vajinismussuz günlere merhaba demek için....

süpersin cnm yaa haydi son adım kaldı :)

ne olur bana dua edin artık yoruldum hamile kadınlara özenerek bakmaktan burdaki basarı hikayelerini okumaktan eşimin hergün umutsuz konuşmasında mutlu olmadıgı halde mutluymuş gbi yapmasından onu üzmekten onu mutlu edememekten çok yoruldum herkesin yaptıgını yapamamaktan hala gerçek anlamda kadın olamamamktan yorulduuummm bazen nefes alamadıgımı hissediyorum bitsin istiyorum artık her denemenin basarısız olmasından yoruldum ne olur bitsin artık allahım yalvarıyorum bu kadar sınaw yeter ne olur dua edin kişinin baskası için ettiği dua kabul olurmuş ne olur dua edin yalvarırım

ne olur bana dua edin artık yoruldum hamile kadınlara özenerek bakmaktan burdaki basarı hikayelerini okumaktan eşimin hergün umutsuz konuşmasında mutlu olmadıgı halde mutluymuş gbi yapmasından onu üzmekten onu mutlu edememekten çok yoruldum herkesin yaptıgını yapamamaktan hala gerçek anlamda kadın olamamamktan yorulduuummm bazen nefes alamadıgımı hissediyorum bitsin istiyorum artık her denemenin basarısız olmasından yoruldum ne olur bitsin artık allahım yalvarıyorum bu kadar sınaw yeter ne olur dua edin kişinin baskası için ettiği dua kabul olurmuş ne olur dua edin yalvarırım

inşallah cnm ya hepimiz aynı yolun yolcusuyuz hepimiz acılar çekip aynı duyguları yaşıyoruz rabbim hepimize yardımcı olsun allah kolaylık versin aşalım inşallah :)

süpersin canım eve gitmeden önce süper bir haber aldım çok mutlu oldum, eş denemesinden hemen önce yap ki bir süre orası alıştığı için sanki açık gibi kalıyor hemen hiç konuşmadan eşinle deneme yaptığında çok kolay gireceğini düşünüyorum, çünkü eş denemesi yapıldığında içerde birazcık gelgit yapınca orası alışıyor ya, çıkarıp tekrar girdirmek çok kolay oluyor, açık kalmış gibi oluyor. sende aparatla mümkünse gelgit yapmaya çalış orayı rahatlat sonrada eş denemesi yap.hadi bakalım inşallah birkaç güne kalmaz kurtulursun kuzum.

inş inş dilinden bal damlıyo ne olur dua edin bana

inşallah cnm ya hepimiz aynı yolun yolcusuyuz hepimiz acılar çekip aynı duyguları yaşıyoruz rabbim hepimize yardımcı olsun allah kolaylık versin aşalım inşallah :)

inş tek ben sanıyordum ama ne kadar benm gbi varmış eger yenersem bu hastalıgı hepinizin yenmesi için elimden geleni yapcam çünkü bnm canm acayip tatlı ben yaparsam siz kesin kesin kesin yaparsınız

inş tek ben sanıyordum ama ne kadar benm gbi varmış eger yenersem bu hastalıgı hepinizin yenmesi için elimden geleni yapcam çünkü bnm canm acayip tatlı ben yaparsam siz kesin kesin kesin yaparsınız

ben tek olmadığımı biliyordum da bu kadar fazla olacağımızı tahmin etmemiştim :KK17::KK17:

gülüm sen eşin için ne kadar strese katlanıyorsun, senin gibi eşi olduğu için bile tek başına hiçbirşey yapmadan mutludur eşin emin ol, numara değil, eşini çok seven, bu kadar düşünen bir insansın sen ve kendine haksızlık etme lütfen, tamam çok zor , çok yoruldun biliyorum anlıyorum, inan hepimiz geçtik bu yollardan, ama kendine eziyet ederek yada acıyarak biryerlere varamazsın, ne kadar kötü kadınlar var mutluyken mutsuzluk çıkaran, yetinmeyi bilmeyen, lütfen kendine haksızlık etme, sen çok değerlisin, bunu unutma.dualarımız sizinle ama lütfen sende olumsuz düşünmeyi bırak çok güzel ilerledin bak, neler var sen o hamile kadınların hepsi mutlu mu sanıyosun canım benim, Allah can sağlığı versin herşey oluyor inan, sende inşallah çok yakında anne olursun tüm isteyenler gibi.

Son düzenleme:
canım egzersize devam :) akşam yaptıklarımı yarın yazarım cnm teşekkür ederim :)

tamam kuzum benim, yarın okurum bende inşallah.
konuyu açtık artık yüzüme bakmıyorsun :KK1: neyse artık peşinden koşturacak kerata anlaşıldı =) görüşürüz canım yarın.

gülüm sen eşin için ne kadar strese katlanıyorsun, senin gibi eşi olduğu için bile tek başına hiçbirşey yapmadan mutludur eşin emin ol, numara değil, eşini çok seven, bu kadar düşünen bir insansın sen ve kendine haksızlık etme lütfen, tamam çok zor , çok yoruldun biliyorum anlıyorum, inan hepimiz geçtik bu yollardan, ama kendine eziyet ederek yada acıyarak biryerlere varamazsın, ne kadar kötü kadınlar var mutluyken mutsuzluk çıkaran, yetinbmeyi bilmeyen, lütfen kendine haksızlık etme, son çok değerlisin, bunu unutma.dualarımız sizinle ama lütfen sende olumsuz düşünmeyi bırak çok güzel ilerledin bak, neler var sen o hamile kadınların hepsi mutlu mu sanıyosun canım benim, Allah can sağlığı versin herşey oluyor inan, sende inşallah çok yakında anne olursun tüm isteyenler gibi.

inş yok umutsuz degilim artık o kadar aparat girdiyse pnste girer gircek girmek zorundaaa!!!!!!

ama malesef işte bu büyüklerin hatası hep ayıp hep ayıp hiç anlatmazlar açıklamazlar çilesini biz çekiyoz

utanmakdan cnm ben regl olduğumda bile anneme zor söylemiştim taa ki bu konular nerdeee

tamam kuzum benim, yarın okurum bende inşallah.
konuyu açtık artık yüzüme bakmıyorsun :KK1: neyse artık peşinden koşturacak kerata anlaşıldı =) görüşürüz canım yarın.

canım sen burdasın diye arkadaşlara yazdıklarını da okuyorum cnm öyle deme burdayım şükür yanında :)

o pns ne zaman vajinaya girerse işte o zaman aştım demektir biliyorum az kaldı allahım ne olur yardım et yalwarırım rabbim

o pns o vajinaya girecek, bu yüzükte kiminse sahibine verin ayıptır ülen =) azcık gülün yahu.gidicem yüzünüzün güldüğünü göreyim.

canım bu sayfa aparatsız başarmak için açıldı aslında, tabi egzersizle ilerlemek isteyen arkadaşlarada destek oluyoruz isterlerse. tabi bu konuda benden bilgili arkadaşlar var, ben egzersiz yapmadığım için.ama belli bir mantığı yok amaç acı hissetmeden oraya birşey girebileceğine beynini ikna etmek.

Çok haklısın kkaderim...Ben de egzersiz yapmadan yeneceğim inşallah...İNŞALLAH...

ama malesef işte bu büyüklerin hatası hep ayıp hep ayıp hiç anlatmazlar açıklamazlar çilesini biz çekiyoz

canım onlarada öyle öğretilmiş ne yapacaksın, ama bence cinsellik aile ortamında öğrenilecek birşey değil bilmiyorum ki çok aşırı baskıcı bir ailem yoktu benim ama tabi bazı konularda ayıptır ama onlar ne yapsın.bana annem hiç aaa ayıp bak sakın ha demezdi, ama işte hastalığımızda falan ped almaya çekinirdik. bu tamamen yapısal gibi geliyor bana, onlar ahlaklı yetiştirmeye çalışıyor yazık ne yapsınlar, bak şöyle düşünün bu vaji daha çok eğitimli kadınlarda görülüyormuş, buda bence bizim birşekilde sağdan soldan abuk subuk duyduğumuz muhabbetlerden gibi geliyor bana, mesela bizde bir yurt arkadaşı vardı sus dedikçe anlatan cinsten, benim korkularımın kaynağı odur mesela, yoksa hangi ailede cinsellik konuşulur ki.bence çevrenin vebalini aileye yüklemek doğru değil.

X