- 2 Mart 2012
- 805
- 797
merhaba arkadaşlar,
dün gece penisi tamamen almayı başardım.
Haziranda evlendim. Başlarda hep olur diye üzerine düşmemiştik.
Baktık olmuyor. 23 eylülde egzersizlere başladım.
önce aynayla organımı inceledim. Ben hiç tanımıyormuşum meğer organımı.
ıkınınca açıldığını fark ettim.ilk olarak bi kulak çöpü aldım elime. ıkındım sadece pamuklu olan kısmı girdiğinde sanki dünyalar benim olmuştu. Sonra yavaş yavaş tamamını aldım kulak çöpünün.
Sonra 1 yaprak havlu peçeteyi katladım enlemesine streçledim. Zeytin yağıyla yağladım. Inanmıyorum bu da oldu.
Sonra 2 yaprak havlu kağıt, 3 yaprak, 4, 5 derken böyle gitti.
Her defasında aparatlarımın en uzunluğunu ölçüyodum. 5 cm oldu, 6 cm oldu, 7 cm oldu, 8 cm oldu 9 cm oldu. Derken 10 cmlik bir aparat yaptım. Bunu girdirmede epey zorlandım. Bi arkadaşımız aparatın ucu ince olsun demişti. Ucu ince olacak şekilde aparatımı tekrar yapmıştım. Eveeeeeeeeeeeet bu da olmuştu. Parmak hep ürkütücü gelmişti. Bi deniyim bakalım dedim. Elimi iyice yıkadım. Yağladım. Orta parmağımı çok rahat aldım. Sonra hem orta hem işaret parmağımı denedim. Eveeeeeet o da olduuu.
Artık 2 parmak 2 boğum çok rahat alabiliyordum. Tabi bu arada eş denemelerimiz oluyodu ama sonuç hep hüsran.
Eşime dedim hakimiyet bende olsun. üste ben oldum sırtım eşime dönük. Yağladım vajinamı baya bi uğraş sonucu baş kısmını alabildim. Bıraktık. Bi kaç kere daha böyle oldu. Ama umutluydum hep baş olursa devamı gelir inşallah diyodum.
Son olarak dün sabah kendimi şartlandırdım. Bu gece bu iş olacak diye. Yani işi beynimde bitirdim. Güzel telkinler verdim beynime. Yarın tatil rahat rahat yaparız diye. Hatta buraya da yazmıştım. Gece oldu. Beynimde bitirdim ya işi oldu sayıyorum artık. Eşim sırtıma dönük. üsteyim. önce 10 cmlik aparatı soktum sonra 2 parmak 2 boğumu yaptım sonra başladık. Baş kısmını alıyodum zaten. Sonra ıkındım kuvvetlice ıkınırken baskı uyguladım. Milim milim girdirdim veeeeee olduuuuuu. Tabi bu çalışma 1 saat kadar sürdü. Egzersizlere başladığım da 3 ay kadar sürdü. 3 ayda yendim yani. Ama inanıyorum 1 haftada çok kolay yenilairdi. Iş gerçekten beyinde bitiyor. Baskı oldu evet ama asla acı değildi. Ve kırmızıları daha göremedik :)
hikayem böyle işte arkadaşlar. Başta kaderim olmak üzere bütüüüün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.allah hepinizden razı olsun. Gönlünüzün muradını hayırlısıyla versin. Yenemeyen arkadaşlarım da tez vakitte yensinler inşallah. Rabbim yardımcıları olsun.
:92::92::92::92::92::92::92::92::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124:
geçmiş olsunn hoşgeldin
Son düzenleme: