canım sen burdasın diye arkadaşlara yazdıklarını da okuyorum cnm öyle deme burdayım şükür yanında :)
hadi halay çekelimmmm
inş yok umutsuz degilim artık o kadar aparat girdiyse pnste girer gircek girmek zorundaaa!!!!!!
Çok haklısın kkaderim...Ben de egzersiz yapmadan yeneceğim inşallah...İNŞALLAH...
inşallah canım, egzersizden de gerekirse destek alınır, kendini sakın şartlandırma, ama önce bu yöntemle dene inşallah başka şeye gerek kalmadan olur ama bak hemen bırakmak yok, ben pes ediyordum olmuyor kayıyor yerini bulamıyorum diye, eşim bırakma sakın dedi diye devam ettim ve şükürler olsun ilk denemede oldu.darısı başınıza olsun inşallah.
AMİN....
Egzersiz yapmış olan bazı arkadaşlarımız p. denemesinde hüsrana uğradıklarını yazmışlar. Bu bile beyinde bittiğinin kanıtı. Bu egzersizler vajina genişlemesi esnemesi olarak düşünülüyor bazen fakat tek gayesi anladığım kadarıyla kapalı bir yer olmadığını farkettirmek...Bu nedenle aslında gezersizx yapılmadan da yenilebilmesi olağan...Allah en kısa sürede yenmemizi nasip eylesin...AMİNNN
şaka yapıyorum tatlım bende, gözümün önündesin biryere gitme bakıym =) şurda aparatınla oyna =) böyle işte basitleştirelim bence gözümüzde herşeyle dalga geçip eğlenceli hale getirelim.
şurda aparatınla oyna =) çok güldüm buna :)
gül diye söyledim canımın içi =)
işte bu, aynen öyle canım, beyinde bitmesi tabiki birde bak canım normal bir ilişkide kendini kasmamak , oranın kaygan olması, ayaklarını kapatmamak gerekiyor, bizde kayganlığı jelle ama ben hakiki zeytin yağı mümkünse kullanın diyorum, sonra bacaklarını kapatıyorsan üstte kontrol sendedir kapatamazsın ama namazda oturur gibi oturarak deneme yaparsın, birde kendini kasmamak içinde ıkınmak ve paniklediğinde durup,derin derin nefes alıp gevşemek,bir arkadaşım kahkaha atmakta işe yarıyor demişti, bende şuu yazmıştım, birisine platonik aşık olursunuz da, sonra böyle derin derin nefes alır iç çekersiniz ayyy dersiniz ya =) ayşen guruda tarık akana aşık olur ayyy anneee ne kadar yakışıklı değil mi =) der ya hani, o gevşekliği diyorum işteo gevşediğiniz anda hiç engel olmuyor acıda zaten yok. acıma nedeni kuruluk ve kendimizi kasmamız. popo yönünde değil dik itmemizde yerini bulamayıp bırakmamaıza neden oluyor, ama tavsiyem atlım istersen parmağınla yerini bulmaya çalış derim ben, bende çok itici bulurum ama eş parmağı tabi daha kolay oluyor ama bence yönünü sende bul derim.
Ben en son denediğimde de bi iki de olsa ilerlediğini hissettim ve bu esnada çığlık atmadığımı..Eşim de bunu hissetmiş çünkü ben şimdiye dek bacaklarımı kapatmadım hiç..titreme falan olmadı ama sanırım nefesimi tuttum doğal olarakta kastım kendimi eşim de ilerlemeye odaklı olduğu için canım yandı her defasında çığlık atarak bağırıyordumen son denememizde olmadı ama biraz ilerledikten sonra p. canım yandı o zaman bile bağırmadım dur dedim amacım kendimi gevşetip devam etmekti ama geçmişteki hüsranlar eşimi de etkiliyor sanırım erekte oluş hemen kayboluyor..devam edemedik bu nedenle ..Bakalım Allah büyüktür...
Ben en son denediğimde de bi iki de olsa ilerlediğini hissettim ve bu esnada çığlık atmadığımı..Eşim de bunu hissetmiş çünkü ben şimdiye dek bacaklarımı kapatmadım hiç..titreme falan olmadı ama sanırım nefesimi tuttum doğal olarakta kastım kendimi eşim de ilerlemeye odaklı olduğu için canım yandı her defasında çığlık atarak bağırıyordumen son denememizde olmadı ama biraz ilerledikten sonra p. canım yandı o zaman bile bağırmadım dur dedim amacım kendimi gevşetip devam etmekti ama geçmişteki hüsranlar eşimi de etkiliyor sanırım erekte oluş hemen kayboluyor..devam edemedik bu nedenle ..Bakalım Allah büyüktür...
işin püf noktası kasmamak zaten kasmasan olacak da nerdee bizdeki en büyük sorun bu hastalık bu zaten kasmak bende bacaklarımı kapatmam rahatım ama ucu giriyor sonrası takılıyor işte istemedende kastıgımı biliyorum oan ıkınıp bol nefes alıp vermek lazım doğumdakiler gibi o işe yarıyor canım..
sağol cnm ya dost edindik vaji için :)
canım demek ki yanlış yöne itmiş canın ondan acımıştır, popoya doğru aşağı eğimli itecek aklında olsun tamam mı? ama maşallah cesaretin için kutlarım seni, azminden birşey kaybetme yakında olacak inşallah. başlangıçta konuş sen dur dediğinde o bırakacağınızı sanıp anında sönebilir, o yüzden başta kararlı görsün seni, de ki bak dur dediğimde sende bana cesaret ver bırakmayalım olacak de bende zaten dur dediğimde kendimi rahatlamak için söylüyorum bırakacağımı düşünüp hayal kırıklığına uğrama, beraber aşıcaz falan diye sen ona o ana cesaret versin. başlangıçta konuşursan bırakacak diye düşünmez o esnada arkası gelecek diye düşünür.sürekli olacak canım aferin bak iyi gidiyorsun diye cesaret versin eşin.
Bunu da burda okumuştum ilk olarak..açı olayını yani..olabilir..bunu anlattım eşime..dur deme sebebimi de anlattım..inşallah onda bir sorun çıkmaz benim yüzümden..
cesaret mi kaderim bende mi :))))))))))) gülesim geldi...ama buna da şükür ne diyelim :)
güzelim ben de çok cesur değildim inan bana sen bağırmıyorum diyorsun ya o bile benden cesur olduğunun kanıtı, eşimi iterdim ben mümkün değil hep bağırır ağlardım.zaten hepimiz inan bana en korkak kendimizin olduğunu sanırız, vajinismuslu herkes böyledir.mesela herkes şu cümleyi inanarak kurar, ben yaptıysam herkes yapar =)
Bunu da burda okumuştum ilk olarak..açı olayını yani..olabilir..bunu anlattım eşime..dur deme sebebimi de anlattım..inşallah onda bir sorun çıkmaz benim yüzümden..
cesaret mi kaderim bende mi :))))))))))) gülesim geldi...ama buna da şükür ne diyelim :)