kıskandım heeeeeeee;
hiç beni böyle çiçekli böcekli halaylı oynamaklı kutlamadın eskidim ben tabi demi hi benimle ilgilenmeeeeeeeee :)))))))))))))
kıskanç bir agirosum ona göre kaderimmmmmmmm ben ne şansızım tam kurtuldum beraber kutlayalım dedim ertesi günü iple çektim konu kapandı, listeye adım yazılacak tarihi unuttum ahhhhhh ahhhhne dertli başım varmışşşşş
bu arada arkadaşımı da tebrik ediyorummm gözün aydın tatlım Rabbim devamını getirmeni nasip etsin snrasında da bebişler versinnnn hepimize ben çok istiyorumda ondan içten diledimmm inş. Darısı diğer arkadaşlarımın başınaaaaa
canım diğer sayfayada yazdım aynen ekliyorum.
canım benim kaç kişi kullandık öyle bir sorun olmadı hamdolsun, nasıl öldürüyormuş, iki kere kullandın bilemedin 3 denemede yeterli olur.korkma canım, sayfada da yazdım ya bir dr a sordum öneride bulunmadan önce, hiçbirşey olmaz vajiyi yensinler yeter ki dedi, mantar bile yapsa o kolay ilaçla düzelir hemen dedi, bu arada mantar enfeksiyonu, dar çamaşır kullanmaktan, hamilelik döneminde, bazı deterjanlarla yıkanan iç çamaşırları, bazen pedler bile mantar yapabiliyor ki sen vajinismusu atlattın hamdolsun, bu arada bak yendikten sonra kaç arkadaş hamile kaldı, mesela tv de dr lar hamilelik isteyenler deneme esnasında jel kullanmasın spermleri öldürüyor demişti, aynı mantıkla hamilelik istediğinde de yağ kullanma, ki zaten dediğim gibi zeytin yağı fazla kullanmana gerek yok.güvenin gelsin alış sonra kendi doğal ıslaklığına yavaş yavaş alışırsın canım.
evet ya o yön olayı çok enteresan bişey :) biz bazen sıkmaktan sopa gibi duruyorz, eşlerimzde bizden ayar bekliyor, arapsaçı oluyoruz sonra, düz duvara iteklemek gibi bir olay yaşayıp tahriş oluyoruz sonra, ilerlemiyor brtürlü,, eşlerinize söyleyin mutlaka, onlarda yazık ne bilsin vajilinin durumunu, yapınca olacak sanıyorlar .... bir süre sonra eşler yön bulmaya çalışıyor ozaman işe yarıyor, mutlaka eşler sopa gibi durmasın biraz çabalasın onlarda :)
günaydın kkaderim ve arkadaşlar :)) bugün pazartesı ve ben geldım adetım bitti bugun egzersız yapacam bakalım :) ama hala başlamamak için sürekli kendime iş cıkarıyorum :)
artıııııııııı z.yağı doğal olduğu için daha çok yumuşatma ve iyileştirme özelliği varç benim kardeşim bebekken çok pişik olurdu nelere kullanıldı işe yaramadı ama z.yağı ile 2 günde olay bitti. bende z.yağı kullandım hiç bir sorun olmadı arkadaşım.kaderimin yazdığı gibi mantar için çokkk etken var. çok özür dilerim gittiğin wc den bile kapabilirsin elinden kolundan geçere geçer de geçer sen içini ferah tut. hem sürekli kullanmıyorsun yenene kadar ve yendikten sonra 1-2 kere toplamda 3-4 kere ya oluyor ya olmuyor inan.
kkaderim canım bana bi çok yazmışsın maildenn ama deprem oldu ben çok korktum tamda deneme yaparkennn bi kaç gün tatil verdim artçılar oldu çünkü oyy ne kötüydüüü
=) canım benim işin gerçeği halay çekmiyordum bende =) çekmeyide bilmem ama arkadaş halay çekmiyor musunuz deyince, müşteri memnuniyeti açısındanbirkere denedim bakalım olmuş mu?
senin için hazırlanayım önce:115:dur elimde azıcık örgü vardı onuda bırakıym =)
en sevdiğin parçayı çalıyorum önce eşin ve seni dans pistine alıym
:123:
şimdi genç çiftimizi oturtmuyoruz hadi bakalımkasap havası
:119::124::119::124::119::124::119::124::119::124::119::124::119::124::119::124::119::124::119::124::119::124::119::124:
canım kıyamam ya valla Allah kolaylık versin o korkuyu bilirim zordur , heleki senin durumunda daha zordur,Allah birdaha yaşatmasın.kendini fazla zorlama ama bunun seni yıldırmasına da izin verme sakın.
Arkadaşlar yendiğime sevinemedim bu illeti :'( evet artık penis giriyor ama ilk denemede acı hissetmeyen ben artık acı hissediyorum. Özellikle eşim git gel yaptıkça resmen yaranın üzerine tuz basiyolarmis gibi hissediyorum. Hatta dün bu yüzden yarıda bıraktık :-( eşim içinde üzüldüm. Garibim kaldı öylece :'( acaba tahriş mi oldum bilmiyorum ama bildiğim tek şey git gellerde inanılmaz acım oluyor. Ne yapmalıyım sizce. Acaba kasıyor muyum hâlâ. Yoksa bu normal mi offf bıktım yaaa
senin artını yerim ben =)) çok güzel yazmışsın altına imzamı atmak isterim =)
canım kıyamam ya valla Allah kolaylık versin o korkuyu bilirim zordur , heleki senin durumunda daha zordur,Allah birdaha yaşatmasın.kendini fazla zorlama ama bunun seni yıldırmasına da izin verme sakın.
ayyyyyyyyyyy çok mutlu oldummmmmmmmmmmm;
ne kadar düşünceli arkadaşım var benim (ben yazdıktan sonra aklına geldi neyseeee) öyle sazlı sözlü olsun site ya bakkk neler olmuş gelinler varrrrr, benide unutmaaa tabi. kıskanırım ona göre. yalnız bayan iste bak süsü nerde olsak unutmuyoruzzzzz. tam bana göre bende kokoşluk vardır zaten. ayy ben çekerim halayı severim oynamayı vallaaa. ortada sen olmazsan darılırım kaderim. bilmem diyorsun ama maşallah döktürmüşsün
günaydın canım hiç erteleme aman sakın , günler nasıl akıp gidiyor biliyorsun farketmiyoruz bile.
güzel olan sensin bebeğim ne demek senden öğrendiklerimi yazıyorum hepside gerçek arkadaşlarım korkmasınlar içleri rahat olsun diye not ekledim sana yardımım olsun az istedim çok yoruyoruz seni. bende mühürümü bastım z.yağı zararsızzz. herşeyin azı kar çoğu zarar dozunda oldukça hiçççç bişi olmuyor.
canım azıcık adapte olayım bi kaç gün denemelere devam sonra nasılda odaklanmıştım bu haftasonu bitecek diye nasip başka zamanaymış hakkımızda hayırlısı sağolasın kujum desteğin için
canım merak etme biraz önce bayagı egzerız yaptım tabı kı de zeytınyagı ıle 2 parmak bırlıkte tamamen alabılıyorum bakalım hayırlısı
o zaman benden iyisin tatlım =) ben 1 yıl önce yendim ama daha yakın zamanda tek parmağımı denedim ancak oldu, iki parmak olmuyor, yani pns daha kolay düşün yani.
inş cnm bakalım bu akşam deneme yaparız inşallah bi terslik olmaz sadece yön sorunu yaşıyorum aslında parmak yaparken yön olayını cok ıı kavradım ama p.. olayına gelınce bulamıyıorum kayboluyo kızzzz napıyım :)))
üstte mi deniyorsun canım ?