- 29 Kasım 2010
- 370
- 375
canım denemeye devam et, panik olma hiç çok normal yaşadıkların, ve illaki çözeceksin, burda 2 yıldır, 5 yıldır çözemiyorum diyen arkadaşları okuyup sakın korkmayın, onlarada sorabılırsınız, bukadar uzamasının tek sebebi ertelemek.. bak yenenlerin yazılarını takıp et sık egzersiz yapanlar hep.. hem parmak işe yarayacak yada pozisyon kesin olacak diye birşey yok, yavaş yavaş tanı kendini, kendi rahat yönunu ayarla, bak ben yeneli çok oldu ama hala belirli pozisyonlarım var. yavaş yavaş olacak merak etme,birde egzersiz yapacağm diye vajıyı yorma, yani sıkıyoruz kendizi tahriş olabiliyor.. ne zaman istesen yaz , bu çaban boşa gitmesin, bu kararlılık ile çok yakın çözmen inşallah
canım teşekkür ederim desteğin için.. bir yılı geçti benimde .. ilk başta zaten bunun bir sorun oldugundan hebarim bile yoktu .. anlamam nerdeyse bir sene sürdü ya:) okuyorum da genelde eğitimli kadınlarda görülürmüş.. bazen diyorum cahil kalaydık da , herşeyi kendi kendime yapabilirim düsüncesi olmasaydı.. baksana bunu bile kendi kendimize çözmeye çalıyoruz.. kendimi bile kendim parmaklarım modundayım..kendi parmağımla o kadar zor gelmiyo(aslında bu bile çok zor..) ama eşinin parmağına gelince.. durrrr!!!! müdahale var!!! bana müdahale etme piskolojisi galiba!!!.. senin yenmene çok sevindim.. ne güsel burdaki kızlar yeniyor.. doktora da gittik ank da eroğluna.. şuan karşılayacak maddi gücüm yok.. hallederiz üç günde dediler .. ne kadar kolay söyleniyo .. demekki aslında o kadar kolay bunu çözmek diyorum.. inş.. bende .. bugünde deneyeceğim... zeytinyağı sen ne mübarek bir nimetsin!!