- 2 Mart 2012
- 805
- 797
kızlarr mrb... ben de zeytinyağıyla denemeye karar verdim.. bugün deneyeceğiz hatta.. bana üstte olma durumunu biraz anlatırmısınız.. yapabilecekmişim gibi gelmiyor..lütfen yardım edin kızlar..
bugün 2. denememizi yaptık. Giriş oluyo ama çok canım yanıyohem idrara çıkma hissi hemde acı birarada. bu normal mi bilmiyorum. Eşim gitgel yaptıkça canım çok acıyo. biran önce çıksın diye dua ediyorum resmen. Sadece ilk girişte acı olur ama sonra kaybolur diye biliyordum hatta ilk denememizde öyle olmuştu. Ama 2 seferdir git gel yaparken canım çok acıyo Napcam bilmiyorum.
ewet cnm asırı derede idrar var gbi oluyo ben uc kez wc ye gidiyorumbak yön sorundr ilk bizimde oyle oldu poponu hareket ettr eşin popo yönüne itsin hiç acımıyo
evet ya o yön olayı çok enteresan bişey :) biz bazen sıkmaktan sopa gibi duruyorz, eşlerimzde bizden ayar bekliyor, arapsaçı oluyoruz sonra, düz duvara iteklemek gibi bir olay yaşayıp tahriş oluyoruz sonra, ilerlemiyor brtürlü,, eşlerinize söyleyin mutlaka, onlarda yazık ne bilsin vajilinin durumunu, yapınca olacak sanıyorlar .... bir süre sonra eşler yön bulmaya çalışıyor ozaman işe yarıyor, mutlaka eşler sopa gibi durmasın biraz çabalasın onlarda :)
canm kkaderim baştaki sayfada cok detaylı yazmış, istersen birdaha göz at , yine yardmcı oluruz, kolay gelsin :)
teşekkür ederim evet okudum ..sabahtan beri burdayım çogunu okudum ..sonra karıştım neydi nasıldı diye.. üstte olabilecekmiyim bilmiyorum şuan tuaf geliyo... ama deneyeceğim .. yönü bulabilecekmiyiz onu da bilmiyorum ama deneyeceğim..
teşekkür ederim canımm:)))
yok canım ben yağ değilde kayganlaştırıcı jel kullanmıştım yine kullanırım zaten tamamen alışana kadar.evet dediğin gibi aslında bi kere acımadı bi daha acımayacak buna ikna ediyorum kendimi. dediğin gibi bu pozisyonda alışıp sonra normal bi cinsel hayata geçebilirim artık çok şükür yaa bitmesi ne güzel. çok şükür ki 1 aylıkken buldum sizi 1 ayda da çözdüm sorunu aslında ben ertelemesem bu kadar da sürmezdi. tekrar tekrar çok tşk ederim iyi ki varsınız
canım benim ya ohh valla çok sevindirdin bizi, işte bu ya harika bir haberle güne başlamak kadar güzel birşey var mı
halay mı istedin annem senhiç beceremem ama denerim senin için.halay başı asi0668 hadi başlasınnnn önce müzik başlasın gitarla halay bir ilk olacak şimdi tutunun kızlar uçuşa geçiyoruz
:119::124::119::124: :119::124: :119::124: :119::124: :119::124: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:
amin canım inş. Allah razı olsun az kaldı vlala aysebasar da yenmiş ne mutluu darısı bize diyorum başkada bişiy diyemiyorum anacım bi deneme yapamadık eşimle eşim ya yorgun gelir hadi yorgunlugunu geçtim öylede yaparız denemeyi ama dünde dizi incinmiş zor yürüyordu ay deneme yapamadna hafta biticek korkuyorum
shimarik ve norbit naptınız canlarrrr gelişme yok muuuu
Sanırım bu sefer yendim bu illeti :-D oldu olduu zeytinyağı ile oldu. Acı yok sizlama yok. Sadece eşim icerideyken inanılmaz küçük tuvaletim gelmiş hissi yaşadım. Hatta birara acaba altima mi yapıcam diye korktum valla :/ çok mutluyum. Teşekkür ederim kkaderim
:-D
kızlarr mrb... ben de zeytinyağıyla denemeye karar verdim.. bugün deneyeceğiz hatta.. bana üstte olma durumunu biraz anlatırmısınız.. yapabilecekmişim gibi gelmiyor..lütfen yardım edin kızlar..
bugün 2. denememizi yaptık. Giriş oluyo ama çok canım yanıyohem idrara çıkma hissi hemde acı birarada. bu normal mi bilmiyorum. Eşim gitgel yaptıkça canım çok acıyo. biran önce çıksın diye dua ediyorum resmen. Sadece ilk girişte acı olur ama sonra kaybolur diye biliyordum hatta ilk denememizde öyle olmuştu. Ama 2 seferdir git gel yaparken canım çok acıyo Napcam bilmiyorum.
tabi canım yazabilirsin biz de denemelerde zeytinyağı kullanmıştık en son denemede jel ile oldu yenme tarihim 26.12.2013 ekleyebilirsin canım:)
kkaderim canim arkadaşim bende zeytintaği ile yendim biliyirsun arkadasim ama dun belit arkadasimiz zeytinyagi enfeksyon yapar bide erkegin spermlerini ölduruyor dedi senin bilgin varmi ben yendigimden beri üç kere birlikte olduk üCündede zeytinyagi kullandik yenen arkadaslar siz hemen birakiyormusunuz yag yada jel kullanmayi
beni ekle canm listeye 27 aralık ya 6 bebek warda bebek olmasını cok ıstiyom anlamında