Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Her yolu denememe rağmen başarısızım ve zaman hızla akıyor her denemenin sonu ayrı üzücü gerçekten gücüm tükendi nasıl aşacağımı bilemiyorum kim ne fikir verdiyse denedim uzman yardımı almaksa pahalı kendi imkanlarımlaysa başarısız:KK43:(
Ne yapsam bilmiyorum

Canım sana şunu öneriyorum lütfen dene ağrıyı ilk hissettiğin an vazgeçme ayaklarını kendine çek ve sabit dur iman nasıl oldu anlamayacksin bile yorum olarak da yazdım ama sana da özel cevap vermek istedim allah şifa versin

Canım sana şunu öneriyorum lütfen dene ağrıyı ilk hissettiğin an vazgeçme ayaklarını kendine çek ve sabit dur iman nasıl oldu anlamayacksin bile yorum olarak da yazdım ama sana da özel cevap vermek istedim allah şifa versin
Canm nasil yendin anlatrmsn bnde 7 aylik ewliyim we hala iliski olmadi

Canlar 6.ayimda yendim bu illeti ve suan hamileyim cok mutluyum sizinle paylasmak istedim.inanin ve ertelemeyin hersey kafada bitio.o kadar buyutmusumki kafamda simdi ordan bebis cikcak insallah

Parmak egzersizleriyle canim aparatlar bana göre deildi ama onlada basaranlar var.inanin kizLar gercekten aci yok.hep bize anlatilan o eski hikayeler yuzunden.yok kan gelcek cok aciycak falan.hepsi psikolojimizi etkiledi.ertelemeyin bu konuda basta okudugum yazilar cok motive etmisti beni.motive edin kafanizi.biz kadinlar zaten guclu varliklariZ ♥♥♥

Parmak egzersizleriyle canim aparatlar bana göre deildi ama onlada basaranlar var.inanin kizLar gercekten aci yok.hep bize anlatilan o eski hikayeler yuzunden.yok kan gelcek cok aciycak falan.hepsi psikolojimizi etkiledi.ertelemeyin bu konuda basta okudugum yazilar cok motive etmisti beni.motive edin kafanizi.biz kadinlar zaten guclu varliklariZ ♥♥♥

Parmakla penisin boyu aynı değil ki

Evet oyle haklısın. aparatlar bana korkutucu gel misti tek parmakla başlayıp en son 3parmak ve es denemesi.ama önce tamamen inanıp başlamak gerek ben bunu halledicem die

Evet oyle haklısın. aparatlar bana korkutucu gel misti tek parmakla başlayıp en son 3parmak ve es denemesi.ama önce tamamen inanıp başlamak gerek ben bunu halledicem die

45 dk uğraşmayla dün ilk defa penis başını alabildim.

Canm nasil yendin anlatrmsn bnde 7 aylik ewliyim we hala iliski olmadi
Canım bir kaç gün ilişkiye girmedik ve yaz tatilinde tatile gitmeye karar verdik orada güzel bir ortam oluşturduk kendimize ve artık 1 yıl olmuştu yeter artık dedim ilk denemede girmedi pek ama pes etmedim bir kaç deneme sonrası agri hissetsem bile kesinlikle eşime müdahale etmedim ayaklarımı kendime çektim ve zaten sonrası kolay inan niye 7 ay boşa gitmiş diyeceksin şimdi diyorum ben bile yaptıysam herkes yapar

merhaba arkadaşlar :) vajinusmusu yenenlere bi sorum olacak.. poponun altına yastık koymak, yatak ucu pozisyon denemek, penisi popoya doğru eğimli almak dışında başka püf noktası var mı bu işin? :)

İki gün önce 8 yıllık vajinismus kabusunu yendim çok şükür her türlü tedaviyi görmüş olmama rağmen sadece 1 gün gibi bir sürede sonuca ulastim DrMurat Ulusoy a gittik ve sonuç ben artık 8 yıllık iki cocuk doğurmuş bir kadın olarak yeni gelinim

İki gün önce 8 yıllık vajinismus kabusunu yendim çok şükür her türlü tedaviyi görmüş olmama rağmen sadece 1 gün gibi bir sürede sonuca ulastim DrMurat Ulusoy a gittik ve sonuç ben artık 8 yıllık iki cocuk doğurmuş bir kadın olarak yeni gelinim

2 cocuk doğurmuş derken?

merhaba arkadaşlar :) vajinusmusu yenenlere bi sorum olacak.. poponun altına yastık koymak, yatak ucu pozisyon denemek, penisi popoya doğru eğimli almak dışında başka püf noktası var mı bu işin? :)
Yatak ucu diil ben normal misyoner de denedim ama aparatla calisirken de son zamanlarda yatarak bakmadan bulmaya calisiyordim ustte de yaptm 2 sini de aparatla calisirken yapmstm kayganlastirici kullandim ilk 2.sinde unutmusuz surmeyi :KK66: hepsi yazdiklarindan ibaret canim kafana takilan olursa sor :KK66:

X