öyle yapmak zorundayım, anneanne yanımızda olsun diye =)) hayırlısıyla tabi, onlar sağ salim sağlıklı olsunlarda.o zaman sıkı çalış eylülee bacım...
boşver burda olman hayırlı ki mailler gelmişşş inşallahhh dertlere dermanda yardımcı olmuşundur....
ceceme gelince o yazları kaçar
kolay geleee herkeseee ben çok laflamıyımmm bol egzersizli dertsiz günler diliyorum tüm bacılarıma
iyi çalışmalar o halde bacımmm yakınlarda olan anne en makbul annedir :)öyle yapmak zorundayım, anneanne yanımızda olsun diye =)) hayırlısıyla tabi, onlar sağ salim sağlıklı olsunlarda.
valla elimden geleni yapıyorum inşallah birilerine vesile olabiliyoruzdur.
cecem tatil yapıyor desene =)) inşallah kurtulmuştur da o da hamiledir =))
sağolasın canım görüşürüz.
iyi çalışmalar o halde bacımmm yakınlarda olan anne en makbul annedir :)
onun için iyi çalışmalar diliyorum
ceceme de inşallah öyledir diyorum ne diyimmm kaçak gelin o
ben 3. boy aparatla egzersiz yapabiliyorum canım ama biraz tahriş etmişim doktorum ara vermemi söyledi aslında sorun yok yapabiliyorum aparatın uzunluğu rahmime dayanıyo uzunlukta sorun yok ama kalınlığı Penis kadar değil tabiki o yüzden kalınlıktan çok korkuyorum canım aciycak gibi geliyo
Kizlar ben aparatlada calistim. Penis aparattanda parmaktanda cok daha rahat oluyo. Korkacak bir sey yok. Aparat oluyosa penis hayli hayli girer
gerçekten daha mı kolay ben parmak ve aparatla çalışabiliyorum ama penis denemesi yapmadım henüz korkuyorum
evet tatlım. hatta şöyel anlatayım : parmakta kemik var sert bir yapı. aparat dediğimiz eğilip bükülme özelliği yok sert bir materiyal. Ppenisin en sert hali bile aparat veya parmaktan daha rahat. Kesinlikle rahat olun
arkadaşlar mrbaranıza daha güzel bi durumla katılmak isterdim ama bende vajinismus denen durumdan dolayı katılıyorum. internette araştırma yaparken buldum bu siteyi yararlı olacağını düşündüm paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim şimdiden yalnız olmadığımı öğrendim bi nebze rahatladım. 1,5 aylık evliyim ve yapamıyorum arkadaşlar . bana yardımcı olmanızı istiyorum. Doktora gitmedim hiç niğde de yaşıyorum ve burası çok küçük doktorlarda çok kaliteli değil. doktora gitmekte istemiyorum açıkçası ben yapamıyorum demek küçük düşürücü geliyor. 28 yaşındayım severek evlendim son 2-3 haftadır mutsuz gidiyor evliliğim evlendiğime evleneceğime pişmanım acıkçası sebep derseniz elle avuçla tutulacak bi sebep yok.otorup dertleşip konuşmuyoruzda. Sorunun bu durumdan kaynaklandığını düşünüyorum. eşim o iş için zorlayıcı ya da küçük düşürücü davranmıyor ama ikş tarafında gerildiğini hissediorum.
Canim zeytin yagini dene iliskiye gireken bak sikma kendini ve ıkın senin yine az sure ben bu sayfa sayesinde kurtuldum doktorlarin hepsi care bulamiyor zaten milyarlaca para gidiyo doktor doktor gzeken tabi ii olan doktorlar var ama fazlasiyla pahali dedimi yap cnm ins kurtulursun
inşallah canım parmağımızı sokmadan yapamazmyız parmağımı sokabilsem o şey de girer herhalde. acımıyor deniyor ama acıyor. bizde bir yere kadar giriyor sonra sanki bir duvar var o duvarı serbest bırakıp ilerleyemiyorum. ilerlemesi için eşim zorladığında da acıyor. bir yerlerde hata yapıyoruz galiba anlamadım nerde yapıyoruz. kücücük çocuklar bile yapıyor ben yapamıyorum bütün evli kadınlar bana itici geliyor millette ne şey varmış, nasıl dayanıyorlar diyorum
inşallah bende yenmeye çalışıyorum çok iğrenç sıkıcı bir durum durup durup sebepsiz yere ağlamak geliyor içimden. birde zeytinyağını deneyeyim. içine parmak sokmadan da olur mu dersiniz. acımıyor mu gerçekten ben sıktığım için mi acıyor(
Arkadaslar hic korkmayin inanim yapamacak olsam asla ben yapamzdim 2 bucuk sene ugrastik bu hastalikla cok sukur 14 subat sevgililer gununde esime en guzel hediyeyi vererek bi iliskiye girdkk korkmayin o an beyninize kendiniz hukmedin telkin verin surekli olcak bu ufacik cocuklar bile yapiyo bakin ben kimseden yardim bile almadim sadece en basta kaderimin yazdigi metni okudum bikmadan usanmadan sonuna kadr defalarca ve hic egzersiz yapmadim sadece bi kere karsima ayna aldim parmagimi zeytin yagi yaptim anlqmdan bir anda girdi o an cok duygusallastim ve olacagina inandim. Esim cok destekti ama artk oda yorulmustu birsey demiyordu ama ben oyle hissediyordum belki de gel dedi 14 subat gecesi odamiza gittik ve on sevismeyi cok uzun ttuutuk arkadaslar ben kendimi rahat hissedene kdr sonrada guzelce yag yapip denedik o arada kendimi telkin ettim hep ve girmeye calisirken hep ikindim oyle yaziyor cunku kaderim ikinin diyo o arada sikamadginiz icin giryo arkadaslar ben ve esim o gece gozyaslari icinde olduguna inanamadik ve olmsutu cok sukur rabbime uzun ayrintili yazdim sizde bikmadan usanmadan ve ertrlemden bu isi bitirin kardeslerim lutfen ailenizi tehlikeye atmayin yuvanizi bitirin bu isi allah hepinizin yardimcisi olsun hepinizi opuyorum kocman sevgiler buradsn tekrar kaderime dualarimi iletiorum tekrar allah razi olsun...
merhaba arkadaşım geçmiş olsun henüz çok yeni olmanız çok iyi çünkü korkularınız daha az olur, zaman geçtikçe gereksiz korkularınız artmaya başlar o yüzden biran önce inşallah hep beraber üstesinden geliriz bu sıkıntının.hiçbirşeyi sormaktan çekinmeyin. konu mahrem ve hassas belki ama bizi bizden başka kimse anlamıyor inanın.arkadaşlar mrbaranıza daha güzel bi durumla katılmak isterdim ama bende vajinismus denen durumdan dolayı katılıyorum. internette araştırma yaparken buldum bu siteyi yararlı olacağını düşündüm paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim şimdiden yalnız olmadığımı öğrendim bi nebze rahatladım. 1,5 aylık evliyim ve yapamıyorum arkadaşlar . bana yardımcı olmanızı istiyorum. Doktora gitmedim hiç niğde de yaşıyorum ve burası çok küçük doktorlarda çok kaliteli değil. doktora gitmekte istemiyorum açıkçası ben yapamıyorum demek küçük düşürücü geliyor. 28 yaşındayım severek evlendim son 2-3 haftadır mutsuz gidiyor evliliğim evlendiğime evleneceğime pişmanım acıkçası sebep derseniz elle avuçla tutulacak bi sebep yok.otorup dertleşip konuşmuyoruzda. Sorunun bu durumdan kaynaklandığını düşünüyorum. eşim o iş için zorlayıcı ya da küçük düşürücü davranmıyor ama ikş tarafında gerildiğini hissediorum.
yok yok parmağı kafanızda büyütmeyin, bende çok korkmuştum ama zeytinyağı azıcık vajina görsün sonrası zaten tereyağından kıl çeker gibi =) eşinizden yardım alın, kendi kendinize yapmaya çalışmayın.parmağımızı sokmadan yapamazmyız parmağımı sokabilsem o şey de girer herhalde. acımıyor deniyor ama acıyor. bizde bir yere kadar giriyor sonra sanki bir duvar var o duvarı serbest bırakıp ilerleyemiyorum. ilerlemesi için eşim zorladığında da acıyor. bir yerlerde hata yapıyoruz galiba anlamadım nerde yapıyoruz. kücücük çocuklar bile yapıyor ben yapamıyorum bütün evli kadınlar bana itici geliyor millette ne şey varmış, nasıl dayanıyorlar diyorum