- 4 Temmuz 2009
- 96
- 16
arkadaşlar merhaba bi sorum olacak psikiyatriye gidip tedavi olmuş biri benimle irtibata geçebilirmi sormak istediklerim var yardımcı olursanız çok sevinirim özelden mail atarsanız mailimi veririm konuşuruz
slm kızlar nasılsınız son uc gunde gelin olan yokmu az kaldı yılbaşına
Merhaba arkadaşlar,
Aparatlarla egzersiz yapmayı bıraktım. (En son 10 cm almıştım. Çok rahat alabiliyorum)
Eş denemesinden önce 2 parmak 2 boğum yapıyorum.
Sonra eş denemesine geçiyorum. Eş denemesinde de ben üstte deniyorum. (Dizlerim acayip ağrıyor denemelerde)
Ama sadece baş kısmı giriyor devamı gelmiyor.
Böyle olan arkadaşlara hep şaşırırdım. Başı girerse devamı da çok rahat girer diye
Şimdi benim başıma geldi.
Bundan sonra ne önerirsiniz arkadaşlarım?
eşim gelicek ben cıkıyorum canlar dualarınızı eksik etmeyin öpüldünüz kaderim sendende Allah razı olsun canım maşallah sana hep burda ol..
ne zaman geldin buraya canım =) hehe gökte ararken yerde buldum seni=)
seni takip ediyorum kuzuuu :)
canım yok ama şimdilik yok, toplu düğün töreni gibi gelin töreni yapıcaz inşallah, sen ne yaptın?
ben öyle boş boş duruyom şimdilik ya ogun gaza geldm yapamadm yani uykum geldi hemen yattım ıkı gun boyunca
bir kere dizlerin neden ağrıyor çünkü çömelerek oturuyorsun değil mi arkadaşım ?bunu anlamak istedim sonra devam edelim nerde yanlış yapıyoruz diye.
Evet canım çömelerek. ( Öbür sayfada da yazdım hangisini ilk görürsen artık :) )
yok boş boş durmak öyle canım bak kenara bak merdane var orda gördün mü yaramazlık yapanı kovalıyoruz merdaneyle =)
boş günlerin acısını çıkarmak için bugün çalışmaya başlıyoruz lur mu? şimdi sen eş denemesi yapacakmıydın yoksa egzersizden sonra mı geçecektin bana hatırlatır mısın? çünkü herkes ne durumda karılıyor bazen.
canım burda olurum normalde diğer tarafa arada bakıyorum. canım ilk sayfama bak orda resimlerde var yinede ben sana yazıym , çömelerek değil, hani namazda oturduğun gibi olacak dizler yerde, sonra hafif doğrularak yerini buldurup yine aynı pozisyona ineceksin yavaş yavaş ıkındıkça ilerler, yalnız eğimli otur tatlım, eşinin göğsü ve omzu arasına koy elini o şekilde eğimli dur çünkü vajina eğimli, p yi dik değil eğimli girdirmeye çalış.
valla ya gelin şöyle etrafıma toplanın sizi aramaktan helak oldum =) yaşlıyım artık ben koşturmayın peşinizdekuzucuklarım
Diz kapağı yerde oluyo ama. Sanki diz kapağını yere koyup ayakta duruyomuş gibi. ay anlatamadım ne kadar zormuş
cuma gunu pns boyutu aparat aldm akşam eş denemesi yapacaktm ama şeytan durmuyo uykumu getiriyo
Tamam canım anladım. Bugün denicem.Çok sağol.
senin şu ifadeni görünce aklımaa geldii madem cok meraklsıın bnaa bı atkı örüver kuşumm ben öremce üşeniyorum :) aslında ip alayımda öreyım yaa :)