- Konu Sahibi huzurummmm
Özel muayene lr çok pahalı başka bir çözüm olmayacakmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama İstanbulda yaşayanlar için medipol megada sadece bu konu üzerine bir dr varmış bilginize ...ben haydar dümene gittim.ve ve zorla yaptırıyor kesinlikle tavsiye etmem bilginiz olsun canimÖzel muayene lr çok pahalı başka bir çözüm olmayacakmi
Evet duydum ankarada bir kaç isim oldukça da yüksek meblalar kız yok valla doktorla bi ilgisi yok bizde bitio varmişiniz bizde kendi aramızda yenelim ya , gerçi ben şuanda hala dusuk yapiyorum da kısa bi süre sonra başlayalım ya da siz başlayın en azından birbirimizi telkin edelim valla din kitaplarında okudum eslerimize bizi boşamak hakkı doğuyor ona göre. Bi bilseler adamlar bunu ..belkide...o yüzden bence biz artık şu aptal şeyi bırakalım yahu...bana doktor vajinismus değilsin dedi ben aslında daha önceden aparatı tamamı ni sokuyodrum. Ancak eşimle zorlanıyodrum ama artık kararlıyım ya biz varya azimsizizaman kolayciyiz hazirciyiz, çaba sarfetmiyoruz en azından ben öyleyim yani,Ben ankaradayim. Burada da doktorlar var ama hep ticari bakiyorlar olaya
Bekliyorum simdilik ama ne yapip edip doktorsuz bu isi halledecegimBaşka bır hastaneye daha git .
Canım bakın ben haydar dümene gittim... evet tam etki olmasada orada bir yol olduğunu gösterdi bana inandırdı yanıBekliyorum simdilik ama ne yapip edip doktorsuz bu isi halledecegim
ADANA DA CARFOUR UN YANINDA EPC HASTANESI DR PINAR DOĞANadanada nerde tedavi oldun ne yaptılar canım bende adana da oturuyorum yardımcı olur musun
Allah derman versin arkadaşımAnladım canımmm ya bilmiyorum . Artık yenmem lazım ama olmadı bir türlü. Rabbim yardım etsin bana blie herkese.
Bende dün kadın doktoruma gittim ve bana ayna ile oranın nasıl esnek olduğunu gösterdi inanirmisiniz demir ile oraya soktu ve ben gıkımı çıkarmadım sessizce bıraktım kizlar yapabileceğiniz en iyisi Dilatörle çalışmakCanım bakın ben haydar dümene gittim... evet tam etki olmasada orada bir yol olduğunu gösterdi bana inandırdı yanı
Bana ulaş ben sana yardımcı olabilirim.insAllahVe eşimle iyice çıkmaza girdim yok alla ben artık dayanamıyorum cidden ya...kendi sağlığımı olumsuz etkiliyor
Umutsuzluğa kapılma lütfen benim önerdiğim listeyide kullanabilirsin inşallah herşey düzelirVe eşimle iyice çıkmaza girdim yok alla ben artık dayanamıyorum cidden ya...kendi sağlığımı olumsuz etkiliyor
Bende doktora gitmiştim aynen banada parmagını sokmustu şok olmustum orayı kapalı sanırken nasıl oldu da girdi diye gerçekten cok etkisi var doktorların ve parmak egzersizlerininBana ulaş ben sana yardımcı olabilirim.insAllah