Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım seninde. İnşallah bende yenicem Allah'ın izniyle sende mı mumla egzersiz yapiyodunAllah razi olsun yardımlarınız sayesinde hallettim çok şükür :)
Allah razi olsun darısı başına :) penis kalinligindaji mumu yaptıktan sonra parmağa geçtim o şekilde yendimGözün aydın canım seninde. İnşallah bende yenicem Allah'ın izniyle sende mı mumla egzersiz yapiyodun
Anladm canm bnde 2 parmağa kadar alabildim şimdi mumla deniyorumAllah razi olsun darısı başına :) penis kalinligindaji mumu yaptıktan sonra parmağa geçtim o şekilde yendim
EU3
Guest
öncelıkle herkeze merhaba arkadaşlar,2 ay önce bu sıtede vajınusmusum dıye yardım ıstemıstım o zaman 6aylık evlıydım ve moral denen bırsey kalmıyordu,kendımı kadın olarak evlı olarak bıle görmuyordum...ama sımdı dr a para vermeden bırcok arkadaşımızın yaptığı gıbı bu durumu yendım...ben ılk başta vajınamın ıcıne dokunamıyordum bıle ve oranın kapalı olduğunu gördumm ..meğerse kendımzı sıktığımızdan öyle oluyormuşş... neyse serçe parmakla başladım olaya...gırdı o kadar mutlu oldum kı o zaman kafamda oraya bırsey gırebılceğı yerleştı... tamam bunu yaptıysan ışaret parmağınıda yaparsın dedım burnumda derın nefes alıp ağzımdan vererek onuda aldım ve en son parmak aşamam 2 parmağı dıer parmaklarda olduğu gıbı eldıvenın tek parmağına çıft parmağı yerleştırerek yaptım azda olsa gırdı... hemen pns aşamasına geçtım yapamadım ılk başta ve azım ettımm acımayacak acımayacak dıye kendımı şartlandırdımm vee 27martta esımın pns bebeyağını surduk ve azda kendı vajenıme vee BURASI ÇOK ÖNEMLI elımle kendım vajıne yerleştırdım ve derın bı nefes alıp cocuk doğurur gıbı ıkınırken beraber pns aşşağı yöne doğru yavaşca bı yıttıkkı HIÇBIRSEY ANLAMADIM olmuştu.. emın olmak ıcın 1 daha yaptım baktımm aşşağı doğru ıtınce oluyor...meğerse 8ay sırf vajınanın ıcıne yerleştırdıkten sonra yukarı doğru ıtıp canımı acıtmaktan dolayı olmamışş... arkadaşlar bunun yönu pns vajı ağzına yerleştıkten sonra ıkınarak yada nefes aldıktan sonra yavas yavaş verırken aşşağı doğru yıtmek.... kendımı aylarımı boşa harap etmısım... bu arada bende dr dr aradım ama sımdı param cebımde..umudunuzu kaybetmeyın cunku o kadar kolaymış kı olan zamana oluyor...deneyın azmedın arkadaşlar...[
EU3
Guest
öncelıkle herkeze merhaba arkadaşlar,2 ay önce bu sıtede vajınusmusum dıye yardım ıstemıstım o zaman 6aylık evlıydım ve moral denen bırsey kalmıyordu,kendımı kadın olarak evlı olarak bıle görmuyordum...ama sımdı dr a para vermeden bırcok arkadaşımızın yaptığı gıbı bu durumu yendım...ben ılk başta vajınamın ıcıne dokunamıyordum bıle ve oranın kapalı olduğunu gördumm ..meğerse kendımzı sıktığımızdan öyle oluyormuşş... neyse serçe parmakla başladım olaya...gırdı o kadar mutlu oldum kı o zaman kafamda oraya bırsey gırebılceğı yerleştı... tamam bunu yaptıysan ışaret parmağınıda yaparsın dedım burnumda derın nefes alıp ağzımdan vererek onuda aldım ve en son parmak aşamam 2 parmağı dıer parmaklarda olduğu gıbı eldıvenın tek parmağına çıft parmağı yerleştırerek yaptım azda olsa gırdı... hemen pns aşamasına geçtım yapamadım ılk başta ve azım ettımm acımayacak acımayacak dıye kendımı şartlandırdımm vee 27martta esımın pns bebeyağını surduk ve azda kendı vajenıme vee BURASI ÇOK ÖNEMLI elımle kendım vajıne yerleştırdım ve derın bı nefes alıp cocuk doğurur gıbı ıkınırken beraber pns aşşağı yöne doğru yavaşca bı yıttıkkı HIÇBIRSEY ANLAMADIM olmuştu.. emın olmak ıcın 1 daha yaptım baktımm aşşağı doğru ıtınce oluyor...meğerse 8ay sırf vajınanın ıcıne yerleştırdıkten sonra yukarı doğru ıtıp canımı acıtmaktan dolayı olmamışş... arkadaşlar bunun yönu pns vajı ağzına yerleştıkten sonra ıkınarak yada nefes aldıktan sonra yavas yavaş verırken aşşağı doğru yıtmek.... kendımı aylarımı boşa harap etmısım... bu arada bende dr dr aradım ama sımdı param cebımde..umudunuzu kaybetmeyın cunku o kadar kolaymış kı olan zamana oluyor...deneyın azmedın arkadaşlar...
Bence tam anlamiyla waji degilsin ama korkun agir basio yani burda bnde dahil cogu arkadasim bacaklarini dahil acamiyordu ama yendik sukur. Sende ki daha once zorda olsa olmus kendini kasmassan hatta egzerisz yaparsan hepimizden daha kolay halledersin diye dusunuyorum canimMerhabalar acaba bende vajinismuyum bilmiyorum içine giriyor fakat tam değil canım yanıyor çok korkuyorum bu arada 9 aylık evliyim hala bişey yapamadık bir tek Zar zorda olsa kızlığım gitti o kadar sonrası olmadı
Bence tam anlamiyla waji degilsin ama korkun agir basio yani burda bnde dahil cogu arkadasim bacaklarini dahil acamiyordu ama yendik sukur. Sende ki daha once zorda olsa olmus kendini kasmassan hatta egzerisz yaparsan hepimizden daha kolay halledersin diye dusunuyorum canim
Bende evliliğimin 2.5 ayı çektim bu sıkıntıyı. 5 ay oldu yeneli. İlk başlarda yaklaştırmıyodum bile. İlaç krem sakinleştirici falan kullandım hiçbi işe yaramadı. Sonra hem dualarla hemde kendime inancımla yendim. Bigün dedim bugün ya olacak ya olacak ucunda ölüm varsa ölürüm o zaman dedim çünkü canıma tak etmişti. Evliliğimin en güzel günleri ağlama sızlamadı hayal kırıklığı ile geçiyordu. Eşim anlayışlıydı ama ben kendimi yetersiz hissediyordum. Sonuç olarak kendime inandığım gün yaptım. Önce biraz girdi sonra kendimi kasmadım biraz daha. Kasıldığım yerde bekledim sakinleştim ama hiç çıkmasına izin vermedim kaldığım yerden devam ettim. Bu şekilde yendim. Olay tamamen kasmada. Kasınca kürdan inceliği de bi şey bile girmez kasmazsanız kocaman şey bile girer. Lütfen kendinize inanın ve hayatı zehir etmeyin. Bol bol dua edin. Allah yardımcınız olsun.
Aparat kullanmadan eşli denemede yendim. Yapabileceğine inanacaksın. En önemlisi bu gerçekten ucunda ölüm yoksa ve herkes yapabiliyorsa sen neden korkasın.Merhaba nasil yendiniz simdi her sey normalmi..
ben yardım isterimm nasıl yendinizzBende uzun zaman uğraştım yeni yenmiş biri olarak isteyenlere destek olabilirim özelden yazın kızlar sandığımız kadar korkunç değil inanın