sakinleştirici şurup ve anestola 18 lira verdim canımçok pahalı birsey değil.birsey kaybetmezsin bi dene derim
5 gün sonra 4. ayım bitecek bnmde, bende çok istiyorum bebiş Allah isteyen herkese verir canım ya. umudunu kaybetme en kısa zamanda yenersin
kendini şartlama canım p boyutunu alamasanda eş denemesi tavsiye ederim ama tabi moralini bozmamak kaydıyla, bu bir deneme yanılma gibi düşün, hazır olduğunda zaten olacak, ama arada p denemesi seni daha çok rahatlatır bence, alışmış olursun, sadece aparatla çalışmak zorunda değilsin bir arkadaşım hem 10 gün yöntemini denedim hemde egzersiz yaptım gündüzleri demişti. hiç vazgeçmedim dedi sende vazgeçme.
dua edin bana ne olur şimdi egzersze gidiyorm sonuçları yazarım
canım sıkma kndini şarkı söyle bağırarak , rahat ol egzersizde.
kkaderim benide ekle lütfen yenenler listene canım egzersiz+z.yağı 09,09,2013 evlilik yıldönümümde yendim bende
herkezlere koskocaman sevgiler öpücüklerrrrr:):))))))) cecemmmmm burda yazını okudumdaaaa nasıl duygulandımmmmm nede olsa eski yenemeyenlerden bi sen bide bendikkkk:):)))))) şimdi yazılanları okuyorum yaşadığım çaresizlik geliyor aklıma( o yüzden yenemeyen bütün arkadaşlarımı en derinde hissediyorum.. bu sayfada günlerce haftalarca aylarca yazdım 2 yıl 7 ay bide küsüratı olmuş evliliğim.. ve ben artık gelin oldummmmm:):))))))))))
ve şimdi yenemeyen herkeze nasıl sadece 3 günde yendiğimi anlatıcam hemde sadece 2 saat çalışarak.ben gidip 5000 tl para ödedimhemde burda defalarca dile getirilen yöntemlere ama olsun üzülmüyorum sonuçta bitti szede oradaki tümmmmm yapılanları tek tek anlatıcam 5000 tl cebinizde kalıcak:):)))))))))) şimdi halaylar beim içinnnnnnn çokkkkk mutluyum ALLAHIM herkezin yardımcısı olsunnn inşallah ve 2014 te vajinusmuslu kimse kalmasınnnnn diliyorummm:):)))))))))
parmak ya da aparat kullandınız mı?
gözünüz aydın arkadaşım listeye ekledim hemen, Allah başka sıkıntı vermesin inşallah, diğer arkadaşlara da kısa sürede nasip olsun bu mutluluk.
inşallah benim yaşadığım bu rahatlığı onlarda yaşar en kısa sürede.dualarımdalar.
herkezlere koskocaman sevgiler öpücüklerrrrr:):))))))) cecemmmmm burda yazını okudumdaaaa nasıl duygulandımmmmm nede olsa eski yenemeyenlerden bi sen bide bendikkkk:):)))))) şimdi yazılanları okuyorum yaşadığım çaresizlik geliyor aklıma( o yüzden yenemeyen bütün arkadaşlarımı en derinde hissediyorum.. bu sayfada günlerce haftalarca aylarca yazdım 2 yıl 7 ay bide küsüratı olmuş evliliğim.. ve ben artık gelin oldummmmm:):))))))))))
ve şimdi yenemeyen herkeze nasıl sadece 3 günde yendiğimi anlatıcam hemde sadece 2 saat çalışarak.ben gidip 5000 tl para ödedimhemde burda defalarca dile getirilen yöntemlere ama olsun üzülmüyorum sonuçta bitti szede oradaki tümmmmm yapılanları tek tek anlatıcam 5000 tl cebinizde kalıcak:):)))))))))) şimdi halaylar beim içinnnnnnn çokkkkk mutluyum ALLAHIM herkezin yardımcısı olsunnn inşallah ve 2014 te vajinusmuslu kimse kalmasınnnnn diliyorummm:):)))))))))
ben geldiiiimmmm nerdeyse penis boyutunu yaptm ve hiç yanma olmadı hemen girdi kaç kez girdi çıktıgirerken zorlanyom sadece bide eş denemesi yapmadanda o aparatı tekrar yapmayı düşünüyorum olur demi
ben geldiiiimmmm nerdeyse penis boyutunu yaptm ve hiç yanma olmadı hemen girdi kaç kez girdi çıktıgirerken zorlanyom sadece bide eş denemesi yapmadanda o aparatı tekrar yapmayı düşünüyorum olur demi
süpersin cnm yaa haydi son adım kaldı :)