Merhabalar bende evliliğimin ilk 2 ayında bu sorunu yaşadım. Geceleri uyumuyodum sürekli bunu düşünüyodum ağlıyodum internette ve bu sitede okumadığım yazı izlemedigim video kalmamisti. İlk bı eczaneci ablamiz anestol kremi önerdi bununla olmadı yapamadık. Zeytinyaglar kayganlastiricilar denemedigim şey kalmamıştı. Sonra ben internette dolasirken vemcaine sprey diye bişey gördüm. Kullananların yorumlarını okudum yanında bebe yagiyla kullaniyolarmis genelde. Eşime söyledim akşam al gel diye bu spreyi kullanarak oldu inanamiyodum acı yoktu. 5 6 sefer bu şekilde devam etti bebek yağı ile birlikte sonra kendi kendime bununla olabiliyorsa bunsunzda olabilir diyerek bı gece spreyi kullanmadan yaptık ve oldu şuan çok şükür Allah'a hersey yolunda 6 aylık evliyim 2 ayım boşu boşuna mahvolmuş diye dusunuyorum ve buna üzülüyorum. Herşey sende bitiyo ve eşinin desteğinde. Kafanın içine yerlestirmen gerekiyo cinselliğin kötü bişey olmadığını vajinanın yapısının esnek olduğunu umarım sorununu cozersin Allah yardımcin olsun.