vajinismussuz günlere merhaba demek için....

Merhaba arkadaşlar,
Aparatlarla egzersiz yapmayı bıraktım. (En son 10 cm almıştım. Çok rahat alabiliyorum)
Eş denemesinden önce 2 parmak 2 boğum yapıyorum.
Sonra eş denemesine geçiyorum. Eş denemesinde de ben üstte deniyorum. (Dizlerim acayip ağrıyor denemelerde)
Ama sadece baş kısmı giriyor devamı gelmiyor.
Böyle olan arkadaşlara hep şaşırırdım. Başı girerse devamı da çok rahat girer diye
Şimdi benim başıma geldi.
Bundan sonra ne önerirsiniz arkadaşlarım?

arkadaşlar merhaba bi sorum olacak psikiyatriye gidip tedavi olmuş biri benimle irtibata geçebilirmi sormak istediklerim var yardımcı olursanız çok sevinirim özelden mail atarsanız mailimi veririm konuşuruz

ne zaman geldin buraya canım =) hehe gökte ararken yerde buldum seni=)

eşim gelicek ben cıkıyorum canlar dualarınızı eksik etmeyin öpüldünüz kaderim sendende Allah razı olsun canım maşallah sana hep burda ol..

bir kere dizlerin neden ağrıyor çünkü çömelerek oturuyorsun değil mi arkadaşım ?bunu anlamak istedim sonra devam edelim nerde yanlış yapıyoruz diye.

Son düzenleme:
eşim gelicek ben cıkıyorum canlar dualarınızı eksik etmeyin öpüldünüz kaderim sendende Allah razı olsun canım maşallah sana hep burda ol..

Amin canım Allah cümlemizden razı olsun. dualarımız seninle iyi haberlerle gel inşallah.

ben öyle boş boş duruyom şimdilik ya ogun gaza geldm yapamadm yani uykum geldi hemen yattım ıkı gun boyunca

yok boş boş durmak öyle canım bak kenara bak merdane var orda gördün mü yaramazlık yapanı kovalıyoruz merdaneyle =)
boş günlerin acısını çıkarmak için bugün çalışmaya başlıyoruz lur mu? şimdi sen eş denemesi yapacakmıydın yoksa egzersizden sonra mı geçecektin bana hatırlatır mısın? çünkü herkes ne durumda karılıyor bazen.

Evet canım çömelerek. ( Öbür sayfada da yazdım hangisini ilk görürsen artık :) )

canım burda olurum normalde diğer tarafa arada bakıyorum. canım ilk sayfama bak orda resimlerde var yinede ben sana yazıym , çömelerek değil, hani namazda oturduğun gibi olacak dizler yerde, sonra hafif doğrularak yerini buldurup yine aynı pozisyona ineceksin yavaş yavaş ıkındıkça ilerler, yalnız eğimli otur tatlım, eşinin göğsü ve omzu arasına koy elini o şekilde eğimli dur çünkü vajina eğimli, p yi dik değil eğimli girdirmeye çalış.

Diz kapağı yerde oluyo ama. Sanki diz kapağını yere koyup ayakta duruyomuş gibi. ay anlatamadım ne kadar zormuş

cuma gunu pns boyutu aparat aldm akşam eş denemesi yapacaktm ama şeytan durmuyo uykumu getiriyo

Tamam canım anladım. Bugün denicem.Çok sağol.

valla ya gelin şöyle etrafıma toplanın sizi aramaktan helak oldum =) yaşlıyım artık ben koşturmayın peşinizde kuzucuklarım

senin şu ifadeni görünce aklımaa geldii madem cok meraklsıın bnaa bı atkı örüver kuşumm ben öremce üşeniyorum :) aslında ip alayımda öreyım yaa :)

Diz kapağı yerde oluyo ama. Sanki diz kapağını yere koyup ayakta duruyomuş gibi. ay anlatamadım ne kadar zormuş

anlatmak çok zor canım o yüzden ilk sayfa o kadar karışık =) dizler kaval kemiği yerde canım poponu kaldır tabiki önce yerleştirirken yavaş yavaş oturursun ama çömelerek deneme afedersin tuvalette oturur gibi olma.

cuma gunu pns boyutu aparat aldm akşam eş denemesi yapacaktm ama şeytan durmuyo uykumu getiriyo

canım ya hatırladım evet son noktayı koyacaktın ya sen neyse bugün deneme şansın varsa bugün dene, önce aparatla birazcık alıştır hemen sonrasında eş denemesi yap ama zeytinyağı unutma.öncesinde duş alıp gevşemeyide ihmal etme.bak boşuna kendini üzdüğün günler bitsin ben mesela o kadar ağladım 1 gecede kurtuldum şükür, hem sen 10 cm lik aparatı yapmış insansın p sana vız gelir valla, yeter ki pes etme ısrarla dene, ilk sayfada anlattığım ayrıntılara dikkat et, ıkınmayı eşine doğru eğimli olmayı, nefes alıp vermeyi,bazen çok aşağıda kalırsın farkında olmadan onuda hatırlayıp ilerlemiyorsa biraz daha yukarı kaymayı dene.

senin şu ifadeni görünce aklımaa geldii madem cok meraklsıın bnaa bı atkı örüver kuşumm ben öremce üşeniyorum :) aslında ip alayımda öreyım yaa :)

=)) benim elim dolu bitsin seninkine başlayım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…