vajinismussuz günlere merhaba demek için....

=) canım benim işin gerçeği halay çekmiyordum bende =) çekmeyide bilmem ama arkadaş halay çekmiyor musunuz deyince, müşteri memnuniyeti açısından birkere denedim bakalım olmuş mu?
senin için hazırlanayım önce :115:dur elimde azıcık örgü vardı onuda bırakıym =)
en sevdiğin parçayı çalıyorum önce eşin ve seni dans pistine alıym
:123:
şimdi genç çiftimizi oturtmuyoruz hadi bakalım kasap havası
:119::124::119::124::119::124::119::124::119::124::119::124::119::124::119::124::119::124::119::124::119::124::119::124:

artıııııııııı z.yağı doğal olduğu için daha çok yumuşatma ve iyileştirme özelliği varç benim kardeşim bebekken çok pişik olurdu nelere kullanıldı işe yaramadı ama z.yağı ile 2 günde olay bitti. bende z.yağı kullandım hiç bir sorun olmadı arkadaşım.kaderimin yazdığı gibi mantar için çokkk etken var. çok özür dilerim gittiğin wc den bile kapabilirsin elinden kolundan geçere geçer de geçer sen içini ferah tut. hem sürekli kullanmıyorsun yenene kadar ve yendikten sonra 1-2 kere toplamda 3-4 kere ya oluyor ya olmuyor inan.

tatlım senin msj ın üzerinden arkadaşlara yazayım,bu arada nasılsın canım =)
hangi pozisyonda olurlarsa olsunlar vajina eğimli olduğu için o akıllarında olup, alttayken mesela popolarının altına yastık koysunlar üstte eğimli olsunlar.birde ilk girişte mümkünse kadın gelgit yapsın ilk alışma evresinde, yavaş yavaş zorlamadan sonra zaten rahatlar eşler devam edebilir, yada pozisyonuna göre erkekler ön sevşmedeki gibi öpmeye koklamaya yapabildikleri kadar devam etsinler ki, eğer o an etkilenirsek o zaman kasmıyoruz kendimizi.bencede sopa gibi durduklarında biz tahriş hissini yaşıyoruz =)

günaydın kkaderim ve arkadaşlar :)) bugün pazartesı ve ben geldım adetım bitti bugun egzersız yapacam bakalım :) ama hala başlamamak için sürekli kendime iş cıkarıyorum :)

günaydın canım hiç erteleme aman sakın , günler nasıl akıp gidiyor biliyorsun farketmiyoruz bile.

senin artını yerim ben =)) çok güzel yazmışsın altına imzamı atmak isterim =)

kkaderim canım bana bi çok yazmışsın maildenn ama deprem oldu ben çok korktum tamda deneme yaparkennn bi kaç gün tatil verdim artçılar oldu çünkü oyy ne kötüydüüü

canım kıyamam ya valla Allah kolaylık versin o korkuyu bilirim zordur , heleki senin durumunda daha zordur,Allah birdaha yaşatmasın.kendini fazla zorlama ama bunun seni yıldırmasına da izin verme sakın.

ayyyyyyyyyyy çok mutlu oldummmmmmmmmmmm;

ne kadar düşünceli arkadaşım var benim (ben yazdıktan sonra aklına geldi neyseeee) öyle sazlı sözlü olsun site ya bakkk neler olmuş gelinler varrrrr, benide unutmaaa tabi. kıskanırım ona göre. yalnız bayan iste bak süsü nerde olsak unutmuyoruzzzzz. tam bana göre bende kokoşluk vardır zaten. ayy ben çekerim halayı severim oynamayı vallaaa. ortada sen olmazsan darılırım kaderim. bilmem diyorsun ama maşallah döktürmüşsün

canım kıyamam ya valla Allah kolaylık versin o korkuyu bilirim zordur , heleki senin durumunda daha zordur,Allah birdaha yaşatmasın.kendini fazla zorlama ama bunun seni yıldırmasına da izin verme sakın.

geçmiş olsun tatlımmmm;

Rabbim felaketerden memleketimizi korusun. deprem etkisi yarattın valla:)) denemeye devam ama olur mu bırakma sakınn

tatlım sana msj yazmıştım
canım bak ilk başlarda gaz ve idrar hissi olur, hatta kasıklarda tam sonuna kadar giriş yaptığında baskı hissedersin, girerken ağrı hissediyorsan dik değil eğimli itin yanlış yöne zorladığınız için ağrı hissedersiniz, ama yanma hissi diyorsan o tam ıslaklık kayganlık oluşmayınca tahriş gibi yanma hissedersin ondan olur, şunu söyleyim kendini zorlayacak şekilde yapma, ilk başlarda dik oturmak kasıklarda baskı hissi olur sonuna kadar girdirmekte, sen zorlamadan eğik otur kendin ilk başta gelgit yap alışsın, mesela ilk girdiğinde yavaşça çıkarır gibi yap sonra tekrar girdir, bunu birkaç kez yapınca yavaş yavaş kayganlaşır rahatlar, eşi direk denerse canın yanabilir.giriş olduğunda kendini kasarsan zaten ilerlemez ağrı hissedersin zorlayınca. bak canım eğer ki eşin seni rahatlatmak için birşeyler yaparsa sen gelgit yapmaya çalışırken oda sana dokunarak falan rahatlatmaya çalışırsa, etkilerse seni o zaman kasmazsın, kastığında da dur derin derin nefes al ve gevşe.
o gel gitte tam kayganlık oluşunca yada eşin pozisyonun imkan verdiğince seni uyarmaya devam ederse, dokunma öpme koklama herneyse, inan aslında o zaman hiç sorun yaşanmıyor, eşlerde biizmle beraber tedirgin oluyorlar , canı yanacak mı diye onlarda odaklanamıyor yazık.

senin artını yerim ben =)) çok güzel yazmışsın altına imzamı atmak isterim =)

güzel olan sensin bebeğim ne demek senden öğrendiklerimi yazıyorum hepside gerçek arkadaşlarım korkmasınlar içleri rahat olsun diye not ekledim sana yardımım olsun az istedim çok yoruyoruz seni. bende mühürümü bastım z.yağı zararsızzz. herşeyin azı kar çoğu zarar dozunda oldukça hiçççç bişi olmuyor.

canım azıcık adapte olayım bi kaç gün denemelere devam sonra nasılda odaklanmıştım bu haftasonu bitecek diye nasip başka zamanaymış hakkımızda hayırlısı sağolasın kujum desteğin için

=))) kıskıskıs bilmem diyenden korkacakmışsın zaten :87:müzik benden olsunda döktürme konusu biraz bana zor geliyıor işte. kurşun bile döktüremem ben:89: çok kokoş değilimdir de sade ama tarz şeyleri severim, tarz ama uçuk şeyler değil kastettiğim =)
ama senin çok kötü oldu be annem =) sen yenerken ekşiciler limon sıktı, zeytinyağı yerlere döküldü, dillere düştü, zemin kaygandı halaya müsait değildi, bende biliyorsun yaşlıyım artık yetişemiyorum her yere.

düşünceli arkadaşım benim çok sağol, ama siz beni hiç yormazsınız ki, yorulmuyorum da.aynen katılıyorum sana canım.

canım azıcık adapte olayım bi kaç gün denemelere devam sonra nasılda odaklanmıştım bu haftasonu bitecek diye nasip başka zamanaymış hakkımızda hayırlısı sağolasın kujum desteğin için

canım herşeyde bir hayır vardır bilirsin,biz bilmeyiz arkasında yatan hayırı, çok şükür iyisin felaketinden korusun Rabbim, gelmiş geçmiş olsun inşallah.

canım merak etme biraz önce bayagı egzerız yaptım tabı kı de zeytınyagı ıle 2 parmak bırlıkte tamamen alabılıyorum bakalım hayırlısı

o zaman benden iyisin tatlım =) ben 1 yıl önce yendim ama daha yakın zamanda tek parmağımı denedim ancak oldu, iki parmak olmuyor, yani pns daha kolay düşün yani.

o zaman benden iyisin tatlım =) ben 1 yıl önce yendim ama daha yakın zamanda tek parmağımı denedim ancak oldu, iki parmak olmuyor, yani pns daha kolay düşün yani.

inş cnm bakalım bu akşam deneme yaparız inşallah bi terslik olmaz sadece yön sorunu yaşıyorum aslında parmak yaparken yön olayını cok ıı kavradım ama p.. olayına gelınce bulamıyıorum kayboluyo kızzzz napıyım :)))

üstte mi deniyorsun canım ?

kızlarr vajılıı olmanınn nasıl bişey oldugunu cok iyi biliyorum.. eşininn eve gelmesini bile istemezsinn bi süre snra gelmesee keşke erken gelmese yada yorgun gelsede denemekk için vaktımızz olmasaa dıye bakardım onuu sevmedıgımden mı hayırr aslaa sadece o yataga gırdıgınde tekrarr hüsrannnn ama sımdıı bi an önce gelse diyee bakıyorumm o yatakk artık benı zeerree kadar korkutmuyoo bunun için bile insan bi an öncee kabusun bitmesnii istiyorrr gayret edinn şekerlerr yılbasıı yarınn akşammm hani söz vermıştınızz :) bı kaç kişi yenmış gördugum kdarıylaa inşşş hepinizz kurtulacaksınızz inşşş .:) yaşayacanız güzel günlerin hatrınaa elinizi cabuk tutun atın korkularınızı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…