aynen canım hadi bi gayret :)) destekcinim iyi haber bekleyenimmÇok haklısın denemeden bunu bilemem belkide kendimi boşuna zorluyorum denesem belki hemen olacak bitecek bu iş en kısa zamanda deneyeceğim inşallah ilaç gibi geldin bana allah razı olsun senden rabbim ne muradin varsa versin bizim için saatlerini ayırıyorsunuz
allah razı olsun kkaderim canı gönülden bizimle ilgilendiğin için çok mutlu ol :124::124::118::118:
Çok haklısın denemeden bunu bilemem belkide kendimi boşuna zorluyorum denesem belki hemen olacak bitecek bu iş en kısa zamanda deneyeceğim inşallah ilaç gibi geldin bana allah razı olsun senden rabbim ne muradin varsa versin bizim için saatlerini ayırıyorsunuz
aynen canım hadi bi gayret :)) destekcinim iyi haber bekleyenimm
evet canım arada eş denemesi yap, ama pes etmek yok olmadı ertesi gün biraz daha uğraş bak güzelim , sadece yerini bulup birkaç püf noktasına dikkat ettiğin zaman, püf nokta dediğimde hani kayganlık iyi sağlanmış olsun, ıkınmayı unutma vajinanın eğimli olduğunu unutma, pns dik değil eğimli iteceksin falan ilk sayfada yazdığım şeylere dikkat et yeter ki.
amin canım cümlemizin inşallah.
kızlarrr banada dua edinnn eşimin yanına gidecem inşallah deneyecemm ayy çok heyecanlıyımmm
kızlarrr banada dua edinnn eşimin yanına gidecem inşallah deneyecemm ayy çok heyecanlıyımmm
rabbim kolaylık versin :))
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım allah yardımcınız olsun
aminn canım siz naptınız gelişme yok mu
Arkadaslar sizdede bir yirtilma acisi hissi oluyormu?
oluyor canım rahat ol o herkezde oluyor zamanla deniye deniye o histe yavaş yavaş ortadan kalkıyor bende de her denemde oluyor yani özellikle o dar olan bölgeye geldiğimde oluyor maalesef..
oluyor canım rahat ol o herkezde oluyor zamanla deniye deniye o histe yavaş yavaş ortadan kalkıyor bende de her denemde oluyor yani özellikle o dar olan bölgeye geldiğimde oluyor maalesef..
yap ravzaa hatta adetten sonra daha kolay oluyor muş canim hatta gunde üç kere falan calis ben òyle çalisiyordum canim sana özel dua etcem insallah allah yardimcin olsun canim