bu hastaligi 1 haftadir aktof iliskiye girebiliyorum cok sukur. Ama parmakla hic egzersiz yapmadim ben. Kendime mumlardan buyuterek aparat yapip prezervatife gecirip kayganlastirici surerek egzersiz yaptim. Ne yon ne bisey bende bilmiyordum :KK66: yardimci olacagim sey olursa elimden geleni yaparim insaallah

Kızlar merhaba bende vajinusmustan müzdaribimTam 3 yıl olduk evleneli ve 1 tane dünya tatlısı oğlum var ilişkiye girmeden vajina ağzına bosalmayla hamile kaldim normal doğum yapar kurtulurum bu durumdan diyodum ama sezeryan oldum mecburi. Yenenlerden bana Allah rızası için yardımcı olmalarını istiyorum doktora gidecek durumum yok. Burdan okuduğum kadarıyla parmak egzerzisini 2 li parmak alımına kadar yaptım

Kızlar merhaba bende vajinusmustan müzdaribimTam 3 yıl olduk evleneli ve 1 tane dünya tatlısı oğlum var ilişkiye girmeden vajina ağzına bosalmayla hamile kaldim normal doğum yapar kurtulurum bu durumdan diyodum ama sezeryan oldum mecburi. Yenenlerden bana Allah rızası için yardımcı olmalarını istiyorum doktora gidecek durumum yok. Burdan okuduğum kadarıyla parmak egzerzisini 2 li parmak alımına kadar yaptım
Canim oncelikle Allah bagislasin oglusunutez zamanda da seni bu rahatsizliktan kurtarsin insaallah☝ ben de 1.5 yillik ewliydim hamdolsun 1 hafta once yendim suana kadar da sikintim olmadi. Ama bn parmak calismadim kendim ewde aparat yaptim bu sekilde max 15 gunde yeniliyor bu hastalik surekli egzersiz yaparak gun icinde nerden baksan 1 1.5 saatimi ayrdim ben. Ama parmakla midem kaldirmadi bazilari aparatla yapamiyor ama aldigim duyumlara gore aparatla parmaktan daha kolay ilerleyen arkadaslarim war sen nasil yapmak istersen o sekilde basla dewam et. Kafana takilanlari sor yardimci olurum ins

Ben bu problemi, Devletin sağladığı Özel Doktor seviyesinde tamamen ÜCRETSİZ hizmet ile yendim.

İstanbul'da yaşayanlar Bakırköy Mazhar Osman'da, tamamen bu konu için açılmış polikliniğe gitmelerini öneririm. Sizinle düzenli olarak saatlerce ilgileniyorlar, hem derdinizi dinliyorlar hem de tedavi biçimini belirliyorlar.
Böyle ÜCRETSİZ hizmetler varken, tamamen SGK'nın ödediği bir hizmet, internetten ya da telefonla randevu alın bu derde son verin.
Bakırköy Mazhar Osman Ruh Hastanesi: 22 veya 36. poliklinik. Çok şeker bayan uzman doktorlar hizmet veriyor.
Alo 182 ya da mhrs .gov .tr adresinden bu kliniklerden randevu alabilirsiniz.
Hepinize geçmiş olsun şimdiden!

Canim oncelikle Allah bagislasin oglusunutez zamanda da seni bu rahatsizliktan kurtarsin insaallah☝ ben de 1.5 yillik ewliydim hamdolsun 1 hafta once yendim suana kadar da sikintim olmadi. Ama bn parmak calismadim kendim ewde aparat yaptim bu sekilde max 15 gunde yeniliyor bu hastalik surekli egzersiz yaparak gun icinde nerden baksan 1 1.5 saatimi ayrdim ben. Ama parmakla midem kaldirmadi bazilari aparatla yapamiyor ama aldigim duyumlara gore aparatla parmaktan daha kolay ilerleyen arkadaslarim war sen nasil yapmak istersen o sekilde basla dewam et. Kafana takilanlari sor yardimci olurum ins

Merhaba canım teşekkür ederim cevap verdiğin ve yardımcı olmak istediğin icinAparati nasıl yaptın hangi boyuttaydi peki? Bi de eşli denemede hangi pozisyonda yendin kendinmi yonlendirdin nasıl yapabilirim yardımcı olmani isterim

Merhaba canım teşekkür ederim cevap verdiğin ve yardımcı olmak istediğin icinAparati nasıl yaptın hangi boyuttaydi peki? Bi de eşli denemede hangi pozisyonda yendin kendinmi yonlendirdin nasıl yapabilirim yardımcı olmani isterim
Ben kendim hic bacaklarimi acamadivim icin kucuk pasta mumlariyla egzersiz yapmaya basladim preze. Gecirip kayganlastirici surup.once 1 kucuk mum 2 3 4 die ilerledim snra beyaz mumlar sonra onun cewresine pecete sardim capi 13 cm olana ladar gun gun buyutup egzersiz yaptim walla bn allta da usttte de yapabildim egzersiz yaparken o sekilde de calistim korkumu yenmek icin

Ben kendim hic bacaklarimi acamadivim icin kucuk pasta mumlariyla egzersiz yapmaya basladim preze. Gecirip kayganlastirici surup.once 1 kucuk mum 2 3 4 die ilerledim snra beyaz mumlar sonra onun cewresine pecete sardim capi 13 cm olana ladar gun gun buyutup egzersiz yaptim walla bn allta da usttte de yapabildim egzersiz yaparken o sekilde de calistim korkumu yenmek icin

Anladım canım bende 2 parmakla yapabiliyorum ama mumuda denerim söylediğin gibi. Altta da usttede yapabiliyor parmağı ama eşimle hiç denemedim hayal kırıklığı olmaması icin. Senin ilk denemede mı oldu üstte mı altta mı kendinmi yonlendirdin ilişki olurken k.bakma çok soru sordum ama gerçekten yenmek istiyorum evliliğim de bizde çok yiprandik

Anladım canım bende 2 parmakla yapabiliyorum ama mumuda denerim söylediğin gibi. Altta da usttede yapabiliyor parmağı ama eşimle hiç denemedim hayal kırıklığı olmaması icin. Senin ilk denemede mı oldu üstte mı altta mı kendinmi yonlendirdin ilişki olurken k.bakma çok soru sordum ama gerçekten yenmek istiyorum evliliğim de bizde çok yiprandik
Yok est.sorabilirsin canm ilk bn alttayken denedik bn yonlendirdim hatta tuttup aparat gbi snrasinda sikinti olmadi ama parmakla yapan arkadaslar genelde cok ugrastklarini syluyor aparat alabilir ya da yapabilirsin daha kolau diyorlar bn parmk hic yapmadim da

X