vajinismussuz günlere merhaba demek için....

sakinleştirici şurup ve anestola 18 lira verdim canımçok pahalı birsey değil.birsey kaybetmezsin bi dene derim

arkadaşın söylediği şeyde sanırım azcık azcık diye diye hepsi birleşince dünya para gitti diyor. haklılar ama onlarda. yinede denemekte fayda var, ama bence yağı tek başına bir deneyin uyuşturmaya gerek olsa, bizim doğal sıvımızda da uyuşturucu etki olurdu buda hissizlik yapardı, demek ki kasmadığımız ıkındığımız sürece zaten kayganlık dışında tek ihtiyacımız olan cesaret.

dua edin bana ne olur şimdi egzersze gidiyorm sonuçları yazarım

canım sıkma kndini şarkı söyle bağırarak , rahat ol egzersizde.

aynen ya egzersizleri sanki bi görevmiş gibi stres içinde değil de, mutlu sona giden yolda eğlenceli bi alıştırmaymış gibi yapmalı. ortam güzel olacak, biraz müzik açacaksın, kafan rahat ohh mis gibi egzersiz yap. zor mu oldu girmedi mi, hiç sorun değil biraz ara ver yine dene. ya da aç bi dizi internetten bi yandan onu izle bi yandan çalış :)
diğer türlü eziyet gelir

selam Arkadaşlar nasılsınız bu arada yıl başı gecesine az kaldı 10 güncük gibi bişiy bu 10 günü çok iyi değerlendirelim çok az kaldı inancımızı hiç kaybetmeyelim 1 yılı geçti geçen sene bugünleri hatırlıyorum ben yine çırpınıyordum ama gördüğünüz gibi koca bir yıl geçti ve halen yerimde sayıyorum neden biliyormusunuz çünkü ben çok tembellik ettim çok erteledim siz benim yaptıgımı yapmayım oo daha 1 yıl bile olmadı 1 yıla kadar ben yenerim yaa dedim rahat davrandım ama şimdi bakıyorumki 1 yıl 3 ay evliyim nerde diyorum o 1 yıl gitti çöpe gitti hayatımın 1 yılı eksiklikle bitti siz böyle yapmayın yarına zaman yok deyin ben öyle diyorum artık elim ayağıma dolanıyo yapmam lazım diyorum bu ay yani 10 gün içinde oldu oldu olmadı diye bişiy düşünmek istemiyorum toplu bi şekilde hepimiz yendik yazalım inşallah 1 senede bu siteden oakdar çok şey kaptımki artık soracak birşeyim bulamıyorum sessiz kalıyorum sadece okuyorum ama denemelerde bazı yaşadığım şeyleri size aktarmak isiyorum yardımcı olabilirim belki..

Ben yatak ucunda altta deneme yapıyorum üstte beceremedim henüz alt nekadar zor olasada daha çok ilerlememe yardımcı oluyor ve ben aparat vs kullanmıyorum onlarla uğraşacağıma eşime alışayım diyorum pns e alışayım diyorum onunla çalışayım baya bi uzun zamandır hep böyle yaptım ve ben her denemede artık ucundan fazlasını rahatlıkla alabilecek duruma geldim..
Yani demem oki aparatlada çalışın ama eşinizden uzak durmayın eşinizle deneme gününe kadar uzak kalırsanız ogün hüsran olduğunda 2 nizde çok etkilenirsiniz umutsuzluğa düşersiniz çünkü beyin pnsi o an korkunç birşeymiş gibi görüyor sadece denemelerde yakınlaştıgınız için pnse alışamıyor bi türlü beynimiz..

Ben eşimle pns çalışmasına şu şekil başladım vaji ye değdirdik pnsi ve öylece beklediktaki benim kasılmalarım bitene kadar kasılmalarım yavaşladıkca milim milim itekledik panikleyince durduk hiç kıbırdamadan sadece böyle günlerce haftalarca bu şekil gitti ve artık şimdi o vajinanın girişi öyle bi alıştıki o bekleyişler bitti direk hızlıca deliğe değdirebiliyorum hatta çok rahat bi şekilde çünkü beynim alıştı ve eşimede inanılmaz güveniyorum tabi Allah ondan razı olsun çok yardımcı oluyor.. ve ben artık tamamını almak istiyorum yarısı giriyor yarısından sonrasına henüz geçemedim onuda bu 10 gün içinde halledicem inş. dediğim gibi EŞİNİZLE YAKINLAŞIN onunla birşeyler yapın onunla çalışın bi bakmışınızki bi zaman oluvermiş inş.

umarım dediklerim size bi tık birşeyler katar bana bu yaşadıklarım çok kattı çok işime yaradı korkusuzca eşime yanaşabiliyorumbacaklarımıda kapatmıyorum hepsi geçti gitti titremeler bitti sadece yarısından sonrası kaldı onada bi cesaret cecemm diyorum inş. başarıcam Allah yardımcımız olsun..

kkaderim benide ekle lütfen yenenler listene canım egzersiz+z.yağı 09,09,2013 evlilik yıldönümümde yendim bende

kkaderim benide ekle lütfen yenenler listene canım egzersiz+z.yağı 09,09,2013 evlilik yıldönümümde yendim bende

tatlım ekledim senide hoşgeldin, listede arada eksikler tamamlansın, düzgün sıralama yapıcam, tabi önemli olan aşmış olmak.

herkezlere koskocaman sevgiler öpücüklerrrrr:):))))))) cecemmmmm burda yazını okudumdaaaa nasıl duygulandımmmmm nede olsa eski yenemeyenlerden bi sen bide bendikkkk:):)))))) şimdi yazılanları okuyorum yaşadığım çaresizlik geliyor aklıma( o yüzden yenemeyen bütün arkadaşlarımı en derinde hissediyorum.. bu sayfada günlerce haftalarca aylarca yazdım 2 yıl 7 ay bide küsüratı olmuş evliliğim.. ve ben artık gelin oldummmmm:):))))))))))
ve şimdi yenemeyen herkeze nasıl sadece 3 günde yendiğimi anlatıcam hemde sadece 2 saat çalışarak.ben gidip 5000 tl para ödedim hemde burda defalarca dile getirilen yöntemlere ama olsun üzülmüyorum sonuçta bitti szede oradaki tümmmmm yapılanları tek tek anlatıcam 5000 tl cebinizde kalıcak:):)))))))))) şimdi halaylar beim içinnnnnnn çokkkkk mutluyum ALLAHIM herkezin yardımcısı olsunnn inşallah ve 2014 te vajinusmuslu kimse kalmasınnnnn diliyorummm:):)))))))))

off çok sevindim yaaa çokk tebrikler canım kız nasıl yendinn anlattt ne hisettin neler olduuu valla inanılmaz sevindim şimdi daha çok utandım bakk yenmeliyim hemennnn çok geç kaldımmm yeniler geldi yendi ben kaldımmm çok çok tebrikler canım darısı bizlere inş. e halayını çekmeden olmazz canım benimmm anlatt hepimize ışık olsun içime su serptin valla

parmak ya da aparat kullandınız mı?

parmak egzersizide yaptım,aparatta kullandım.aparatı 10 cm e kadar kullandım ama 10 cm de biraz zorlandım,baya canımı sıkmıştı,3-4 defa alabildim oda zorla.sonra eş denemesine geçtim,eş denemesi daha kolay oldu.4 -5 günde de eş denemsini hallettim.şimdilerde daha iyiyim.gitgellere de başladım.acı yookk.

gözünüz aydın bir kişinin daha kurtulması çok mutlu etti bizi darısı diğer arkadaşlara olsun inşallah.

hayırlı uğurlu olsun rabbim mutluluk versin seni bekliyorum anlatmannn içinnn :)

Son düzenleme:
ben geldiiiimmmm nerdeyse penis boyutunu yaptm ve hiç yanma olmadı hemen girdi kaç kez girdi çıktı girerken zorlanyom sadece bide eş denemesi yapmadanda o aparatı tekrar yapmayı düşünüyorum olur demi

ben geldiiiimmmm nerdeyse penis boyutunu yaptm ve hiç yanma olmadı hemen girdi kaç kez girdi çıktı girerken zorlanyom sadece bide eş denemesi yapmadanda o aparatı tekrar yapmayı düşünüyorum olur demi

süpersin cnm yaa haydi son adım kaldı :)

süpersin canım eve gitmeden önce süper bir haber aldım çok mutlu oldum, eş denemesinden hemen önce yap ki bir süre orası alıştığı için sanki açık gibi kalıyor hemen hiç konuşmadan eşinle deneme yaptığında çok kolay gireceğini düşünüyorum, çünkü eş denemesi yapıldığında içerde birazcık gelgit yapınca orası alışıyor ya, çıkarıp tekrar girdirmek çok kolay oluyor, açık kalmış gibi oluyor. sende aparatla mümkünse gelgit yapmaya çalış orayı rahatlat sonrada eş denemesi yap.hadi bakalım inşallah birkaç güne kalmaz kurtulursun kuzum.

arkadaşlar ben gidiyorum ama sormak istediğiniz birşey var mı gitmeden cvp layım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…