Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar herkes iyi mi nasılsınız ne durumdasınız?
Kaderim bana yardım et ne olur
Evleneli 1 ay oluyor her gün denedik olmadı
Eşim 2. Haftamızda senin iyi olman daha önemli istersen bir doktora gidelim dedi kabul ettim
Kızlık zarım septalıymış yani ortası delik ama bu deliği ikiye ayıran bir doku parçası mevcut
Doktor ister operasyonla halledelim istersende eşinle dene karar senin dedi ben operasyon istemedim eşimle bana anı olmasını istiyorum aslında
Başlıyoruz ıslanma bilmem ne her şey oluyor ama tam p ucu oraya geliyor vajinama sanki binlerce iğne batırıyorlar bir kere sabrettim 3 damla kan geldi ama bozulmadı büyük ihtimalle zedelendi yoksa doktor bozulmuş derdi
Bu septalı kızlık zarları yüzde bir rastlanan bir durummuş
Ne yapmam lazım
Kayganlaştırıcı yağ kas gevşetici alkol bir sürü şey denedik yapamıyorum o iğne batması hissi beni mahvediyor çok acı verici gerçekten
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben başka 1-2 doktora daha görün derim. Bazen doktorlar malesef para uğruna operasyon yapma yoluna gidebiliyo. Farklı doktorlara görün eğer hepsi aynı şeye derse o zaman doğrudur bence.
kızlar herkes iyi mi nasılsınız ne durumdasınız?
Kaderim bana yardım et ne olur
Evleneli 1 ay oluyor her gün denedik olmadı
Eşim 2. Haftamızda senin iyi olman daha önemli istersen bir doktora gidelim dedi kabul ettim
Kızlık zarım septalıymış yani ortası delik ama bu deliği ikiye ayıran bir doku parçası mevcut
Doktor ister operasyonla halledelim istersende eşinle dene karar senin dedi ben operasyon istemedim eşimle bana anı olmasını istiyorum aslında
Başlıyoruz ıslanma bilmem ne her şey oluyor ama tam p ucu oraya geliyor vajinama sanki binlerce iğne batırıyorlar bir kere sabrettim 3 damla kan geldi ama bozulmadı büyük ihtimalle zedelendi yoksa doktor bozulmuş derdi
Bu septalı kızlık zarları yüzde bir rastlanan bir durummuş
Ne yapmam lazım
Kayganlaştırıcı yağ kas gevşetici alkol bir sürü şey denedik yapamıyorum o iğne batması hissi beni mahvediyor çok acı verici gerçekten
Sanki kasıklarımı tırmalıyorlar ki sadee p ucunun birazı giriyor kendimi çok kötü hissediyorum Allahtan eşim çok anlayışlı sen daha önemlisin deyip beni hep sakinleştiriyor kimi zaman sadece ön sevişme yapıp uyuduk kendimi suçlu hissediyorum o ise hep saçımı okşayıp üzülme diyor ben olmasını istiyorum ama inanın çok çok çok acıyor binlerce iğne batıyor ayak parmak uçlarıma kadar sızlıyorum (
hoşgeldin canım soru sormaktan çekinmeyin hiçbiriniz,yeter ki aklınızda artık hiçbir yanlış korkmanıza neden olacak bilgi olmasın. kısa sürede üstesinden gelirsiniz Allahın izniyle.slm arkadaşlar bende katıldım aranıza okuduklarim ve tecrübeleriniz inşallah bana da fayda sağlayacak
Canım öncelikle teşekkür ederim ama bu gittiğim doktor senelerdir annemin gittiği hatta beni ve kız kardeşimi doğurtan doktor :) bir üniversitede kadın doğum hakkında hocalık bile yapıyor para için dese istersen eşinle dene demezdi
Doktoruma güveniyorum prof zaten ondan başkasınada açabileceğimi düşünmüyorum ben 25 yaşındayım 23 yaşında kız kardeşim var o da korkmaya başladı benim bu yaşadıklarımdan sonra evlenmeyi düşünüyordu abla vazgeçsem mi diyor :)) allahım yardım etsin inşallah başarırım
Arkadaslar birkac gundur giremedim..nasilsiniz umarim herkes iyi noktalara geliyordur..ben yendim ancak zorluk cektigim noktalar var ama gene de yardimci olabilirim isteyen herkese..
hoşgeldin canım soru sormaktan çekinmeyin hiçbiriniz,yeter ki aklınızda artık hiçbir yanlış korkmanıza neden olacak bilgi olmasın. kısa sürede üstesinden gelirsiniz Allahın izniyle.
ben 3. boy aparatla egzersiz yapabiliyorum canım ama biraz tahriş etmişim doktorum ara vermemi söyledi aslında sorun yok yapabiliyorum aparatın uzunluğu rahmime dayanıyo uzunlukta sorun yok ama kalınlığı Penis kadar değil tabiki o yüzden kalınlıktan çok korkuyorum canım aciycak gibi geliyo
bacımmmm bu arada görünce yazmadan geçemedim işi sıkı tutmuşun böyle bir konuyu yenileyerek açtığın için eskilerden çokkk eskilerden biri olarak ben teşekkür ederim.... bu arada kızlar cidden hepiniz egzersizlere hız verin yaz bunun için en güzel mevsimlerden bence ramazan dahi olsa sahura dek en azından yarım saati kendinize ayırın sonra duşunuzu alır yaparsınız sahurunuzu... ayyy eski günler aklıma geldi ALLAHIM HEPİNİZE azimle bu illetten kurtulmayı versin....arkadaşlar konumuzun kapandığı sırada yenipte bana mail atan arkadaşlarım yada diğer siteden yazanlar isterseniz listeye isminizi ekletebilirsiniz arkadaşlar, yendiğiniz tarihi söyleyerek.
canım benim Allah razı olsun desteğin için. baktım başkası değil kendimizi kardeşlerimizi cezalandırmış oluyoruz, bu tür konulara, paylaşımlara kim ne derse desin, kızların ihtiyacı var. pireye kızıp yorgan yakmayalım dedim. kpss yüzünden çok aktif değilim bu aralar ama, sınav bitsin yine sabah akşam mesai yapıcam burda zevkle =)) canım arkadaşım inşallah sende uğur getirirsin kızlara =)bacımmmm bu arada görünce yazmadan geçemedim işi sıkı tutmuşun böyle bir konuyu yenileyerek açtığın için eskilerden çokkk eskilerden biri olarak ben teşekkür ederim.... bu arada kızlar cidden hepiniz egzersizlere hız verin yaz bunun için en güzel mevsimlerden bence ramazan dahi olsa sahura dek en azından yarım saati kendinize ayırın sonra duşunuzu alır yaparsınız sahurunuzu... ayyy eski günler aklıma geldi ALLAHIM HEPİNİZE azimle bu illetten kurtulmayı versin....
inanın , bırakmayın,çalışın yeter... sonrasında bir evladın hisssiyle yaşayacağıınız o büyük mucize için ha gayret diyelim....
hepinizin şimdiden vaji illettini yenmiş adaylar olarak kutluyorum
biliyorsun diğer topic de sıkıntılar oluncak ben tamda o pireye kızıp yorgan yakanlardan olmuştumm... neyse güzel diyelim güzel olsun burada inşallahhh desteklerimizi paylaşmak ümidiyle... sana da kolay gele son oturum kaldı kpss de inşallah gönlünce olur herşey bacım....canım benim Allah razı olsun desteğin için. baktım başkası değil kendimizi kardeşlerimizi cezalandırmış oluyoruz, bu tür konulara, paylaşımlara kim ne derse desin, kızların ihtiyacı var. pireye kızıp yorgan yakmayalım dedim. kpss yüzünden çok aktif değilim bu aralar ama, sınav bitsin yine sabah akşam mesai yapıcam burda zevkle =)) canım arkadaşım inşallah sende uğur getirirsin kızlara =)
biliyorsun diğer topic de sıkıntılar oluncak ben tamda o pireye kızıp yorgan yakanlardan olmuştumm... neyse güzel diyelim güzel olsun burada inşallahhh desteklerimizi paylaşmak ümidiyle... sana da kolay gele son oturum kaldı kpss de inşallah gönlünce olur herşey bacım....
mesailerinde şimdiden başarılar inşallah destekçiniz olacağımdır .....
bu aradaaaaaaa kızzzzzzzzzzzzzz cecemmmmmmmm sen ne yapıyonnnn allahasennnn okuyunca yaz gurbannnn
özledim seni
o zaman sıkı çalış eylülee bacım...evet ben 1 ay çok kızdım buraya hiç gelmem derken, kızlardan özel msj mail falan geldi, bende tükürdüğümü yaladım tabiri caizse =))
sağolasın tatlım ben eylülde giriyorum önlisans ım.
cecem kayıplara karıştı =))