- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
merhaba,
oncelikle bu sayfayı actığınız için cok tesekkurler kkaderım.bu vajı sorununu 8,5 yıldan sonra 2 gunde zeytınyağ ile aştık.ilk sayfadaki yazını en az 30 kere okudum ilk önce beynimde bitti . 4 kilo çocuğun oradan cıkabiliyorsa o mu giremiyecek diye beynimde yer edindim ilk önce aynen yazdığın gibi eş parmağı ardından aparat ve p...denedik ilk akşam pozisyonu ayarlayamadım ama bu gece sadece aparat ve p... denemesi ile aştık hatta tam bir ilişki de yaşandı.
herkesin yazılarını 48 sayfa okudum sadece ertelemeyin azcık cesaret hiç acıma yanma yok ve gerçekten bu kadar kolay olduğuna inanamayacaksınız.sadece inanın herkes yapailiyorsa bende yaparım diye düşünün ve sabırla inat edin yarım saat -1 saat vazgeçmeyin lütfen.ve mutlaka aparatın ardından p....denemesi yapın o aparatttan daha kolay.
kkaderim tuttuğun altın olsun ne dileğin varsa allah kabul etsin kardeşim paylaştığın bilgiler ve arkadaşları yönlendirmelerin ile direk bu bilgilerle aştık.çok ama çok çok teşekkürler.
=))) bugün çok güzel başladı günüm 3 güzel haberle Allahıma şükürler olsun hepte böyle gitsin bundan sonra.
gerçekten çok mutlu oldum gözünüz aydın arkadaşım güzel dualarınız güzel yüreğiniz için de Allah razı olsun inşallah.dualarınızı eksik etmeyin benimde dualarınıza ihtiyacım var. ve herzaman sormak istediğiniz konuşmak istediğiniz birşey olursa lütfen çekinmeyin.