vajinismussuz günlere merhaba demek için....

kızlarr mrb... ben de zeytinyağıyla denemeye karar verdim.. bugün deneyeceğiz hatta.. bana üstte olma durumunu biraz anlatırmısınız.. yapabilecekmişim gibi gelmiyor..lütfen yardım edin kızlar..

canm kkaderim baştaki sayfada cok detaylı yazmış, istersen birdaha göz at , yine yardmcı oluruz, kolay gelsin :)

bugün 2. denememizi yaptık. Giriş oluyo ama çok canım yanıyo :KK43: hem idrara çıkma hissi hemde acı birarada. bu normal mi bilmiyorum. Eşim gitgel yaptıkça canım çok acıyo. biran önce çıksın diye dua ediyorum resmen. Sadece ilk girişte acı olur ama sonra kaybolur diye biliyordum hatta ilk denememizde öyle olmuştu. Ama 2 seferdir git gel yaparken canım çok acıyo :KK43: Napcam bilmiyorum.

ewet cnm asırı derede idrar var gbi oluyo ben uc kez wc ye gidiyorumbak yön sorundr ilk bizimde oyle oldu poponu hareket ettr eşin popo yönüne itsin hiç acımıyo

ewet cnm asırı derede idrar var gbi oluyo ben uc kez wc ye gidiyorumbak yön sorundr ilk bizimde oyle oldu poponu hareket ettr eşin popo yönüne itsin hiç acımıyo

evet ya o yön olayı çok enteresan bişey :) biz bazen sıkmaktan sopa gibi duruyorz, eşlerimzde bizden ayar bekliyor, arapsaçı oluyoruz sonra, düz duvara iteklemek gibi bir olay yaşayıp tahriş oluyoruz sonra, ilerlemiyor brtürlü,, eşlerinize söyleyin mutlaka, onlarda yazık ne bilsin vajilinin durumunu, yapınca olacak sanıyorlar .... bir süre sonra eşler yön bulmaya çalışıyor ozaman işe yarıyor, mutlaka eşler sopa gibi durmasın biraz çabalasın onlarda :)

evet ya o yön olayı çok enteresan bişey :) biz bazen sıkmaktan sopa gibi duruyorz, eşlerimzde bizden ayar bekliyor, arapsaçı oluyoruz sonra, düz duvara iteklemek gibi bir olay yaşayıp tahriş oluyoruz sonra, ilerlemiyor brtürlü,, eşlerinize söyleyin mutlaka, onlarda yazık ne bilsin vajilinin durumunu, yapınca olacak sanıyorlar .... bir süre sonra eşler yön bulmaya çalışıyor ozaman işe yarıyor, mutlaka eşler sopa gibi durmasın biraz çabalasın onlarda :)

ewet cnm bende bugun çözdüm ben şöyle yap böyle yap diyom oda yapıo geçen defa ilk olmuştu yönü falan unutmustum ilk kez girdigini görünce

canm kkaderim baştaki sayfada cok detaylı yazmış, istersen birdaha göz at , yine yardmcı oluruz, kolay gelsin :)

teşekkür ederim evet okudum ..sabahtan beri burdayım çogunu okudum ..sonra karıştım neydi nasıldı diye.. üstte olabilecekmiyim bilmiyorum şuan tuaf geliyo... ama deneyeceğim .. yönü bulabilecekmiyiz onu da bilmiyorum ama deneyeceğim..

teşekkür ederim evet okudum ..sabahtan beri burdayım çogunu okudum ..sonra karıştım neydi nasıldı diye.. üstte olabilecekmiyim bilmiyorum şuan tuaf geliyo... ama deneyeceğim .. yönü bulabilecekmiyiz onu da bilmiyorum ama deneyeceğim..

canm bak namaz kılar gibi otur eşinin bacaklar içde kalsın ayyrıca pnsitut ıkın sok hemen giriyo hadi müjdeli haber beklyrz

teşekkür ederim canımm:)))
yok canım ben yağ değilde kayganlaştırıcı jel kullanmıştım yine kullanırım zaten tamamen alışana kadar.evet dediğin gibi aslında bi kere acımadı bi daha acımayacak buna ikna ediyorum kendimi. dediğin gibi bu pozisyonda alışıp sonra normal bi cinsel hayata geçebilirim artık çok şükür yaa bitmesi ne güzel. çok şükür ki 1 aylıkken buldum sizi 1 ayda da çözdüm sorunu aslında ben ertelemesem bu kadar da sürmezdi. tekrar tekrar çok tşk ederim iyi ki varsınız

kıskandım heeeeeeee;
hiç beni böyle çiçekli böcekli halaylı oynamaklı kutlamadın eskidim ben tabi demi hi benimle ilgilenmeeeeeeeee :)))))))))))))

kıskanç bir agirosum ona göre kaderimmmmmmmm ben ne şansızım tam kurtuldum beraber kutlayalım dedim ertesi günü iple çektim konu kapandı, listeye adım yazılacak tarihi unuttum ahhhhhh ahhhh :KK24: ne dertli başım varmışşşşş :KK36:

bu arada arkadaşımı da tebrik ediyorummm gözün aydın tatlım Rabbim devamını getirmeni nasip etsin snrasında da bebişler versinnnn hepimize ben çok istiyorumda ondan içten diledimmm inş. Darısı diğer arkadaşlarımın başınaaaaa

canım benim ya ohh valla çok sevindirdin bizi, işte bu ya harika bir haberle güne başlamak kadar güzel birşey var mı :KK52:
halay mı istedin annem sen :KK1: hiç beceremem ama denerim senin için.halay başı asi0668 hadi başlasınnnn önce müzik başlasın:KK24::KK24::KK24::KK24:gitarla halay bir ilk olacak :KK16::KK16::KK16:şimdi tutunun kızlar uçuşa geçiyoruz:KK55::KK55::KK55:
:119::KK64::124::119::124::KK64::119::124::KK64::119::124::KK64::119::124::KK64::119::124::KK64::119::KK64::119::KK64::119::KK64::119::KK64::119::KK64::119::KK64::119::KK64::119::KK64::119::KK64::119::KK64::119::KK64:

iyi ki varsınız
kıskandım heeeeeeee;
hiç beni böyle çiçekli böcekli halaylı oynamaklı kutlamadın eskidim ben tabi demi hi benimle ilgilenmeeeeeeeee :)))))))))))))

kıskanç bir agirosum ona göre kaderimmmmmmmm ben ne şansızım tam kurtuldum beraber kutlayalım dedim ertesi günü iple çektim konu kapandı, listeye adım yazılacak tarihi unuttum ahhhhhh ahhhh ne dertli başım varmışşşşş

bu arada arkadaşımı da tebrik ediyorummm gözün aydın tatlım Rabbim devamını getirmeni nasip etsin snrasında da bebişler versinnnn hepimize ben çok istiyorumda ondan içten diledimmm inş. Darısı diğer arkadaşlarımın başınaaaaa

amin canım inş. Allah razı olsun az kaldı vlala aysebasar da yenmiş ne mutluu darısı bize diyorum başkada bişiy diyemiyorum anacım bi deneme yapamadık eşimle eşim ya yorgun gelir hadi yorgunlugunu geçtim öylede yaparız denemeyi ama dünde dizi incinmiş zor yürüyordu ay deneme yapamadna hafta biticek korkuyorum :KK43:

tatlım geçmiş olsun eşine ben yeni görüyorum;
sen tatlı canını sıkma liste tükeniyor belki de bu işarettir baksana listeden sonra kaç kişi yendi sıra sana geldi. liste sahibi olarak demek sen kapanışı yapıp müthiş final diyeceksin :)) hadi canım az gayret bakim :KK19:

Arkadaşlar yendiğime sevinemedim bu illeti :'( evet artık penis giriyor ama ilk denemede acı hissetmeyen ben artık acı hissediyorum. Özellikle eşim git gel yaptıkça resmen yaranın üzerine tuz basiyolarmis gibi hissediyorum. Hatta dün bu yüzden yarıda bıraktık :-( eşim içinde üzüldüm. Garibim kaldı öylece :'( acaba tahriş mi oldum bilmiyorum ama bildiğim tek şey git gellerde inanılmaz acım oluyor. Ne yapmalıyım sizce. Acaba kasıyor muyum hâlâ. Yoksa bu normal mi offf bıktım yaaa

Arkadaşlar yendiğime sevinemedim bu illeti :'( evet artık penis giriyor ama ilk denemede acı hissetmeyen ben artık acı hissediyorum. Özellikle eşim git gel yaptıkça resmen yaranın üzerine tuz basiyolarmis gibi hissediyorum. Hatta dün bu yüzden yarıda bıraktık :-( eşim içinde üzüldüm. Garibim kaldı öylece :'( acaba tahriş mi oldum bilmiyorum ama bildiğim tek şey git gellerde inanılmaz acım oluyor. Ne yapmalıyım sizce. Acaba kasıyor muyum hâlâ. Yoksa bu normal mi offf bıktım yaaa

shimarik ve norbit naptınız canlarrrr gelişme yok muuuu

canım benim benn deneme yaparken deprem oldu korktum bi kaç gün teşebbüste bulunmam sanırım :KK43:( sen nasılsın neler yaptın

Sanırım bu sefer yendim bu illeti :-D oldu olduu zeytinyağı ile oldu. Acı yok sizlama yok. Sadece eşim icerideyken inanılmaz küçük tuvaletim gelmiş hissi yaşadım. Hatta birara acaba altima mi yapıcam diye korktum valla :/ çok mutluyum. Teşekkür ederim kkaderim
:-D

ben birgün gelmedim ne kadar güzel gelişmeler olmuş , süpersin didom =) gözün aydın. o ilk başlarda oluyor idrar kesesiyle vajina komşu ya =) o yüzden başlarda o baskıyı hissediyorsun canım ama zamanla geçiyor merak etme, düzenli deneme yapın ama ara verme canım.hatta afedersin gaz gelmiş gibi de hissedersin =) sen yinede öyle hissedince tuvalete git derim bir arkadaşımız o şekilde hissetmiş gitmemişte sıkıntı olmuş, sıkıntı etme başlarda oluyor, ama kısa sürede düzelir Allahın izniyle.

kızlarr mrb... ben de zeytinyağıyla denemeye karar verdim.. bugün deneyeceğiz hatta.. bana üstte olma durumunu biraz anlatırmısınız.. yapabilecekmişim gibi gelmiyor..lütfen yardım edin kızlar..

canım ilk sayfaya bak eğer anlayamadığın yer olursa yada kafana takılan birşey mutlaka sor yardımcı oluruz.

kkaderim canım bana bi çok yazmışsın maildenn ama deprem oldu ben çok korktum tamda deneme yaparkennn bi kaç gün tatil verdim artçılar oldu çünkü oyy ne kötüydüüü :KK43:

bugün 2. denememizi yaptık. Giriş oluyo ama çok canım yanıyo :KK43: hem idrara çıkma hissi hemde acı birarada. bu normal mi bilmiyorum. Eşim gitgel yaptıkça canım çok acıyo. biran önce çıksın diye dua ediyorum resmen. Sadece ilk girişte acı olur ama sonra kaybolur diye biliyordum hatta ilk denememizde öyle olmuştu. Ama 2 seferdir git gel yaparken canım çok acıyo :KK43: Napcam bilmiyorum.

canım bak ilk başlarda gaz ve idrar hissi olur, hatta kasıklarda tam sonuna kadar giriş yaptığında baskı hissedersin, girerken ağrı hissediyorsan dik değil eğimli itin yanlış yöne zorladığınız için ağrı hissedersiniz, ama yanma hissi diyorsan o tam ıslaklık kayganlık oluşmayınca tahriş gibi yanma hissedersin ondan olur, şunu söyleyim kendini zorlayacak şekilde yapma, ilk başlarda dik oturmak kasıklarda baskı hissi olur sonuna kadar girdirmekte, sen zorlamadan eğik otur kendin ilk başta gelgit yap alışsın, mesela ilk girdiğinde yavaşça çıkarır gibi yap sonra tekrar girdir, bunu birkaç kez yapınca yavaş yavaş kayganlaşır rahatlar, eşi direk denerse canın yanabilir.giriş olduğunda kendini kasarsan zaten ilerlemez ağrı hissedersin zorlayınca. bak canım eğer ki eşin seni rahatlatmak için birşeyler yaparsa sen gelgit yapmaya çalışırken oda sana dokunarak falan rahatlatmaya çalışırsa, etkilerse seni o zaman kasmazsın, kastığında da dur derin derin nefes al ve gevşe.

tabi canım yazabilirsin biz de denemelerde zeytinyağı kullanmıştık en son denemede jel ile oldu yenme tarihim 26.12.2013 ekleyebilirsin canım:)

tamam canım ben faydasını gördüm diyenleri ekliyorum listeye. madem egzersizde faydasını gördün ekliyorum =)

kkaderim canim arkadaşim bende zeytintaği ile yendim biliyirsun arkadasim ama dun belit arkadasimiz zeytinyagi enfeksyon yapar bide erkegin spermlerini ölduruyor dedi senin bilgin varmi ben yendigimden beri üç kere birlikte olduk üCündede zeytinyagi kullandik yenen arkadaslar siz hemen birakiyormusunuz yag yada jel kullanmayi

canım diğer sayfayada yazdım aynen ekliyorum.
canım benim kaç kişi kullandık öyle bir sorun olmadı hamdolsun, nasıl öldürüyormuş, iki kere kullandın bilemedin 3 denemede yeterli olur.korkma canım, sayfada da yazdım ya bir dr a sordum öneride bulunmadan önce, hiçbirşey olmaz vajiyi yensinler yeter ki dedi, mantar bile yapsa o kolay ilaçla düzelir hemen dedi, bu arada mantar enfeksiyonu, dar çamaşır kullanmaktan, hamilelik döneminde, bazı deterjanlarla yıkanan iç çamaşırları, bazen pedler bile mantar yapabiliyor ki sen vajinismusu atlattın hamdolsun, bu arada bak yendikten sonra kaç arkadaş hamile kaldı, mesela tv de dr lar hamilelik isteyenler deneme esnasında jel kullanmasın spermleri öldürüyor demişti, aynı mantıkla hamilelik istediğinde de yağ kullanma, ki zaten dediğim gibi zeytin yağı fazla kullanmana gerek yok.güvenin gelsin alış sonra kendi doğal ıslaklığına yavaş yavaş alışırsın canım.

günaydın kkaderim ve arkadaşlar :)) bugün pazartesı ve ben geldım adetım bitti bugun egzersız yapacam bakalım :) ama hala başlamamak için sürekli kendime iş cıkarıyorum :)

X