arkadaşlar bu defa özür dileyerek gerçekten çıkmak zorundayım, hepiniz Allaha emanet olun. görüşürüz inşallah.
canım bu arada ilk sayfadaki yön resimlerine dikkat et olur mu? dik değil aşağı doğru eğimli giriş olacak.
canm özel msj ına bak. görüşürüz.Bakmıştım..tekrar bakarım..çok teşekkürler...
Herkes buradaymiss
ben geldiiiimmmm nerdeyse penis boyutunu yaptm ve hiç yanma olmadı hemen girdi kaç kez girdi çıktıgirerken zorlanyom sadece bide eş denemesi yapmadanda o aparatı tekrar yapmayı düşünüyorum olur demi
canm özel msj ına bak. görüşürüz.
Hosbuldummm.. kizlar.aparatta nerdeyse son denemeleri yapiyoeum.
Esim artik gecelim yapiyorsun diyor
Ama nedense birturlu hazir hissedemiyorum...
Yardim lutfen.
Sanki yine ayni his olacak yine kapanip kalacak gibi korkuyorum..
Apatat kayip gidiyo gitgelde hicbir sikinti yok.ama beynimin bi tarafi diyorki simdi kontrol sebde de ondan yapuyorsu n diyor.
Bunun sebebi de es parmagi deneyip korkunc bir aci yasamis olmam.
Ne yapacagim artik bu asamada ???:18:
Hosbuldummm.. kizlar.aparatta nerdeyse son denemeleri yapiyoeum.
Esim artik gecelim yapiyorsun diyor
Ama nedense birturlu hazir hissedemiyorum...
Yardim lutfen.
Sanki yine ayni his olacak yine kapanip kalacak gibi korkuyorum..
Apatat kayip gidiyo gitgelde hicbir sikinti yok.ama beynimin bi tarafi diyorki simdi kontrol sebde de ondan yapuyorsu n diyor.
Bunun sebebi de es parmagi deneyip korkunc bir aci yasamis olmam.
Ne yapacagim artik bu asamada ???:18:
cnm sakın korkma olmazsada sakın üzülme rahat edeceğin pozisyonu bulacaksın deneye deneye. ben üstte sırtım eşime dönük yendm.... son hamlen kalmış pes etmek yok aklna takılan bi detay olursa çeknme sor olurmu haberdar et bizi
...ve cnm penisin o penis kalınlığındaki aparattan çok çokkk daha kolay girdiğini asla unutmaaaa
sonhamlen kaldı cnmsabıırrr
cnm sakın korkma olmazsada sakın üzülme rahat edeceğin pozisyonu bulacaksın deneye deneye. ben üstte sırtım eşime dönük yendm.... son hamlen kalmış pes etmek yok aklna takılan bi detay olursa çeknme sor olurmu haberdar et bizi
cnm aynen arkadaşın yaptığı gibi p.. de sanki bi aparatmış gibi kendin yap öle düşün eşine dönük olmazsan onun p..s olduğunu bile düşünmezsin
Kizlar.kendimce burda okuduklarimdan bi tespitte bulundum.
Bu vajinusmusu yasayanlar hep esini onceden taniyanlar..
Yaniliyor muyim ? Gorucu usuly evlenip bunu yasaysn biri varsa yazabilir mi acaba.
Suna bagliyorum.biz sevgililerimizu onceden de tanidigimiz icin beynimizin bi tarafinda bu erkekle birlesme olacagi kenara itiliyor.yani biz onlara o sekilde yakinladmaya alisiyoruz.bi tarafimiz hep oyle kalmak istiyor uzun suredir bu sekilde devam eden iliskinin baska turlu olmsini kabul etmiyor
Sadece bir tespit
kesinlikle katılıyorum banada öyle geliyo
Yaniliyor muyim ? Gorucu usuly evlenip bunu yasaysn biri varsa yazabilir mi acaba.
Suna bagliyorum.biz sevgililerimizu onceden de tanidigimiz icin beynimizin bi tarafinda bu erkekle birlesme olacagi kenara itiliyor.yani biz onlara o sekilde yakinladmaya alisiyoruz.bi tarafimiz hep oyle kalmak istiyor uzun suredir bu sekilde devam eden iliskinin baska turlu olmsini kabul etmiyor
Sadece bir tespit
Sadece bir tespit