- 6 Aralık 2013
- 295
- 15
- 34
tamam geldimmmm :) ayy ben reglken sürekli tatlı yerim hadi tatlı yapalım :)
regl olanlar grubuna bende girdim kızlarr ara verdim çalışmalara ama inancım sonsuz bu iş olacakkk :))
Kızma tamam tamam şaka yaptık dışarıda soğuk zaten shmarik arkadaşım gwl biz şu köşede akıllı akıllı oynayalım
beni üzmeyin işte böyle aferin kuzularımaherkes regl oldu, inşallah aynı anda da hepiniz gelin olursunuz =)
İlk nefes ıkınma denemesindeki küçük ilerleme sevindirmişti beni ama o kadar bile ilerleyemedik sonrasında...hüsran..umut...hüsran...umut...hüsran...umut...hüsran...umut....
Çok yıpratıcı
canım dur bir sakin ol ne oldu anlat hemen pes etmek yakışmıyor ama olmaz. daha acemisin tatlım bunlar çok normal şeyler.
kkaderim ben geldim ama sayfa sakinn napıyorsunuz ? :))
hoşgeldin tatlım burdayım da diğer sayfada haksız bir yorum yapmış arkadaş bana onunla uğraşıyorum =(
hoşbuldukk kujum kimseye birşey kanıtlamak zorunda değilsin ki isteyen yanında yol alır o kadar basit :) üzülmeee
canım dur bir sakin ol ne oldu anlat hemen pes etmek yakışmıyor ama olmaz. daha acemisin tatlım bunlar çok normal şeyler.
Gündüz sorun yok motive ediyorum kendimi ama gece olup an geldi mi motiveden eser yok...Bu ne arsız sinsi bir belaymış ya....
canım şimdi ne oldu anlat önce ne yaptınız nereye kadar geldiniz, stres yapmadan anlat ve bu gayet normal bak hemen olmuyor herkesin, zamanla sabırla ilerliyoruz. anlat ki hata nerde anlamaya çalışalım yada aksaklık ne?
Biraz bahsetmiştim burada... Nefes ve ıkınma ile birraz ilerlemiştik tabi zarda bi değişiklik olmadı ama ben çığlıkl atmadım eşimi itmemiştim..yine böyle olacak hatta daha da ilerleyeceğim diye düşünürken canım çok yandı olmadı..üzüldüm...bir de isteksizlik var ben de..zevk alamıyorum belki de görev gibi görüyorum artık bu olayı bilmiyorum..eşim de hissediyor zevk almadığımı zaten zevk almadığımda da gevşemiyorum hiç..
gülüm zevk almaman normal, bak eskiden nasıldı mesela sadece oraya kadar geleceğini bildiğin , vajinayla alakalı birşey yapmayacağız dediğiniz zamanlar mesela ciddi haz alırsın, ama biliyorsun ya sonunda endişe korku var, işte o yüzden zevk almıyorsun çünkü beynin zevkte değil korkuda,bu gayet normal zaten. senin suçun değil. sen altta deniyorum demiştin ama değil mi? işte altta denemek inan bana daha zor, üstte başta korkuyoruz bende korkmuştum ama hepsinden kolay bulursun yerini.
gülüm zevk almaman normal, bak eskiden nasıldı mesela sadece oraya kadar geleceğini bildiğin , vajinayla alakalı birşey yapmayacağız dediğiniz zamanlar mesela ciddi haz alırsın, ama biliyorsun ya sonunda endişe korku var, işte o yüzden zevk almıyorsun çünkü beynin zevkte değil korkuda,bu gayet normal zaten. senin suçun değil. sen altta deniyorum demiştin ama değil mi? işte altta denemek inan bana daha zor, üstte başta korkuyoruz bende korkmuştum ama hepsinden kolay bulursun yerini.
Evet altta...Üstte korkuyorum kendime güvenmiyorum sanki...Hiç denemedim..Bu nasıl bir korku ya..İşkence dolu günler yaşatıyoruz kendimize..Sen çok iyisin kkaderim..İnsana güven ve cesaret veriyorsun..Ama o cesaret keşke yatakodasından içeri girince yok olmasa
kkaderim vaktin olduğunda bana üstte nasıl olması gerektiğini açık açık yazabilir misin.....
canım bak altta hepimiz kendimizi kasıp eşimizi iteriz, genelde bu böyledir, bazen yavaş yavaş alışıp altta yenenlerde oldu tabi,ama daha azınlıkta, başlarda herkese üst korkunç gelir hatta ben şey derim hep, sanki karşıdan bakınca çivili koltuğa oturacak gibi hissederiz, ama komşuya oturmaya gitmiş gibi rahat olun derim =) canım çok sağol arkadaşım ne mutlu bana güzel sözlerin için valla sağol.