- 1 Kasım 2013
- 4.545
- 4.920
mavi kurdelalı olan benim
çok havalısın tatlım :) pembede bana çok yakışmış hehe :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mavi kurdelalı olan benim
merhaba canım sen yenılerdensın sanırım.ne asamadasın tam olarka blmıyorum ama ınankı hıc bırsey yokkk bosuna gecen zamanlarımıza yazık.ben bumuymus dedım gercekten bızı tamamen korkutmuslar acı kan dıye....halbukı alakası yok tamamen kendını kasmakla alakalı o zaten esnek bır yapıda..oyuzdennn azımlı olursan basarılı olcağına ıananıyorum en yakın zamanda..bız elımızden gelenı yapmaya hazırız
mrb canım ben anestol pomad kullandım faydasını gördüm şükür o ve zeytinyağı ile yendim.kuzenim de anestolla yendi belki sende de etkili olabilir bi dene istersen canım.ilk sürünce biraz yakıyor 1-2 dk sonra yanması da hemen geciyor.
çok havalısın tatlım :) pembede bana çok yakışmış hehe :)
ilk sürünce biraz yanma oluyor ama 1-2 dk sonra hemen geçiyor canım çok şükür hiç yan etkisi olmadı bende. bünyeden bünyeye değişiyor galiba.yarısı zeytinyağı ile oldu sonra devamını getiremedim bir hafta kadar egzersiz yaptım sonra anestol ile işlemi tamamladım canım :) inşallah herkes biran önce kurtulur dualarımdasınız..
deniycem de acaba fiyatı ne kadar bu ilaçilara dünya para verdk hiç biri işe yaramadı
=)) pembe sana yakışmışta mavi beni genç mi göstermiş ne yaşıma çok uymamış mı nedir? birde böyle bak
ama pembe sana daha çok yakışıyor
canım anestol çok ucuzdu diye hatırlıyorum 4 lira falandı.
ilgilendiğin için teşekkür ederim cnm ben daha yeni buldum siteyi çalışmalara da başlayalı bir hafta oluyor 1 parmak daha sonra 2 parmak bitirdim egzersiz yapıyorum arada eşle deniyorum halledeceğime inanıyorum şükür :)
ne demek canım... bende 2 pamak deneyıp es denmesınde basarılı olmustum bıraz daha egzersız yaparsın tamamen yenersın cnm az kalmıs
deniycem de acaba fiyatı ne kadar bu ilaçilara dünya para verdk hiç biri işe yaramadı
sakinleştirici şurup ve anestola 18 lira verdim canımçok pahalı birsey değil.birsey kaybetmezsin bi dene derim
bugun normal deneme yapayım olmazsa alcam zaten
anestola gerek kalmadan inşallah yenersin canım
sen zaten gençsin ben öyle tahmin ediyorum hem bu kadar enerji yardım hissi gençleştirir mavide güzel cnm :) ben gündüzleri egzersiz yapamıyorum ya bakıyorum sadece burayı boş lafla doldurmak istemiyorum kujum azcık okuyup yazmıyım bari hehe :) durmadan yazasım geliyor da :)
bide bide o kadar yağ kullanıyoruz ki canım zeytin ağacı çıkacak içimde :)
inş bende artık bitsin ve bi bebegim olsn istyrm 1 bucuk sene oldu ya
teşekkür ederim bugun pns boyutunu rahat alırsam es denemesi yapmayı düşünüyorum
vajinismusu yenmeye çalışan , özelden msjlaştığımız kızlara yine özelden buranın linkini atmayı unutmayalım arkadaşlar ben jet hızıyla haber salıyorum 4 bir yana