vajinismussuz günlere merhaba demek için....

bbeen burdayım canım ama arkadaş aradı bi çok konuştu yoruldumm yahu yazamadım ondan :)

=)) senin avatarına bayıldım yalnız çöp bacak nasıl tatlı ya, bende değiştircem bende bende :13:

değiştir canım benim değişiklik kadınların geninde var duramayız biz yerimizdeee :))

regliz ya gezip gelcez kkaderim yaaa kızma bizee :)

ben size gözümün önünde aparatlarınızla oynayın demiyor muyum, şunlara bak kız başlarına bu saatte gezmekte neymiş, kimden görüyorsunuz öğreniyorsunuz bilmiyorum

Son düzenleme:
ben size gözümün önünde aparatlarınızla oynayın demiyor muyum, şunlara bak kız başlarına bu saatte gezmekte neymiş, kimden görüyorsunuz öğreniyorsunuz bilmiyorum

aparatımız yok napalım canım zaten aparat almaya gidecektik

aparatımız yok napalım canım zaten aparat almaya gidecektik

herşeye bir cevap herşeye
canlar ben şimdi çıkıyorum Allaha emanet olun öptm hepinizi çok çalışın regl olmayanlar , olanlarda iyi dinlenin bittiğinde çok çalıştırıcam sizi =)

herşeye bir cevap herşeye
canlar ben şimdi çıkıyorum Allaha emanet olun öptm hepinizi çok çalışın regl olmayanlar , olanlarda iyi dinlenin bittiğinde çok çalıştırıcam sizi =)

tamam canımm grş hayırlı akşamlar görüşürüzz

Kızma tamam tamam şaka yaptık dışarıda soğuk zaten shmarik arkadaşım gwl biz şu köşede akıllı akıllı oynayalım

Kızma tamam tamam şaka yaptık dışarıda soğuk zaten shmarik arkadaşım gwl biz şu köşede akıllı akıllı oynayalım

tamam geldimmmm :) ayy ben reglken sürekli tatlı yerim hadi tatlı yapalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…