VAJİNİSMUSA üNLü DOKTORUN ÇÖZüMü...

Amin insallah aparatla kac gun calistinz bn suan iki parmagimi rahatlikla aliyorum ama esli denemeyi yapamadim kac gun daha calisirsam yenerim

Kendinizde o güveni hissediyorsanız inan bana oluyor..Ben sonuncu aparati alıyordum fakat esli deneme de zorlaniyordum daha cok uzerine düştüm yeri geldi 3 saat son aparatla çalıştım beyin artık tamam diyo zaten ben 1 ay falan aparatlarla çalıştım canim nefese ve ıkınmaya dikkat et kasildigin an ıkın çok faydasi oluyor

evet ikinma cok faydali bn hayatta parmagimi alamam diyordum ikinarak alabildim smdide alistirayim ama her zaman yapamiyorum icim rahat etmiyor yaptiktan snra gusul almadan o yuzden sadece geceeleri egzersz yapabiliyorum insallah kisa surede bnde kurtulurum tesekkurr ederim tavsiyelerin icin

bende ilk defa dün denedim kremle üç aparatın hepsini aldım içime sadece dördün yarısı girdi..benki nasıl yaparım diyordum ama kremle başardım inş kremsiz de aynı başarıyı elde ederim

inşallah arkadaşlar ilk gün ağrım çok olmuştu dünde yaptım ağrım olmadı lütfen sizlerde yapın egzersizle başarılıyo

Neler yaptın başka anlatsana kendini nasıl telkin ettin ben ürünleri görünce kasılıyorum

bende o aparatları elime aldığımda ben yapamam deyip fırlatmıştım ve bi iki ay kaldı öyle kutusunda..bak canım ben15 aydır evliyim ve eşimle bi kaç deneme yaptık bir iki kere yarısı girdi çok kastım kendimi ve inanılmaz ağrı acı oluyodu..sonra buraya üye oldum ve bi kaç arkadaşla tanıştım hatta whatsap yoluyla görüşüyoruz..ve hepsi saolsun birbirimizin derdine derman olmaya çalıştık üçü beşi aştı ve sıra bana geldi ben aparat falan sokamam ya derdim hep kızlara ama bakıyorum hepsi aparatla aşmış.yaşım 32 ve artık çocuk sahibi olmam lazım Allah ın izniyle bi duyuyorum falan kişi evlenmiş iki ay sonra hamile dedim bu böyle olmuycak üç gün önce koydum kafama herkes yapıyo ben niye yapamayımki dedim ve akşam eve geldim aparatları ve kremi aldım önce uyuşturdum sonra birinci aparatı aldım elime ayy nasıl yapıcam derken bi baktım içerde ve gözlerime inanamadım sonra iki üç derken dörde kadar aştım..ertesi günde uyuşturarak yaptım fakat bu sefer hiçbiri girmedi ve ilk gün yaptım girdide şimdi nasıl girmez diye çok ağladım üzüldüm ama inat ettim kafaya koydum yapıcam gircek dedim ve yine üçe kadar aldım ve dün ilk defa görüştüğüm arkadaşlarım sayesinde jel ile dene artık uyuşturma dedi eczaneden jel aldım geldim eve sürdüm jeli azıcık aparata da sürdüm ve okadar kolay girdiki ilk gün uyuşmaktan ağrım olmuştu ama dün hiç olmadı gayet rahattım ve üçe kadar yine aldım içime ve gerçekten orası kuyu gibi hiçbir engel yok aslında benki aparatı yapabildiysem herkes yapar gerçekten yapabilirsiniz..bu egzersizler beyini yeniliyo o korkuları yeniyosun beyin görüyo evet oluyomuş acı yok girebiliyomuş diyo..bi hafta falan böyle egzersize devam edeceğim sonrasında eşimle yapacağım yolun yarısına geldim inş..ama buralardaki yorumları oku ve uygula inan çok faydası oluyo..ben önce burda tanıştığım whatsap grubundaki arkadaşlarıma ve kadınlar kulübündeki bütün açıklayıcı yazan herkese teşekkür ederim sayenizde buralara kadar geldim..ve herkes yapabilir gerçekten bunları yazabileceğimi hiç düşünmemiştim..herkese yardımcı olurum özelden burdan yeterki çabalayın isteyin çaba ve istek olmayınca olmuyo hep erteleniyo buda bize ve eşimize yıpratıcı bi durum

Allah buradaki herkes razı olsun inş. Gerçekten bende burayı şansa keşfettim sanki okudukça rahatladım ama hala aparatların siparişini vermedık.. verdiğimizde başlayacagım nasipse.. sen ne guzel aşamalara geliş maşallah ıns bende ılerlerım boyle bende 25 yasındayım ve 2,5 yıllık evlıyım bı kac defa denedık ama korkumdan esımı uzerımden hep ıtıyordum hafıf bır zedelenme olmuş zar, jineolojık muanede oldum (o koltuk berbat ) aslında cok kolay olucak zarın cok musaıt dedı o da benı bıraz hafıflettı ama işte parmak egzersizi bile yapmak ıstemıyorum.. bir derdin içine düştüm ki inşlahh yuvamı kurtarırım

canım hemen sipariş ver gelsin ve başla valalhi korktuğumuz gibi değilmiş yaaa ben çok pişmanım keşke arkadaşlarımın demesiyle hemen yapsaydım ama işte korku korku...artık korkumun üzerine ben gittim ve başardım allahın izniyle.rabbim bizi sınıyo dert olarak görme üstüne üstüne git herkes yapıyo sen nie yapamıyasınki niye yapamıyalımki..sen al yardım ederiz biz sana burdan

İnsllah zaten yenersem bi Allah'ın bi de sizin yardımlarınızla karşımda benim gibi neler çektiğimi anlayan birilerinin olması nispeten rahatlatıyor siparis isimi hızlandırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…