- Konu Sahibi huzurummmm
Sen yendin mi?.Bende doktora gitmiştim aynen banada parmagını sokmustu şok olmustum orayı kapalı sanırken nasıl oldu da girdi diye gerçekten cok etkisi var doktorların ve parmak egzersizlerinin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yendin mi?.Bende doktora gitmiştim aynen banada parmagını sokmustu şok olmustum orayı kapalı sanırken nasıl oldu da girdi diye gerçekten cok etkisi var doktorların ve parmak egzersizlerinin
Canım arkadaşım hic erteleme tedaviye git. Boşanma aşaması NDAN geri döndük biz ınsan bana tedaviden sonra herşey Değişiyor.Bana ulaş ben sana yardımcı olabilirim.insAllah
Sak'ın vazgeçme EPC hastanesi Adana Dr Pınar doğan üç günde tedavi etti beni.darısı sanaVe eşimle iyice çıkmaza girdim yok alla ben artık dayanamıyorum cidden ya...kendi sağlığımı olumsuz etkiliyor
O spreyi 2 defadır bende deniyorum ama henüz bir sonuç alamadım..Spreyin markası vamceina lokal anestezi spreyi
Arkadaşlar böyle paraları ödemeye gerek yok,
Devlet zaten imkan sağlamış sigortalılara, en eğitimli Psikiyatristleri ile, üstelik kadın bunlar.
Yukarılarda yazmıştım, İstanbulda olanlar gidip hemen tedavisini olabilir.
Arkadaşlar merhaba vajinismusum hamileyim diye sevinirken dünden beri gebeliğim sona ermeye başladı çok şiddetli bir ağrıyla ve kanamam oldu lütfen vajinismusu yenmeyen hamile kalmayın Tabiki Rabbim verirse asla ondan gelene hyr denmez ama çok zor.oluyor öyle. Alttan bakmak istiyor Dr. Bakamıyor önemli birşey olsa yine bakamıyor...Ve moralim psikolojim herşeyim sıfır yinede şükür ediyorum .bebeğim eğer sağlıklı gelisseydi 9 hafta 4 günlüktu.
Arkadaşlar lütfen vajinismusu yenmeden hamile kalmayın nolursun uz ben öyle yaptım bebk gelismedi ve düşük yapiyorum suan
Lutfen yazarmsiniz Allah rizasi icin. Nasil yendinizkızlarrrrr ben yaptım başardım hiç doktora gitmeden tamamen psikolojik bu kesinlikle korkacak hiç bir şey yokmuş boşuna kendimi kasmışım haydar dümenin yöntemi de yardımcı oldu isteyen olursa burdan nasıl başardığımı anlatabilirm :)
Uyusturuyo girisi cok rahat kendim yaptım doktora hic gitmedim kendim eczaneden aldım yaptım
Benim bir arkadaşım da vajinismustan muzdaripti destek aldı 2. Cocuguna hamile şimdi. İstanbuldaysan onerebilirim merkezi
Anestezi derken ben anestol kullaniyorum onun gibi bisrymincanimCanım bende parmakla yapıyordum ama eşimle olmuyordu.anesteziyle yendim sonunda üstelik 3 günde.yardımcı olabilirim istersen
Nasil yendiginizi yazarmisiniz. Cok duaciniz olurum. Bunalimdayim olmuyo yapamuyorum. Esime yazik ya daha da olmazsa bosanicam;(Lutfen yazarmsiniz Allah rizasi icin. Nasil yendiniz