vajinismussuz günlere merhaba demek için....

:92::92::92::92::92::92::92::92::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124:
geçmiş olsunn hoşgeldin

Son düzenleme:
Sağol canım benim. Davullar vurulsun halaylar çekilsiiiiiiin
Hadi bakalım tey tey teeeeeeey hobaaaaaaaaa
:119::118:

Sağol canım benim. Davullar vurulsun halaylar çekilsiiiiiiin
Hadi bakalım tey tey teeeeeeey hobaaaaaaaaa
:119::118:

Tebrikler canim cok sevindim her yeneni gordugumde gozlerim doluyor darisi basimiza insallah ama ben artik umutsuz vaka olduguma karar verdim.. Rabbim bu dertdeki herkesi kurtarsin

kızlarrr banada dua edinnn eşimin yanına gidecem inşallah deneyecemm ayy çok heyecanlıyımmm

Allah yardımcın olsun arkadaşım, eğer zamanın varsa o zaman kadar egzersiz yap rahatlarsın fazla kendini zorlamadan.

kızlar yenenler sanki girmemiş gibi oluo mu sizdede inanamıorum ama oldu inanmak istiorm nasıl bi his yenenlere soruorum

canım aynen öyle doğru yere doğru kendini zorlamadan ilerlediğinde hiç olmamış gibi hissediyorsun , ben afedersin ama inanamadım oldu mu diye bakmıştım. gözünüz aydın.

Yendim arkadaşlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar, olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu az önce olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Yarın uzun uzun yazarım canlar. Herkese teşekkürleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee r

ohhh çok şükür canım çok sevindim gözün aydın, hakkaten dün diyordun bu gece bu iş bitecek diye, darısı diğer arkadaşlara olsun, sana da Rabbim başka sıkıntı vermesin inşallah.

:119::124::118: :119::124::118::119::124::118::123::119::124::118::119::124::118::119::124::118::119::124::118:

canım benim yine denedik yine o dar yer geçemiyoruz orayı canım altta üstte dene babam dene yok yok (

canım bahsettiğin dar yer neresi? şimdi biraz giriyor mu yoksa ilk girişte mi sıkıntı var?

Tebrikler canim cok sevindim her yeneni gordugumde gozlerim doluyor darisi basimiza insallah ama ben artik umutsuz vaka olduguma karar verdim.. Rabbim bu dertdeki herkesi kurtarsin

sana uzun uzun msj yazmıştım canım =( off ya kaydetmiştim hepsi gitmiş ne kadar da özenmiştim.

kızlarr az önce egzersiz yaptım yatağa yatarak yaptım bu sefer her zaman ayakta yapıyodum yatarken daha kolay oldu sanki çok rahat oldu yön olayını çözdümmmm bennn :)))

iyiyim kuzum sen nasılsın, 3 kalpli olmuşsun bebek yakındır hayırlısıyla =)

ay evett :) inşş yakındırr bu sefer olmasa bılee allahım inşş çok bekletmez beni :) bende yenı fark ettım 3 kalpli oldugumu :)

canım burda umutsuz vaka yok tamam mı? hepimiz aynı korkuları yaşadık, aynen senin gibi hiçbirzaman ömrümüz boyunca bunu aşamayacağımızı sandık, ve görüyorsun ki sadece ÖYLE SANMIŞIZ...

sende çok yakında inşallah benzer sözlerle birilerinin umutsuzluğunda, eski halini görüp sanki elinden tutsan çekip çıkaracakmışsın gibi hissedeceksin , çünkü öyle birşey ki, insana kendinden başka hiçbir canlı yardım edemez, sadece destek oluruz , sadece yol gösteririz ama sen inanmazsan, sen inad etmezsen , pes edersen olmaz.
biz ne kadar güçlü ne kadar mucizevi varlıklarız bir düşün, ndüşünsene o kadar sperm arasından seni oluşturacak sperm canlı kaldı, yani o kadar sperm arasından seni oluşturacak ulaştı hedefine.tamam yumurta ve sperm seni oluşturdu ama bir nevi sen değil miydin o hayatta kalmak için badi badi koşturan eee peki bu neyin karamsarlığı o zaman, seninde dünyaya gelmen bir mucize değil miydi,hiçbirşeyin imkansız olmadığının kanıtısın sen. Rabbine güven ona sığın ve elinden geleni yap , biz hep yanındayız, elini tutarız ama seni çekip çıkaramayız, senin tırmanman lazım o kör kuyudan.

kızlarr az önce egzersiz yaptım yatağa yatarak yaptım bu sefer her zaman ayakta yapıyodum yatarken daha kolay oldu sanki çok rahat oldu yön olayını çözdümmmm bennn :)))

işte bu süpersin canım, uzanaral daha rahat olur tabi, bacakları dizlerininden kırıp yana doğru çekersen hafifte başını biryere yasla rahat ol ve senin en çok sevdiğin gevşediğin şarkıyı söyle, egzersiz yaparken.

aynen öyle yaptım canım ama eş denemesinde nasıl pozisyon yapsam diye düşünüyorum malum kaç aydır ayrıyız eşimle aman dur ben bi egzersiz yapayım geleyim diyemem ki

ay evett :) inşş yakındırr bu sefer olmasa bılee allahım inşş çok bekletmez beni :) bende yenı fark ettım 3 kalpli oldugumu :)

=))) inşallah canım benim , isteyen herkese en hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.bekletmesin .

aynen öyle yaptım canım ama eş denemesinde nasıl pozisyon yapsam diye düşünüyorum malum kaç aydır ayrıyız eşimle aman dur ben bi egzersiz yapayım geleyim diyemem ki

eşinin yanında olacaksın değil mi canım bundan sonra? eğer öyleyse bir gün üstte başlarsın,olmadı pes etmek yok altta yanda yine üstte olana kadar hertürlü deneyeceksin ve bana kalırsa çok uzamak =)

=))) inşallah canım benim , isteyen herkese en hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.bekletmesin .

:) aminn canım benim buğün canım cok sıklıor yaa ev karanlık güpe gündüz böle olunca içim kararıyoo dışarsa bozuk braz

eşinin yanında olacaksın değil mi canım bundan sonra? eğer öyleyse bir gün üstte başlarsın,olmadı pes etmek yok altta yanda yine üstte olana kadar hertürlü deneyeceksin ve bana kalırsa çok uzamak =)

yok canım sadece hafta sonu birlikte olacaz kesin dönüşü şubatta olacak ama egzersizden sonra ilk kez eşimle birlikte olacaz inanıyorum olacak bu sefer inşallaahhhhh :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…