- 2 Ekim 2016
- 641
- 359
Amin insallah aparatla kac gun calistinz bn suan iki parmagimi rahatlikla aliyorum ama esli denemeyi yapamadim kac gun daha calisirsam yenerimBen parmakla çok zorlanmıştım ama aparatlarla çalışmak daha kolay geldi ve her gün düzenli çalıştıkça beyin kabul etti ve 11 kasım günü çok şükür ki yendim darısı herkesin başına dualarım sizlerle..
evet ikinma cok faydali bn hayatta parmagimi alamam diyordum ikinarak alabildim smdide alistirayim ama her zaman yapamiyorum icim rahat etmiyor yaptiktan snra gusul almadan o yuzden sadece geceeleri egzersz yapabiliyorum insallah kisa surede bnde kurtulurum tesekkurr ederim tavsiyelerin icinKendinizde o güveni hissediyorsanız inan bana oluyor..Ben sonuncu aparati alıyordum fakat esli deneme de zorlaniyordum daha cok uzerine düştüm yeri geldi 3 saat son aparatla çalıştım beyin artık tamam diyo zaten ben 1 ay falan aparatlarla çalıştım canim nefese ve ıkınmaya dikkat et kasildigin an ıkın çok faydasi oluyor
biolyn krem uyuşturduğu için acı hissetmiyorsunuzMerhabalar, bu uygulamalar için kaç tüp Biolyn krem yeterli oluyor? bide fotoğraftaki ürün doğru krem midir yardımcı olabilir misiniz? Bir diğer sorumda kullanılacak dilatör için resimdeki dilatör uygun olur mu?Eki Görüntüle 1875827 Eki Görüntüle 1875828
Temelinde evet krem büyük bir adım oldubiolyn kullanıpta mı yendiniz
Canim resimler doğru evet bu aparatlarda olur krem işin kilit kısmı çok büyük cesaretlenip sonraki denemelerde kremide birakiyosunuzbiolyn krem uyuşturduğu için acı hissetmiyorsunuz
İnternette dilator seti yazdığında satın alabileceğn yerler çıkıyo canımBu dilator seti nerde bulabiliriz biliyomusun
http://www.botanikecza.com/bepantho...JFtkcABrmOWWpU_TxmMhz-OnWMPY2iGmxoCED3w_wcB#0Merhabalar bu işlemi uygulayanlar bepantholun hangi turunu kullandiniz