- 3 Aralık 2020
- 4
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi Bryldzakca
-
Eşiniz gitmeyecek zaten doktora siz gideceksiniz. Evet çift olarak gidilse daha iyi olur ama tek başınıza da gitseniz fayda görebilirsiniz.Merhaba. Ben 3 aylıkevliyim ve vajinismusu atlatamadım eşim doktora gitmek istemiyor ve sürekli akışına bırakmak istediğini söylüyor ama ben artık kendimi eksik hissetmekten çok yoruldum. 3 ay 3 yıl gibi geçti. nolur bana yardım edin ne yapmalıyım kendi kendime atlatmam mümkün mü? Lütfen yardım edin.
Eşiniz nasil boyle cahil bir düşünce yapısına sahip olabiliyor anlayamıyorum. Yani gerekçeyi gercekten anlamıyorum. Maddiyat sorun olur anlarim ama neden akışına bırakmak istiyorsun? Akmıyor ki...Merhaba. Ben 3 aylıkevliyim ve vajinismusu atlatamadım eşim doktora gitmek istemiyor ve sürekli akışına bırakmak istediğini söylüyor ama ben artık kendimi eksik hissetmekten çok yoruldum. 3 ay 3 yıl gibi geçti. nolur bana yardım edin ne yapmalıyım kendi kendime atlatmam mümkün mü? Lütfen yardım edin.
Malesef eşle gidiliyor bu tedaviye. Bu çiftin hastaligi çünkü, sadece kadinin degil.Eşiniz gitmeyecek zaten doktora siz gideceksiniz. Evet çift olarak gidilse daha iyi olur ama tek başınıza da gitseniz fayda görebilirsiniz.
Merhaba. Ben 3 aylıkevliyim ve vajinismusu atlatamadım eşim doktora gitmek istemiyor ve sürekli akışına bırakmak istediğini söylüyor ama ben artık kendimi eksik hissetmekten çok yoruldum. 3 ay 3 yıl gibi geçti. nolur bana yardım edin ne yapmalıyım kendi kendime atlatmam mümkün mü? Lütfen yardım edin.
Evet mümkün dert etmeyip akışına bırakın bir süre, ben de o sekilde atlattım 4.ayın sonunda oldu. Eşiniz size diretmiyor zorlamıyor daha neden geriliyorsunuz ki, problem olmaya başladığı zaman gidersiniz doktora benceMerhaba. Ben 3 aylıkevliyim ve vajinismusu atlatamadım eşim doktora gitmek istemiyor ve sürekli akışına bırakmak istediğini söylüyor ama ben artık kendimi eksik hissetmekten çok yoruldum. 3 ay 3 yıl gibi geçti. nolur bana yardım edin ne yapmalıyım kendi kendime atlatmam mümkün mü? Lütfen yardım edin.
Bazen psikolojikmen kafandan attığın zaman olay gerçekleşebiliyor. Benim ki tamamen kafada bitirmekle olmuştu ansızın. O niyetle söylemiştir bence.Eşiniz nasil boyle cahil bir düşünce yapısına sahip olabiliyor anlayamıyorum. Yani gerekçeyi gercekten anlamıyorum. Maddiyat sorun olur anlarim ama neden akışına bırakmak istiyorsun? Akmıyor ki...
yardım almadan da oluyor ama 3 ayda çok yıpranmış olabilirsiniz. eşiniz gitmese bile kendiniz gidin. bekar kadınlara bile tedavi hizmeti veren klinikler var. eşinize bırakmayın. cinsellik evlilikte çok önemli. böyle akışına bırakırsanız 8-10 yıl çekenler var. 10 gün bile çok zor.Merhaba. Ben 3 aylıkevliyim ve vajinismusu atlatamadım eşim doktora gitmek istemiyor ve sürekli akışına bırakmak istediğini söylüyor ama ben artık kendimi eksik hissetmekten çok yoruldum. 3 ay 3 yıl gibi geçti. nolur bana yardım edin ne yapmalıyım kendi kendime atlatmam mümkün mü? Lütfen yardım edin.
Kuzenim tek başına gitti, öküz ötesi bir kocası vardı çünkü. Gayet tedavisini oldu, egzersizlerini yaptı atlattı mevzuyu. Oturup beklemekten iyidir tek başına gitmek.Malesef eşle gidiliyor bu tedaviye. Bu çiftin hastaligi çünkü, sadece kadinin degil.
Bu konuda kararı kadına birakmalilar. Akışına birakmak zorunda da hissetmemeliyiz. Cok basit tedavi yollari varken bu niyete gerek yok bence. Gider guzel guzel terapimi alırım. Sorunun köküne iner hallederim. Ben de kendi kendime yendim ama o donemde imkanim yoktu da oyle yaptım. Sonra psikologa gittim sorun tespit edildi ve yok edildi.Bazen psikolojikmen kafandan attığın zaman olay gerçekleşebiliyor. Benim ki tamamen kafada bitirmekle olmuştu ansızın. O niyetle söylemiştir bence.
Bekarlar da gidebiliyor tabii ki tek de olur. Ama bu problem kadinin problemi degil. Nasil sokacagini bilmiyor adamlar da. Cinsel anatomiyi ne yapması gerektigini neden kasildigini vs anlatıyor ogretiyorlar. Dilatör egzersizleri esle birlikte yapılıyor.Kuzenim tek başına gitti, öküz ötesi bir kocası vardı çünkü. Gayet tedavisini oldu, egzersizlerini yaptı atlattı mevzuyu. Oturup beklemekten iyidir tek başına gitmek.
Yok bikaç sene sonra boşandı. Şimdi başka biriyle evli, mutlu.Bekarlar da gidebiliyor tabii ki tek de olur. Ama bu problem kadinin problemi degil. Nasil sokacagini bilmiyor adamlar da. Cinsel anatomiyi ne yapması gerektigini neden kasildigini vs anlatıyor ogretiyorlar. Dilatör egzersizleri esle birlikte yapılıyor.
O öküz ötesi kocayi boşayip tedavi olsaymis daha iyiymiş ama umarim su an mutlulardir.
Ne güzel destek almak. Evet benimde imkanım yoktu ve kendim atlattım akışına bırakmıştım aslında. Ama sonraları jinekolog muayenelerinde çok zorlandım, doğum sırası muayeneler işkence gibiydi. Belki sizin gibi sonrasında destek almış olsaydım böyle olmayabilirdi.Bu konuda kararı kadına birakmalilar. Akışına birakmak zorunda da hissetmemeliyiz. Cok basit tedavi yollari varken bu niyete gerek yok bence. Gider guzel guzel terapimi alırım. Sorunun köküne iner hallederim. Ben de kendi kendime yendim ama o donemde imkanim yoktu da oyle yaptım. Sonra psikologa gittim sorun tespit edildi ve yok edildi.
Evet kesinlikle dogru bu. Benim travmam silindi. Travmama sebep olan kisiyi affettim. Cinselligimle baristim. Kadinligimla baristim. Cok faydasi oldu bana. Gecenlerde vajinal ultrasona girdim. Korkuyla gittim gecmisimden de bahsettim doktora. Çok kolay oldu. Size onerim para biriktirin. Hiç degilse 1 seans hipnoterapi alın derim.Ne güzel destek almak. Evet benimde imkanım yoktu ve kendim atlattım akışına bırakmıştım aslında. Ama sonraları jinekolog muayenelerinde çok zorlandım, doğum sırası muayeneler işkence gibiydi. Belki sizin gibi sonrasında destek almış olsaydım böyle olmayabilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?