- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 341
- 33
=)) benim elim dolu bitsin seninkine başlayım canım
ama hep mor ürüyosun sevmıyorum o rengii :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
=)) benim elim dolu bitsin seninkine başlayım canım
ama hep mor ürüyosun sevmıyorum o rengii :)
bende çok severim ama, takım olsun diye mor yapıyorum hepsini, farklı farklı mı olsun renkleri :2lilayı çok severim)
:)))))))))))) heheeee canımm benimmmm:)
sıkı giyinme koşacağız ya terlersin :))) :13
bu da kkderimle ben hehe :):13::13:
Hazırım bebek gidebiliriz
bbeen burdayım canım ama arkadaş aradı bi çok konuştu yoruldumm yahu yazamadım ondan :)
Hazırım bebek gidebiliriz
fiiiyuuu hadi regl bitsin artık ölece durmaktan sıkıldım (
herkes regl mi yahu nerdesiniz kızlar, şanstan bugün geç çıkıcam ama kimse yok =( yani tutkucum yardım isteyen demek istedim tatlım =) atkı isteyen değil
=)) senin avatarına bayıldım yalnız çöp bacak nasıl tatlı ya, bende değiştircem bende bende :13:
bana bakın pişşşttt nereye uçuyorsunuz sizin saçınızı başınızı
severim ben
:))) bende atkı anladımmmmm
regliz ya gezip gelcez kkaderim yaaa kızma bizee :)
değiştir canım benim değişiklik kadınların geninde var duramayız biz yerimizdeee :))
ben size gözümün önünde aparatlarınızla oynayın demiyor muyum, şunlara bak kız başlarına bu saatte gezmekte neymiş, kimden görüyorsunuz öğreniyorsunuz bilmiyorum
aparatımız yok napalım canım zaten aparat almaya gidecektik
herşeye bir cevap herşeye
canlar ben şimdi çıkıyorum Allaha emanet olun öptm hepinizi çok çalışın regl olmayanlar , olanlarda iyi dinlenin bittiğinde çok çalıştırıcam sizi =)
Kızma tamam tamam şaka yaptık dışarıda soğuk zaten shmarik arkadaşım gwl biz şu köşede akıllı akıllı oynayalımben size gözümün önünde aparatlarınızla oynayın demiyor muyum, şunlara bak kız başlarına bu saatte gezmekte neymiş, kimden görüyorsunuz öğreniyorsunuz bilmiyorum
Kızma tamam tamam şaka yaptık dışarıda soğuk zaten shmarik arkadaşım gwl biz şu köşede akıllı akıllı oynayalım