güzelim şimdi eşimle konuştum geliyorum dedi o yüzden yarım kalır, ama bak ilk sayfaya yine herşeyi yazdım zaten. ıkınmak çok önemli mutlaka duş al öncesinde , sonra eşin masaj yapsın iyice gevşe ellerinden rahatsız olmayacak kadar gevşe sonra yağ sürme kısmı malum vajina içini ilk sayfada anlattığım gibi iyice yağla, eşin sürekli cesaret versin hadi yapacaksın olacak çok iyi falan diye, bak mutlaka başlamadan ayetel kürsi oku tamam mı?sonra yağı sürdükten sonra pns in üstüne otur tatlım ama pns yatık haldeyken,ileri geri yaparak klitorisi sürt oraya ve haz almaya çalış tamam mı, sanki buda ilişkinin parçası gibi.sonra pns i tut elinle ve dik değil bak popoya doğru eğimli şekilde ıkınarak gezdir vajinanın orda, zaten hafif çıkurluk gibi hissettirir kendini, birazcık ıkınarak poponu öne arkaya hareket ettirerek , sanki hortumu çeşmeye takar gibi ileri geri hareket ettir poponu, artık çıkmayacak kadar girdiğinde elini yavaşça bırak sonra derin derin nefes al ama poponuda hareket ettirerek yavaş yavaş bastır, canını acıtma ama, yavaş sakin, bak derin derin nefes alıp gevşediğinde bırakıver kendini yavaşça otur yine popon ileri geri hareket ederken, bak baygın gibi , hep verdiğim aşık örneğinde olduğu gibi ayşen guruda tarık akanı görünce hayran hayran iç çekerdi ya böyle nefes alıp o ayyy diye gevşediği anı düşün, işte ne kadar serbest olursan o kadar kolay olur,öne eğimli ol ve bazen çok geride aşağıda kalabilirsin farkında olmadan eşine doğru yukarı kayarak otur.takıldığında ıkın hep, eşinin göğsüyle omzu arasına koy elini işte öyle eğimli ol canım.